Airetikos on Air: Έχουν αργήσει ήδη οι παραιτήσεις Αθανασίου, Δένδια!

Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

Έχουν αργήσει ήδη οι παραιτήσεις Αθανασίου, Δένδια!


Ελεύθεροί με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν οι 3 από τους 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής μέχρι την ώρα της δίκης(φέξε μου και γλίστρησε. Εκτιμάμε, ότι ελεύθεροι θα αφεθούν Μιχαλολιάκος και Παππάς, με μία επιφύλαξη για τον δεύτερο.

Οι δικαστικές αρχές, δεν είναι άμοιρες ευθυνών. Το κατηγορητήριο είναι βαρύ, και αυτό που κρίθηκε είναι ότι οι 3 βουλευτές, δεν είναι ύποπτοι φυγής και κυρίως ύποπτοι για τέλεση των ίδιων κακουργημάτωνΚαι στο δεύτερο, γελάμε! Δηλαδή η Χρυσή Αυγή, κατά την δικαιοσύνη, 100% δεν θα δείρει μετανάστες ή Έλληνες μέχρι την δίκη. Δεν θα σκοτώσει, λένε οι δικαστές. Δεν θα κάνουν νταβατζιλίκια, εκβιασμούς, και πολλά άλλα. Αυτές οι δικαστικές αρχές, είναι υπεύθυνες, αν από αύριο δούμε ρατσιστικά και πολιτικά εγκλήματα από μέλη της Χρυσής Αυγής, γιατί οι βουλευτές της, είναι οι αρχηγοί της.

Η Ελληνική Δικαιοσύνη, επίσης, οφείλει να μας πει, αν ο Σακκάς ήταν περισσότερο "επικίνδυνος", από την ηγεσία του φασιστικού κόμματος. Προφανώς από το γεγονός ότι το κράτησαν παράνομα προφυλακισμένο,συμπεραίνονυμε ότι "ναι", ο Σακκάς ήταν πιο "επικίνδυνος"....Μάλλον γιατί είναι αγωνιστής, και δεν είναι φασίστας και απόγονος ταγματασφαλιτών. Προφυλακιστέοι είναι επίσης, οι κάτοικοι της Ιερισσού, κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. που τόλμησαν να αντισταθούν στην καταστροφή της περιοχής του, από τους φίλους του Σαμαρά. Και εδώ, οι δικαστικοί λειτουργοί έχουν αλλεργία με όποιον αγωνίζεται, την ίδια αλλεργία με την κυβέρνηση, έτσι για να μιλάμε για την "ανεξαρτησία" της δικαιοσύνης!

Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, το έχει ο Δένδιας. Ο Πολιτικός προϊστάμενος, της Ελληνικής Αστυνομίας που συνέλεξε τα ενοχοποιητικά στοιχεία και παρέδωσε στην Δικαιοσύνη. Ασχέτου με τις προθέσεις της Δικαιοσύνης, αν η υπόθεση ήταν "δεμένη", δύσκολα θα τους απελευθέρωναν. Και μην βιαστεί κάποιος να πει, ότι δεν είχαν χρόνο......Πέραν της δολοφονίας Φύσσα, είχαν 31 παλιότερες υποθέσεις, χρόνο, προφανώς είχαν.....

Και αφού χρόνο είχαν, το συμπέρασμα είναι ότι για τις 31 υποθέσεις του παρελθόντος, δεν υπήρχε εντολή, βούληση για να διερευνηθούν και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στους νεοναζί Φωνάζουμε ενάμισι χρόνο, ότι η Αστυνομία με εντολές Δένδια, Σαμαρά, κάνει "πλάτες" στους φασίστες. Απλά δικαιωνόμαστε και σήμερα. Όταν η Χ.Α. είναι πρώτο κόμμα στους ένστολους της Ελληνικής Αστυνομίας, όταν φασίστες και μπάτσοι κάνουν τις ίδιες δουλειές, όπως λαθρεμπορία, νταβατζιλίκια, θα βλέπατε την πλειοψηφία του σώματος να κάνει την δουλειά του σωστά;; Όταν έχουν πολιτικό προϊστάμενο, που τους έδινε εντολές να μην βλέπουν τα φασιστικά εγκλήματα, ακόμα περισσότερο δικαιολογείται η σημερινή εξέλιξη.

Θα πει κάποιος, γιατί να μην καλείς και τον ακροδεξιό Σαμαρά, με τον καταστροφέα Βενιζέλο να παραιτηθούν;;Αυτοί είναι πίσω και από τους 2 υπουργούς, ο Πρωθυπουργόςέχει ακροδεξιούς συμβούλους, με εντολή του "χαϊδευόταν" η Χ.Α, και ο Βενιζέλος για να μην πάει φυλακή τα ανεχόταν.......Θα συμφωνήσω μαζί σας, αλλά πως να παραιτηθούν για αυτά, όταν δεν έχουν παραιτηθεί εδώ και καιρό, για χιλιάδες αυτοκτονίες, για την καταστροφή των ζωών εκατομμυρίων ανέργων, για την διάλυση του κρατικού μηχανισμού, για την διάλυση της εθνικής και της πραγματικής οικονομίας του τόπου, για την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας, και για πολλά άλλα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...