Airetikos on Air: Η δικαίωση του Άνεμου Αντίστασης για τον Χρυσαυγίτη, χουλιγκάνο "Χάρο" Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/10/blog-post_420.html#ixzz2hAg87CYL

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Η δικαίωση του Άνεμου Αντίστασης για τον Χρυσαυγίτη, χουλιγκάνο "Χάρο" Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/10/blog-post_420.html#ixzz2hAg87CYL

Με ικανοποίηση, διαβάσαμε από το site του έγκριτου δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβανη, άρθρο με τίτλο "Χούλιγκαν με μητέρα υποψήφια βουλευτή της ΝΔ μέσα στους «εκπαιδευτές» της Χρυσής Αυγής", που μπορείτε να το διαβάσετε ΕΔΩ, που έρχεται και επιβεβαιώνει πλήρως προηγούμενα άρθρα μας!

"Ενδείξεις για διασυνδέσεις και με τον χουλιγκανισμό φαίνεται πως έχει η Χρυσή Αυγή, σύμφωνα με την κατάθεση του προστατευόμενου μάρτυρα Γ που αναφέρει ότι δύο μέλη του κόμματος είχαν συμμετάσχει σε πολύ σοβαρά επεισόδια.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες για τον οργανωμένο οπαδό Ολυμπιακού Γ.Α., o οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στη δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου. Ο εισαγγελέας μάλιστα, είχε ασκήσει δίωξη εις βάρος του για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για κατοχή εκρηκτικών υλών, ωστόσο το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων τον είχε κρίνει αθώο, αναφέρει η Καθημερινή.

Ο Γ.Α. φέρεται ότι εκτός από «εκπαιδευτής» στην Χρυσή Αυγή με συνεργάτη τον Γιώργο Πατέλη και «λοχαγό» τον Γιώργο Γερμενή, να έχει συμμετοχή και στα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη του ακροδεξιού κόμματος στο Παλιό Εφετείο την άνοιξη του 2009, ενώ η μητέρα του ήταν υποψήφια στην Β” Αθηνών με την ΝΔ."

Σε άρθρο που αναπαράγαμε, με τίτλο "Κράτος, αστυνομία και κερκίδα", γράφαμε για τον επικεφαλή συνδεσμίτη, "Ο Χάρος είναι ένας πολύ φανατικός Ολυμπιακός, οργανωτής της ερυθρόλευκης εξέδρας και ένθερμος υποστηρικτής του προέδρου. Είχε κατηγορηθεί παλιότερα για εμπλοκή στην υπόθεση Φιλόπουλου ωστόσο μαζί με άλλα πρωτοπαλίκαρα είχε αθωωθεί. Οδηγός σε κάποια δόση του εκδότη της εφημερίδας «Αξία» και του «Γαύρου» Αντώνη Πίκουλα και μετέπειτα αρθογράφος (sic)  της αθλητικής εφημερίδας, ο Ανδρόνικος είχε γλιτώσει από τις κατηγορίες στην υπόθεση Φιλόπουλου. Όπως γραφόταν τότε, ο Πίκουλας είχε καταθέσει υπέρ του Ανδρόνικου."

Και σε δικό μας άρθρο, με τίτλο, "Ας το κοιτάξει λίγο η αντιτρομοκρατική....ή κάνει τζίζ?" και μας επιβεβαιώνει το άρθρου του κ. Βαξεβάνη, που μιλάει για κατοχή εκρηκτικών υλών, αφού γράφαμε τότε: "Στην ανάρτηση του κοκορεύεται για βομβιστικές επιθέσεις σε βάζελους.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει με τι προσήλωση έχει μαζέψει και κατατάξει τις διάφορες εγκληματικές ενέργειες,με τρόπο που παραπέμπει σε αστυνομικές ταινίες στις οποίες ο εγκληματίας συλλέγει αποκόμματα των εφημερίδων ου αποθανατίζουν τα (κατορθώματα) του."

Και εντέλει επιβεβαιώνεται, η δική μας άποψη-αποκάλυψη, ότι ο "Χάρος", παρά τα αντίθετα που έγραφε στο τοίχο του, στο facebook, είναι Χρυσαυγίτης, και είχε πάει στον Κορυδαλλό για να αποχαιρετήσει τους "ηγέτες" του, που έμπαιναν στα κελιά τους, όπως περιγράψαμε στο άρθρο μας, "Ο χρυσαυγίτης Γ.Χάρος,τραμπούκος του Μαρινάκη,προσπαθει να δικαιολογηθεί."Είχαμε ξεκαθαρίσει εξ'αρχής, ότι δεν θέλαμε να θίξουμε τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, αλλά να τους ενημερώσουμε για τα ¨φίδια", που φωλιάζουν εντός της ομάδας τους, με τις ευλογίες του μεγαλομετόχου τους, κ. Μαρινάκη

anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...