Airetikos on Air: Εγώ το τρολ απαντώ στο τρολλοπαραλήρημα του Σταύρου Θεοδωράκη.

Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014

Εγώ το τρολ απαντώ στο τρολλοπαραλήρημα του Σταύρου Θεοδωράκη.Ο Σταύρος μας θίχτηκε από τα τρολαρίσματα και αποφάσισε να αμυνθεί προβάλλοντας το ρομαντικό του(χα!!χα!!) στυλάκι(βλέπε το άρθρο στο τέλος) αλλά και ρίχνοντας όλο το φταίξιμο στον ΣΥΡΙΖΑ(είπαμε "για όλα φταίει ο σύριζας).
Εμείς πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ως blog ότι ο σύριζας μας δίνει πακτωλό από ευρουδάκια(όχι σαν τα ψίχουλα που δίνει το Μαξίμου)

Και φυσικά το άρθο απαντήθηκε κατάλληλα από διαδικτυακή μας φίλη.


Εγώ το τρολλ, Niki Vikou

Αγαπητέ Σταύρο, από τη μέρα που ξεκίνησες το ποτάμι, στις 26 Φεβρουαρίου, έλυσα το οικονομικό μου πρόβλημα, αφού λέω με τις υπερωρίες που κάνω, να πάω για πρώτη φορά τα τελευταία τρία χρόνια και διακοπές. Και μην ακούς για πεντακοσάρικο, πληρώνει αδρά ο σύριζα, τόσα χρόνια στην κυβέρνηση έφαγε δημόσιο χρήμα με το τσουβάλι, σε μας τα φτωχοτρόλλ που δουλεύουμε για πάρτη του, θα κάνει οικονομία; Βέβαια κατσαπλιά, στα εξήντα ένα μου, δύσκολα με λες, αλλά χαλάλι σου για τον υβριστικό χαρακτηρισμό. Σε καταλαβαίνω, πόσες επιθέσεις ν΄αντέξεις κι εσύ; Μήπως είσαι και μαθημένος στα δύσκολα; Μια ζωή κάτω από τη σκέπη των μεγάλων αφεντικών, που να σκληρύνεις, να γίνεις άνδρας, πόσο μάλλον πολιτικός;

Προσωπικά, ούτε σε βρίζω, ούτε σε απειλώ, γελάω όμως πολύ μαζί σου! Ειδικά με το πρόγραμμα σου. Έχεις το μόνο κόμμα χωρίς ιδεολογικό προσδιορισμό. Ένα χύμα πράγμα
, σαν το πασοκ όπως κατάντησε τελευταία. Το ποτάμι όμως δεν είναι πασόκ, ούτε παλιό ούτε νέο. Στοχεύει βέβαια στους ψηφοφόρους του.Αλλά ξεχνάει κάτι. Πως οι ψηφοφόροι αυτοί, χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Τους πολιτικοποιημένους, που ήδη έφυγαν για άλλες κομματικές κοίτες, σύριζα, κκε, ανταρσύα και τα διαπλεκόμενα λαμόγια. Αν επενδύεις στις ψήφους των τελευταίων, χάρισμά σου, εμείς δεν θα πάρουμε.

Επειδή σε λυπάμαι όμως, θα σου πω ένα μυστικό, αλλά μην το φανερώσεις σε παρακαλώ στον Στουρνάρα! Το τρολλοκάματο δεν μας το δίνουν οι αλήτες με απόδειξη, στη μαύρη δουλεύουμε.

Ήθελα να σου δώσω και προσωπικά συγχαρητήρια για τη συνεργασία με γόνους παλιών πολιτικών και ανθρώπους του θεάματος. Ακόμη μια απόδειξη της φρέσκιας ρομαντικής ματιά σου! Το καλό να λέγεται!

Πριν κλείσω, αν δεν σε πειράζει ενημέρωσε με, από που αγόρασες τα εφτά ζευγάρια γαλότσες με 12 και κάτι ψιλά τη μία, ν΄αγοράσουμε κι εμείς τα τρολλ, να γλυτώσουμε επιτέλους από τη λάσπη που κοντεύουμε να βουλιάξουμε ολόκληροι και μας τη ρίχνεις εσύ, επειδή κάνουμε κριτική ως σκεπτόμενοι πολίτες και δεν κατεβάζουμε αμάσητα ότι μας σερβίρουν τα μεγάλα συμφέροντα και οι δημοσκόποι.


Από τη μέρα που ξεκινήσαμε το Ποτάμι, στις 26 Φεβρουαρίου, κομματικά τρολλ δουλεύουν υπερωρίες. Καθημερινά στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης εκατοντάδες κατσαπλιάδες του διαδικτύου με ψευδώνυμα βάζουν στο στόχαστρο τους επίσημους λογαριασμούς μας σε Facebook και Twitter και επιτίθενται με ανυπόστατες κατηγορίες, βρισιές, ακόμη και με ευθείες απειλές. «Ασπίδα» του ενός κόμματος, «ανάχωμα» του άλλου κόμματος, ό,τι θέλει λέει ο καθένας ανάλογα από πού βγαίνει το μεροκάματο. Κάποιοι έφτασαν μέχρι να μοντάρουν χοντροκομμένα άλλες ερωτήσεις με άλλες απαντήσεις από συνεντεύξεις δικές μου ή από παρεμβάσεις ανθρώπων που στηρίζουν το Ποτάμι. Ή για τις γαλότσες στους στάβλους στα Γιάννενα που μου στοίχησαν υποτίθεται 85 ευρώ ενώ στην πραγματικότητα ήταν 85 ευρώ για εφτά ζευγάρια γαλότσες (δηλαδή και για τους δημοσιογράφους που κάλυπταν την περιοδεία).
Κοιτάξτε, δεν είμαστε αφελείς. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι συμβαίνει στα άλλα κόμματα. Ξέρουμε ότι πληρώνουν χρήστες με «δελτίο παροχής». Τα έχουν γράψει και άλλοι πριν από εμένα. Όποιος έχει λεφτά, έχει και μια στρατιά υποστηρικτών και συνάμα υβριστών των αντιπάλων του. Νέα παιδιά συνήθως, άνεργα, που με 500 ευρώ σε κάνουν «θεό». Γεννούν από είκοσι ψεύτικους λογαριασμούς ο καθένας και περιμένουν την άνωθεν εντολή σου για να εξαπολύσουν τα δηλητηριώδη τουιτς τους. Βέβαια οι παλιοί του ίντερνετ τις αναγνωρίζουν όλες αυτές τις μαϊμούδες και δεν δίνουν σημασία. Οι άπειροι όμως επηρεάζονται. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος. Να γεμίσει σαβούρα το διαδίκτυο και να χαθούν αυτοί που σκέπτονται. Να σταματήσουμε να συζητάμε και να αρχίσουμε να βριζόμαστε. Ο θόρυβος να θάψει τα επιχειρήματα. «Τι θα κάνετε λοιπόν με αυτόν τον οχετό;», με ρωτούν οι πιτσιρικάδες που συναντώ. Ε, δεν θα κάνουμε τίποτα. Εμείς δεν θα δημιουργήσουμε ένα δικό μας στρατό επαγγελματιών λασπολόγων. Δεν θα πάρουμε μέρος σε αυτό το θλιβερό επικοινωνιακό παιχνίδι. Θα απέχουμε γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε ένα με την σαβούρα τους.
Τρολλάρετε ελεύθερα λοιπόν, αλλά να ξέρετε ότι σας βλέπουμε και σας ξέρουμε. Στο παιχνίδι των τρολλ δεν θα μπούμε. Αφελείς δεν είμαστε, αλλά ρομαντικοί μπήκαμε στην πολιτική και ρομαντικοί θα βγούμε. Αυτό δεν θα το αλλάξουμε.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στο www.athensvoice.gr αλλά μην τους δίνετε κλικ...τι διάολο κλέφτες είμαστε!!
Διαβάστε καλύτερα το:
Η πολιτική διάσταση του κλαρινογαμπρισμού στον anemosantistasis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...