Airetikos on Air: Ο Θεοδωράκης, συμφωνεί με Μουρούτη και βλέπει έμμισθα τρολ που τον πολεμούν....

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Ο Θεοδωράκης, συμφωνεί με Μουρούτη και βλέπει έμμισθα τρολ που τον πολεμούν....


Ο Θεοδωράκης, χάνει την ψυχραιμία του, μάλλον γιατί όσο και αν τον φουσκώνουν οι δημοκόποι, δεν βλέπει ανταπόκριση. Έτσι σε σημερινό του άρθρο, τα βάζει με τα "τρολ" του διαδικτύου που του κάνουν επιθέσεις. Βέβαια, περίμενε, προφίλ, που χρόνια τώρα,   που από πίσω τους βρίσκονται έξυπνοι, και "ξύπνιοι" ταυτόχρονα συμπολίτες μας, που κράζουν την μνημονιακή προπαγάνδα, να τον αφήσουν ήσυχο;;;

Μήπως περνάει ο Θεοδωράκης τον κόσμο ηλίθιο, και να παραβλέπει ότι αυτός και το "Ποτάμι" είναι ένα προιόν του συστήματος, μία χρυσή εφεδρεία, στην προσπάθεια του, να διασωθεί;;

Ο Θεοδωράκης, υιοθετεί ισχυρισμούς Μουρούτη και Κρανιδώτη, και μιλάει για έμμισθα τρολ......Οι δεύτεροι το λένε ξεκάθαρα ότι ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Θεοδωράκης ακόμα το υποννοεί!

Διαβεβαιώνουμε τους αναγνώστες μας, επειδή τυγχάνει να είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο, πως οι φίλοι-τρολ, εμμισθοι δεν είναι.....Εξοργισμένοι, συνειδητοποιημένοι, ίσως και άνεργοι, ναι!
Διαβάστε το κείμενο του:
"Από τη μέρα που ξεκινήσαμε το Ποτάμι, στις 26 Φεβρουαρίου, κομματικά τρολλ δουλεύουν υπερωρίες. Καθημερινά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης εκατοντάδες κατσαπλιάδες του διαδικτύου με ψευδώνυμα βάζουν στο στόχαστρο τους επίσημους λογαριασμούς μας σε Facebook και Twitter και επιτίθενται με ανυπόστατες κατηγορίες, βρισιές, ακόμη και με ευθείες απειλές. «Ασπίδα» του ενός κόμματος, «ανάχωμα» του άλλου κόμματος, ό,τι θέλει λέει ο καθένας ανάλογα από πού βγαίνει το μεροκάματο. Κάποιοι έφτασαν μέχρι να μοντάρουν χοντροκομμένα άλλες ερωτήσεις με άλλες απαντήσεις από συνεντεύξεις δικές μου ή από παρεμβάσεις ανθρώπων που στηρίζουν το Ποτάμι. Ή για τις γαλότσες στους στάβλους στα Γιάννενα που μου στοίχησαν υποτίθεται 85 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα ήταν 85 ευρώ για εφτά ζευγάρια γαλότσες (δηλαδή και για τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την περιοδεία).
Κοιτάξτε, δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στα άλλα κόμματα. Ξέρουμε ότι πληρώνουν χρήστες με «δελτίο παροχής». Τα έχουν γράψει και άλλοι πριν από εμένα. Όποιος έχει λεφτά, έχει και μια στρατιά υποστηρικτών και συνάμα υβριστών των αντιπάλων του. Νέα παιδιά συνήθως, άνεργα, που με 500 ευρώ σε κάνουν «θεό». Γεννούν από είκοσι ψεύτικους λογαριασμούς ο καθένας και περιμένουν την άνωθεν εντολή σου για να εξαπολύσουν τα δηλητηριώδη τουιτς τους. Βέβαια οι παλιοί του ίντερνετ τις αναγνωρίζουν όλες αυτές τις μαϊμούδες και δεν δίνουν σημασία. Οι άπειροι όμως επηρεάζονται. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος. Να γεμίσει σαβούρα το διαδίκτυο και να χαθούν αυτοί που σκέπτονται. Να σταματήσουμε να συζητάμε και να αρχίσουμε να βριζόμαστε. Ο θόρυβος να θάψει τα επιχειρήματα. «Τι θα κάνετε λοιπόν με αυτόν τον οχετό;», με ρωτούν οι πιτσιρικάδες που συναντώ. Ε, δεν θα κάνουμε τίποτα. Εμείς δεν θα δημιουργήσουμε ένα δικό μας στρατό επαγγελματιών λασπολόγων. Δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό το θλιβερό επικοινωνιακό παιχνίδι. Θα απέχουμε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε ένα με την σαβούρα τους.
Τρολλάρετε ελεύθερα λοιπόν, αλλά να ξέρετε ότι σας βλέπουμε και σας ξέρουμε. Στο παιχνίδι των τρολλ δεν θα μπούμε. Αφελείς δεν είμαστε, αλλά ρομαντικοί μπήκαμε στην πολιτική και ρομαντικοί θα βγούμε. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε."
Σταύρο, κουράγιο! Δεν φταίνε τα τρολ...Απλά σε πήραμε χαμπάρι, από το πρώτο δευτερόλεπτο που δημοσιοποίησες την πρόθεση σου να πολιτευτείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...