Airetikos on Air: Και όμως!.....Τους πόνεσε πολύ!

Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Και όμως!.....Τους πόνεσε πολύ!Από kaistriotis.blogspot.gr

Ομολογώ πως θεώρησα παραπάνω από υπερβολικές και σπασμωδικές, τις αντιδράσεις και τις απαγορεύσεις του Σαμαρά και του εσμού των συνεταίρων του, στην δημοσιοποίηση των θέσεων Τσίπρα, στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης.
"Δεν μπορούσαν να βρουν πέντε μπούρδες να απαντήσουν;", αναρωτήθηκα.
Και όμως! Όπως αποδείχτηκε, δεν μπορούσαν!
Δεν μπορούσαν, γιατί αυτή τη φορά ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν διαφορετικοί! Είχαν δουλέψει τις εξαγγελίες και έπειθαν πως δεν ήταν εξαγγελίες, αλλά δεσμεύσεις! Έπειθαν πως έχουν την πολιτική βούληση να τις πραγματοποιήσουν, άρα και να πάρουν μέρος των χρημάτων απ' αυτούς που  έχουν και ουδέποτε αποδίδουν!
Κι αυτό, τους "απέναντι" τους πόνεσε. Τους πόνεσε γιατί γνωρίζουν πως όλα όσα είπε ο Τσίπρας κι ακόμα περισσότερα, είναι εφικτά!
Είναι απλά ένα ποσοστό μεταφοράς των βαρών από τους δεινοπαθούντες μη έχοντες, στους προκλητικά και παραβατικά κατέχοντες!
Είναι ένα ελαφρά διαφοροποιημένο ξαναμοίρασμα της πίτας, ίσα-ίσα για να μπει φρένο στην ανθρωπιστική κρίση!
Γι' αυτό πονάνε οι Φεουδάρχες και οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι.
Γιατί δεν επιθυμούν φρένο, δεν θέλουν λήξη της ανθρωπιστικής κρίσης, ούτε λαό πολιτών αλλά ραγιάδων, που θα πεθαίνουν από τα συνακόλουθα της ανεργίας ή θα φυτοζωούν από τα χαρτζιλίκια της δήθεν εργασίας!!
Γι' αυτό χτυπιούνται αλλόφρονες στα παρασιτικά κανάλια τους! Γι' αυτό απειλεί ο Αντωνάκης πως "εδώ δεν θα γίνει δημοκρατία της Βαϊμάρης"!
Μάλλον εξυπνάδα του Χρύσανθου θα ήταν αυτή, γιατί που να την ξέρει την Βαϊμάρη ο Αντωνάκης; Κατηγορεί ο Λαϊκιστής-Φασίστας Σαμαράς, τον Τσίπρα για Λαϊκισμό! Κατηγορεί ο Ηθικός Αυτουργός χιλιάδων Αυτοκτονημένων [επί της ουσίας δηλαδή, Δολοφονημένων], τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για εξτρεμισμό!!
Λέει ακριβώς τα ίδια που έλεγαν οι ιδεολογικοί του πρόγονοι Ταγματασφαλήτες και Δωσίλογοι, για τους Αντιστασιακούς!
Τα ίδια ακριβώς που έλεγαν οι Χουνταίοι του 67-74, για τους άλλους Αντιστασιακούς!
Τα ίδια που έλεγε ο Φασίστας-Μέντορας του, Αβέρωφ, σε όσους ζητούσαν αποχουντοποίηση και δημοκρατία!
Εσύ όμως Τσίπρα, αυτή τη φορά έπραξες και δικαίωσες, τουλάχιστον ένα σοβαρό κομμάτι του αυτονόητου. Του αυτονόητου για το οποίο σας έταξε η Ιστορία εκεί που σας έταξε και προς τιμήν σου έδειξες να αντιλαμβάνεσαι στις πραγματικές του διαστάσεις!
Ναι! Κατώτατος μισθός στα 751 ευρώ με νόμο!
Γιατροί και φάρμακα για όλους!
Επέκταση του επιδόματος ανεργίας!
Κανένα νοικοκυριό χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα!
Κανείς πεινασμένος!!
Κανείς χωρίς το σπίτι του!
Φορολόγηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας, αλλά και όλων των αεριτζίδικων επενδύσεων εκτός χώρας, γιατί όπως είπες και δεν πίστευα στ' αυτιά μου, ουδείς έχει θέση σ' αυτήν την χώρα, αν δεν πληρώνει ότι του αναλογεί!
Γιατί πριν 3 χρόνια, όταν είπα σε κάποιους την ίδια ακριβώς θέση, μου απάντησαν πως αυτά δεν γίνονται, μα ούτε καν λέγονται!!
Ορίστε λοιπόν, που τουλάχιστον σίγουρα λέγονται και μάλιστα από κει που πρέπει να λέγονται και μάλιστα δημόσια!
Όπως δημόσιο ήταν και το "χαστούκι" που έδωσες στον μισθοφόρο του Αντέννα κι έστειλες σαφές το μήνυμα στο αφεντικό του και στις άλλες βδέλλες που ζουν ρουφώντας το αίμα των Ελλήνων!
Δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι αρκετά, για να πιστοποιήσουν έναν φορέα ως "Αριστερό"!
Είμαι όμως βέβαιος πως είναι περισσότερο από αναγκαία!
Είναι θέμα ζωής και θανάτου! Δεν πρέπει να ξεφτίσουν ούτε να θολώσουν, από φληναφήματα και παλινδρομήσεις!
Δεν πρέπει να ευτελίζονται από στελέχη, με έντονα παρακμιακά χαρακτηριστικά, που κάνουν τούμπες για πέντε λεπτά τηλεόρασης, ακόμα και σε εκπομπές ακραιφνών Φασιστών!!

Αποσύρετε τους τώρα! Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...