Airetikos on Air: Κείμενο Πρωτοβουλίας των 1000

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Κείμενο Πρωτοβουλίας των 1000


Εμείς που συμμετέχουμε στην «Πρωτοβουλία των 1000» για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο διεξόδου από την οικονομική και κοινωνική κρίση και για τη συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς, θεωρούμε πως ενώ η οικονομική και κοινωνική καταστροφή από την ολομέτωπη επίθεση κατά του κόσμου της εργασίας βαθαίνει, η λύση δεν βρίσκεται παρά έξω από το πλαίσιο του καπιταλιστικού συστήματος. Τη λύση αυτή δεν μπορεί να τη δώσει παρά μόνο ένα τέτοιο Μέτωπο, με την προώθηση ενός προγράμματος ρήξης με τη σημερινή εξουσία.
 
Στην κατεύθυνση αυτή, υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία και ενότητα στη δράση όλων των δυνάμεων της Αριστεράς, στη βάση ενός τέτοιου προγράμματος, αλλά και στον κοινό αγώνα για τη λαϊκή επιβίωση και αλληλεγγύη, στην πάλη ενάντια στα μνημόνια, την Τρόικα και την ελληνική άρχουσα τάξη, αρχής γεγομένης από το αίτημα «καμιά θυσία για το ευρώ».
 
Στηρίζουμε την προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος του δρόμου, αλλά την απαρχή μιας πορείας ανάτασης του λαϊκού κινήματος και συγκρούσεων με το παρελθόν. 
 
Επιδιώκοντας τον μεγαλύτερο διεθνή συντονισμό και τον κοινό αγώνα με τα κινήματα που αναπτύσσονται διεθνώς, αγωνιζόμαστε για μια ριζική ανατροπή στην Ελλάδα, που θα μπορέσει να πυροδοτήσει διεθνείς εξελίξεις. 

Απευθυνόμαστε στο σύνολο των δυνάμεων και των αγωνιστών της Αριστεράς, ανεξάρτητα από τον πολιτικό και κοινωνικό χώρο που εντάσσονται, για τη διεύρυνση της απήχησης αυτών των θέσεων, των επιδιώξεων και των στόχων. Καλούμε καθέναν και καθεμιά που συμφωνεί με τις γενικές αυτές κατευθύνσεις να συνυπογράψει το κείμενο υπογραφών και να συμμετάσχει ενεργά στις εκδηλώσεις-συζητήσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην αμέσως επόμενη περίοδο σε ολόκληρη τη χώρα, στις οποίες θα αποφασιστούν, μέσα από ανοιχτό δημοκρατικό διάλογο, οι περαιτέρω διαδικασίες προώθησης των στόχων μας.
 
Ακολουθεί το κείμενο της Πρωτοβουλίας των 1000:
 
Πρωτοβουλία των 1000
Για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό Μέτωπο Διεξόδου
Για την συμπαράταξη και την ενότητα της Αριστεράς
Η μνημονιακή κόλαση, το αστικό αδιέξοδο, η αδυναμία ριζοσπαστικής διεξόδου από την κρίση, η κοινωνική απήχηση της πρότασης για κυβέρνηση Αριστεράς, αλλά και η μετεκλογική συγκρότηση μιας ακραίας νεοφιλελεύθερης μνημονιακής συγκυβέρνησης, οφείλουν να ανασυντάξουν και να επανακαθορίσουν τη σκέψη και τη δράση των αριστερών αγωνιστών. Η παρέμβασή μας αποσκοπεί στη συγκρότηση παρόμοιων  προβληματισμών που έχει ένα μεγάλο δυναμικό στο χώρο της Αριστεράς. Στην ανάληψη πρωτοβουλιών που θέτουν την Αριστερά ενώπιον των ευθυνών της. Σε μια τέτοια εποχή, η Αριστερά  έχει κρίσιμο ρόλο και ευθύνη. Δεν πρέπει να περιορίζεται στην αναμονή και στην αμηχανία. 
1.    Η καπιταλιστική κρίση βαθαίνει, αλλά ο καπιταλισμός δεν μπορεί να υπερβεί ή να κρύψει την κρίση του. Το σύστημα χρεοκοπεί, φορτώνει όμως τη χρεοκοπία του, ελλείψει ικανού αντιπάλου, στην εργαζόμενη κοινωνική πλειοψηφία. Απαιτείται άμεσα η συγκρότηση “υποκειμένων ανατροπής”, μετώπων και πολιτικών φορέων που να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για συστημική ανατροπή. 
2.    Σήμερα, δύο δρόμοι υπάρχουν. Ο ένας ήδη δοκιμάζεται: Εντός συστήματος, με τις καταστροφικές πολιτικές να στρέφονται ενάντια στον εργαζόμενο κόσμο. Ο άλλος είναι εκτός, συνδέοντας τα άμεσα αιτήματα με τη σοσιαλιστική προοπτική. Ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν και όσοι τις φαντασιώνονται θα βρεθούν μπροστά στο δίλημμα: Οπισθοχώρηση και υποταγή στον νεοφιλελεύθερο κυνισμό ή προχώρημα για ένα άλλο κοινωνικό σύστημα; 
3.    Δεν είναι στιγμή για αφηρημένες αλήθειες ή απόπειρες ιδεολογικής και μόνο καταγραφής. Πρέπει να δοθεί η μάχη άμεσα, με την πεποίθηση ότι ο αντίπαλος σήμερα πρέπει και μπορεί να ανατραπεί, ότι η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν σήμερα να επιβάλουν τη δική τους λύση. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για αναμονή, υποχώρηση ή οικονομία δυνάμεων για το μέλλον.
4.    Η ασθμαίνουσα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, αναδεικνύει το αδιέξοδο από τη μεριά του συστήματος. Η παράταση της υποταγής της Ελλάδας στα κελεύσματα και τις προσταγές της Τρόικας οξύνει το αδιέξοδο αυτό συνθλίβοντας παράλληλα τον εναπομείναντα κοινωνικό ιστό. Το μνημονιακό πρόγραμμα, που βαφτίζεται ως πολιτική διέξοδος από την αστική τάξη, αποτελεί το κοινωνικό ολοκαύτωμα των λαϊκών στρωμάτων. Καμία κοινωνική ή εθνική πρόοδος δεν μπορεί να υπάρξει μέσα από αυτή την πολιτική.
5.    Η συγκυβέρνηση του μνημονίου δοκιμάζεται, την ίδια στιγμή που στηρίζεται λυσσωδώς από την τρόικα και τον εγχώριο αστισμό. Η δυναμική παρουσία και εισβολή της Χρυσής Αυγής ήδη δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις δημοκρατικές λειτουργίες και θα μετατοπίζει συνεχώς την ασκούμενη πολιτική δεξιότερα, ενώ αναδεικνύεται εξαιρετικά επικίνδυνη για τη συνείδηση των λαϊκών μαζών. Χρειάζονται άμεσα πρωτοβουλίες για τη δημιουργία μαζικών, μετωπικών αντιφασιστικών επιτροπών σε κάθε χώρο, ώστε να μπει φραγμός στην άνοδο του νεοφασισμού.  
6.    Απέναντι στην κυριαρχία μιας πολιτικά στείρας αστικής τάξης, η Αριστερά μπορεί να δώσει απάντηση στο πρόβλημα, να ανακουφίσει το λαό και να ανακόψει την πορεία της κοινωνικής καταστροφής. Μονάχα ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της Αριστεράς, μπορεί να αναμετρηθεί με το στόχο της κυβερνητικής εξουσίας και να προκαλέσει την ήττα των μνημονιακών κυβερνήσεων της Δεξιάς, από μια λαϊκή αριστερή κυβέρνηση που θα στηρίζεται και θα ελέγχεται από την κοινωνική πλειοψηφία. Το μέγεθος της καπιταλιστικής κρίσης και επίθεσης, ο αρνητικός διεθνής συσχετισμός δύναμης, η πολιτική συσπείρωση του μνημονιακού νεοφιλελεύθερου μπλοκ, η ενίσχυση της ναζιστικής Ακροδεξιάς, η κατάσταση σύγχυσης και πολυδιάσπασης των εργαζομένων, το πρόβλημα της λαϊκής επιβίωσης, κάνουν αναγκαία την πολιτική συμπαράταξη της Αριστεράς. 
7.    Ο λαϊκός πόθος για μια κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια έδωσε την δυνατότητα στην Αριστερά να έρθει σε επαφή με πολύ μεγάλα λαϊκά στρώματα. Ο στόχος της αριστερής κυβέρνησης που θα καταργήσει τις δανειακές συμβάσεις και τους εφαρμοστικούς νόμους, τέθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και βρέθηκε σε αντιδιαστολή με την προοπτική μιας μελλοντικής και αόριστης λαϊκής εξουσίας ή ακόμη και ενός μακρινού, χαμένου στα βάθη του χρόνου και αφηρημένου επαναστατικού σοσιαλισμού. Η αριστερή πολιτική πρόταση οφείλει να αφουγκράζεται τον παλμό και την απαίτηση του κόσμου και να έχει το στοιχείο της άμεσης πολιτικής απάντησης και διεξόδου. Γι’ αυτό χρειάζεται συγκεκριμένο πρόγραμμα και πολιτική συμμαχιών. Άλλωστε, ο στόχος της κατάληψης της κυβερνητικής και πολιτικής εξουσίας είναι ένας βασικός ρόλος της Αριστεράς. 
8.    Μια αριστερή κυβέρνηση δεν θα σημάνει αυτόματα λύσεις στα κολοσσιαία προβλήματα και στην πρωτοφανή επίθεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία. Τα παραδείγματα αριστερών κυβερνήσεων που ανέλαβαν να διαχειριστούν την κρίση του καπιταλιστικού συστήματος και τελικά ενσωματώθηκαν σ’ αυτό, οδηγώντας σε τραγωδίες, είναι πολλά. Οι διεργασίες και οι λαϊκοί αγώνες που οδηγούν σε μια κυβέρνηση της Αριστεράς είναι απαραίτητο να συνοδεύονται με το αναγκαίο προγραμματικό πλαίσιο που μπορεί να δώσει διέξοδο στην κρίση:
•    Μη αναγνώριση του χρέους και άμεση παύση πληρωμών του.
•    Άμεση κατάργηση όλων των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων τους.
•    Καταγγελία όλων των αποικιοκρατικών δανειακών συμβάσεων. 
•    Εθνικοποίηση-κοινωνικοποίηση των τραπεζών και συγκρότηση μιας νέας χρηματοπιστωτικής πολιτικής, με αποκλειστικά αναπτυξιακά, παραγωγικά και κοινωνικά κριτήρια.
•    Ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών για τις μικρές επιχειρήσεις, τη μικρομεσαία εργαζόμενη  αγροτιά και τις πιο αδύνατες κοινωνικές κατηγορίες. 
•    Βαριά φορολογία στο κεφάλαιο, άρση του τραπεζικού απόρρητου των μεγαλοκαταθετών, δραστική μείωση των εξοπλιστικών δαπανών.
•    Εθνικοποίηση των πιο κρίσιμων και στρατηγικών τομέων και επιχειρήσεων της οικονομίας.
•    Στήριξη μισθών, συντάξεων, κοινωνικών δαπανών και εργασιακών σχέσεων. Προώθηση της δωρεάν υγείας και δωρεάν παιδείας σε όλα τα επίπεδα.
•    Πραγματική δημοκρατία, με τη θεσμοθέτηση του κοινωνικού και εργατικού ελέγχου και διαχείρισης σε όλο το φάσμα της οικονομίας.
•    Συγκρότηση ενός προοδευτικού σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας. 
Μόνο η εφαρμογή ενός τέτοιου προγράμματος μπορεί να δώσει στο χειμαζόμενο λαό τη δυνατότητα διεξόδου από την κοινωνική καταστροφή που υφίσταται. Ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να δώσει προοδευτικό και λαϊκό περιεχόμενο στην αποδέσμευση της ελληνικής κοινωνίας από τη μέγγενη της ΕΚΤ, της ΕΕ και του ΔΝΤ, καθώς οδηγεί σε πλήρη πολιτική αντιπαράθεση με τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εφαρμόζει η ΕΕ και με το ίδια την συνθήκη για το ευρώ. Η προσπάθεια υλοποίησης αυτού του προγράμματος θα διαλύσει την αυταπάτη ότι μπορεί να υπάρξει φιλολαϊκή λύση εντός της ΕΕ και της Ευρωζώνης, μέσα σε ιμπεριαλιστικούς μηχανισμούς και καπιταλιστικές ολοκληρώσεις. 
Σταθερή επιδίωξή μας είναι η προσπάθεια επέκτασης και συντονισμού των αγώνων και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο συνολικότερες ανατροπές και ρήξεις στην Ευρώπη και διεθνώς.
9.    Αυτή τη στιγμή, πρέπει να αντιστραφεί το κλίμα αμηχανίας και αναμονής. Να σταματήσει ο εφησυχασμός της Αριστεράς ότι μπορεί να αναμένει σαν ώριμο φρούτο την εξουσία. Να μην επικρατήσει το όριο της υποταγής στην αστική νομιμότητα και της πάση θυσία παραμονής της χώρας στην Ευρωζώνη. Να ενεργοποιηθεί ο λαός ενάντια σε λογικές ανάθεσης ή εκλογικής προσμονής. Να ενισχυθεί, να γίνει κυρίαρχη η πρόταση της μετωπικής πολιτικής συγκρότησης και κοινής πρόσκλησης και δράσης στην Αριστερά. Να αποτραπεί το ενδεχόμενο της συγκρότησης ενός πολιτικά εξουδετερωμένου ρεφορμιστικού φορέα “προοδευτικής” διαχείρισης της κρίσης του συστήματος. Να ενισχυθούν οι αριστερές και ριζοσπαστικές πολιτικές δυνάμεις, ώστε να μη δίνουν μάχες οπισθοφυλακών και συντήρησης δυνάμεων, αλλά αγώνες πραγματικής λαϊκής οργάνωσης και προγραμματικής προετοιμασίας.  
10.    Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική πρόκληση και ευκαιρία προς τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς για να αναδείξουν μια πρόταση αντισυστημικής διεξόδου. Η εκλογική άνοιξη της Αριστεράς πρέπει να αποτελέσει αφετηρία. Η πολιτική έκφραση του αντιμνημονιακού κοινωνικού μπλοκ κυρίαρχα από την Αριστερά, πρέπει να γίνει το εφαλτήριο για τη συγκρότηση των λαϊκών τάξεων σε πιο αγωνιστική, ριζοσπαστική και μόνιμη βάση. Διαφορετικά, η απογοήτευση θα επικρατήσει ή και θα ενισχυθούν λύσεις παντός χρώματος. Το υλικό υπόστρωμα είναι κατάλληλο και για την Ακροδεξιά. Η συμπαράταξη των δυνάμεων της Αριστεράς και η προγραμματική τους οργάνωση και λαϊκή γείωση αποτελεί άμεση ανάγκη και προτεραιότητα, ώστε να αναπτυχθεί μια ριζοσπαστική και προοδευτική δυναμική στην ελληνική κοινωνία.
11.    Ο χρόνος μάς πιέζει ασφυκτικά. Είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο που θα διεκδικήσει την εξουσία. Ένα μέτωπο με πυρήνα τις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Η κοινή βάση στοιχείων του πολιτικού προγράμματος, έχει οριακά αναδειχτεί στο σύνολο των δυνάμεων της Αριστεράς και κυρίως μέσα από τους ταξικούς και λαϊκούς αγώνες. Η προγραμματική κατεύθυνση βασίζεται στην ανοικτή παραδοχή ότι η εφαρμογή ενός προγράμματος λαϊκής ανακούφισης και ανακοπής της κοινωνικής οπισθοδρόμησης δεν θα εξαρτηθεί από τους εκβιασμούς των δόσεων ούτε από την πάση θυσία παραμονή στο ευρώ και την ΕΕ. Στη βάση αυτή, είναι αναγκαίο να κινηθούμε αποφασιστικά και συντροφικά στην κατεύθυνση της ενωτικής συσπείρωσης των σημερινών σχημάτων. Στο πλαίσιο μιας τέτοιας πολιτικής συσπείρωσης, ασφαλώς, η κάθε ξεχωριστή δύναμη θα διατηρεί τη δική της ιδεολογική, πολιτική και οργανωτική ανεξαρτησία.
12.    Το στοίχημα αυτό είναι εφικτό για τις δυνάμεις της Αριστεράς, στο βαθμό που εμπεδωθεί μια συνθετική προγραμματική δυναμική, που θα βλέπει ως πραγματικό ενδεχόμενο τη σύγκρουση της ελληνικής κοινωνίας με τη νεοφιλελεύθερη Ευρωζώνη και την ΕΕ, και θα προετοιμάζεται γι αυτό, είτε ως αναγκαιότητα, είτε ως επιθετική διεκδίκηση είτε ως εναλλακτικό σχέδιο διεξόδου. 
13.    Αυτό το σημείο τομής δεν είναι σήμερα κατακτημένο. Παραμένει ζητούμενο εντός της Αριστεράς. Για αυτό, είναι αναγκαίο να ενισχύεται συνεχώς εκείνο το αριστερό αντισυστημικό ρεύμα που είναι παράλληλα ανοικτό στη λογική των πολιτικών  συνεργασιών. Ρεύμα που συγκροτείται στην κατεύθυνση της αντισυστημικής διεξόδου από την κρίση, αλλά ταυτόχρονα πρωτοστατεί σε μετωπικές πρωτοβουλίες και στην κεντρική πολιτική σκηνή και στους μαζικούς χώρους. Στις σημερινές συνθήκες, αυτό το πολιτικό ρεύμα μπορεί να ενισχύσει, να διεκδικήσει και τελικά να προκαλέσει τη ριζοσπαστική ανασύνθεση όλης της Αριστεράς. Μόνο έτσι αυτό το μέτωπο μπορεί να συγκροτηθεί, να μην υποκύψει στις πολιτικές πιέσεις του ταξικού αντίπαλου και να οδηγήσει σε νίκη το λαό.
14.    Με βάση τα σημερινά δεδομένα της αντιμετωπικής πολιτικής των ηγεσιών ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αλλά και των ορίων του ΣΥΡΙΖΑ και του ορατού κινδύνου ενσωμάτωσής του, εκτιμούμε ότι η εκλογική επιρροή του ΣΥΡΙΖΑ στα λαϊκά στρώματα αποτελεί στοιχείο ιστορικής σημασίας. Σε μεγάλο βαθμό, οι εξελίξεις μέσα στην Αριστερά αντικειμενικά καθορίζονται και από τις αντιθέσεις που αναπτύσσονται στον ΣΥΡΙΖΑ. Στην συγκυρία αυτή, αναγνωρίζουμε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Τόσο η αστική ενσωμάτωση και πολιτική εξουδετέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, όσο όμως και το αντίστροφο. Αυτή η ασταθής ισορροπία είναι ήδη φανερή και στις λαϊκές μάζες, αλλά και στις κυρίαρχες τάξεις. Είναι σαφές πως η  άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να επιμείνει στη θέση “καμιά θυσία για το ευρώ”, αφήνει ανοιχτή την πόρτα της ενσωμάτωσης του, επίσης όμως είναι σαφές πως οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση των μνημονίων ανοίγουν την πόρτα για τη σύγκρουση με την Ευρωζώνη, δηλαδή την ανοιχτή σύγκρουση με τις αστικές επιλογές. Η ανάπτυξη μιας μετωπικής στρατηγικής των αριστερών δυνάμεων είναι δυνατό να παρέμβει σε αυτά τα ενδεχόμενα και να τα ενισχύσει από την πλευρά των λαϊκών συμφερόντων. 
15.    Σε αυτήν την κατεύθυνση και με το ζητούμενο ενός πλατιού μετώπου με κέντρο τις δυνάμεις της Αριστεράς και την ενίσχυση της προοπτικής της αριστερής κυβέρνησης στη βάση ενός μεταβατικού  πολιτικού προγράμματος διεξόδου της ελληνικής κοινωνίας από την κρίση, είναι αναγκαίο η σχετική συζήτηση να ανοίξει ακόμη περισσότερο σε όλη την χώρα. Είναι αναγκαίες ανοιχτές συζητήσεις και πολιτικές συσκέψεις σε όλες στις μεγάλες πόλεις, ώστε να καλεστούν και να παροτρυνθούν άμεσα όλες οι αριστερές δυνάμεις να συμμετέχουν και να ενισχύσουν το διάλογο αυτόν. Είναι αναγκαίο να αναπτυχθούν σχετικές πρωτοβουλίες, να  συγκροτηθούν κοινές λαϊκές επιτροπές βάσης σε γειτονιές και εργασιακούς χώρους, προκειμένου να διευρύνουν και να ενισχύσουν την ενιαία αριστερή και λαϊκή προγραμματική συμφωνία και τη συγκρότηση πρωτοβουλιών ενωτικής δράσης αντίστασης και λαϊκής αλληλεγγύης. Το κάλεσμα απευθύνεται στο σύνολο των δυνάμεων της Αριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜΑΑ, και τις άλλες δυνάμεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Η υπόθεση της ριζοσπαστικής ενότητας της Αριστεράς πρέπει και μπορεί να γίνει υπόθεση των ίδιων των αριστερών δυνάμεων και των αγωνιστών της.  
Όσοι θέτουμε την υπογραφή μας κάτω από αυτό το κείμενο:
•    Θεωρούμε πως η μοναδική λύση απέναντι στην κοινωνική και οικονομική καταστροφή στον τόπο μας, βρίσκεται έξω από τα  πλαίσια του καπιταλιστικού συστήματος. 
•    Λύση μπορεί να δώσει μόνο ένα πλατύ πολιτικό και κοινωνικό μέτωπο, με ένα πρόγραμμα ρήξης με τη σημερινή εξουσία.
•    Η κρίση είναι διεθνής και πανευρωπαϊκή. Παλεύουμε για μια ριζική ανατροπή στην Ελλάδα, πυροδότη διεθνών εξελίξεων. Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε το μεγαλύτερο δυνατό συντονισμό και κοινή πάλη με τα κινήματα που αναπτύσσονται διεθνώς.
•    Υποστηρίζουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συνεργασία και ενότητα στη δράση του συνόλου της ελληνικής Αριστεράς, στη βάση ενός τέτοιου πολιτικού προγράμματος, αλλά και στον κοινό αγώνα για τη λαϊκή επιβίωση και αλληλεγγύη.
•    Στηρίζουμε την προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια εξέλιξη δεν αποτελεί το τέλος του δρόμου, αλλά την απαρχή μιας πορείας ανάτασης του λαϊκού κινήματος και συγκρούσεων με το παρελθόν.
•    Η Αριστερά οφείλει να επιδιώξει την πλατύτερη συνεργασία των δυνάμεών της στην πάλη ενάντια στο μνημόνιο, την τρόικα και την ελληνική άρχουσα τάξη, αρχής γενομένης από το αίτημα “καμιά θυσία για το ευρώ”.
•    Ως πρωτοβουλία, απευθυνόμαστε στο σύνολο των δυνάμεων και των αγωνιστών που έχουν παρόμοια αντίληψη, ανεξάρτητα από τον πολιτικό/κομματικό χώρο στον οποίο είναι τοποθετημένοι, για διεύρυνση της απήχησης των πιο πάνω θέσεων, επιδιώξεων και στόχων. 


Υπογράφοντες
(έως 05/11/2012)

1.Αβαρλής Δημήτρης (φοιτητής,Αθήνα)
2.Αγγελάκης Νίκος (φοιτητής,5ο Διαμέρισμα)
3.Αγγελακόπουλος Βασίλης (φοιτητής,Αθήνα)
4.Αγγελακόπουλος Πέπος (σπουδαστής ΙΕΚ,Πάτρα)
5.Αγγελακούδης Ηλίας (βιομηχανικός εργάτης ΕΒΖ,Ορεστιάδα)
6.Αγγελακούδης Κώστας (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Γαλάτσι)
7.Αγοράτσιου Βάσω (γεωπόνος,Θεσσαλονίκη)
8.Αγοράτσιου Δήμητρα (βρεφονηπιαγωγός,Πανόραμα Θεσσαλονίκης)
9.Αζάμπι Ηλίας (εργαζόμενος σε τηλεφωνικό κέντρο,Πατήσια)
10.Αθανασιάδης Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος,Τούμπα)
11.Αϊβαλιώτη Κωνσταντίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
12.Ακριβός Αχιλλέας (μέλος της Αριστερής Κίνησης Νέας Υόρκης,ΗΠΑ)
13.Ακριβού Φράγκω (μέλος της Αριστερής Κίνησης Νέας Υόρκης,ΗΠΑ)
14.Αλβανούδης Γιώργος (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
15.Αλεξάτος Γιώργος (ιστορικός- συγγραφέας,Εξάρχεια)
16.Αλεξάτου Παναγιώτα (συνταξιούχος εργάτρια,Πειραιάς)
17.Αλέξης Κώστας (ερευνητής,Ζυρίχη)
18.Αλεξίου Ξένια (φοιτήτρια,Πάτρα)
19.Αλεξίου Παναγιώτης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Μυτιλήνη)
20.Αλεξιού-Συμεωνόγλου Μαρία (νοσηλευτρια,Πειραιάς )
21.Αλεξόπουλος Λευτέρης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Πάτρα)
22.Αλεξόπουλος Παναγιώτης (του Βασιλείου) (έμπορος,Πάτρα)
23.Αλεξόπουλος Τάκης (του Κων/νου) (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Χαλάνδρι)
24.Αλεξοπούλου Κατερίνα (αυτοαπασχολούμενη μηχανικός,Ηλιούπολη)
25.Αμβραζή Ιωάννα (εκπαιδευτικός,Μοσχάτο)
26.Αμπαρτζίδης Νίκος (ιδιωτικός υπάλληλος,Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης)
27.Αμπελά Έφη (νοσηλεύτρια,Παλαιό Φάληρο)
28.Αμπελά Ρούλα (δημοτική υπάλληλος,Νέα Σμύρνη)
29.Αμπελά Ιωάννα (κοινωνική λειτουργός,Παλαιό Φάληρο)
30.Αμπελά Λίτσα (συνταξιούχος καθαρίστρια,Παλαιό Φάληρο)
31.Αμπελάς Κώστας (άνεργος,Παλαιό Φάληρο)
32.Αμπντούλ Τίμοθυ (εργαζόμενος σε εστίαση,Πατήσια)
33.Αναγνώστου Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος,Λονδίνο)
34.Αναγνώστου Χρύσα (φοιτήτρια,Νέα Ιωνία)
35.Αναγνωστου Γιώργος (φοιτητής,Αθήνα)
36.Αναγνωστου Πέτρος (λογιστής,Αιγάλεω )
37.Αναλαμπιδάκης Μιχάλης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Πειραιάς)
38.Αναστασιάδης Νίκος   (ιδιωτικός υπάλληλος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
39.Αναστασιάδου Τάνια (εκπαιδευτικός,Ρόδος)
40.Αναστασόπουλος Τάσος (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
41.Αναστασοπούλου Αλεξάνδρα (φοιτήτρια,Πάτρα)
42.Αναστόπουλος Θοδωρής (βιβλιοθηκονόμος,Νέα Ιωνία)
43.Αναστοπούλου Χριστίνα (φοιτήτρια,Νέα Ιωνία)
44.Ανδρεάδης Θανάσης (γραφίστας,Αθήνα)
45.Ανδρέογλου Αντώνης (υπάλληλος ΕΛΤΑ,5ο Διαμέρισμα)
46.Ανδρικόπουλος Γιώργος (εργοδηγός,Αθήνα)
47.Ανδριόπουλος Θοδωρής   (ιδιωτικός υπάλληλος,Καλαμαριά)
48.Ανδρίτσου Γεωργία (δημόσιος υπάλληλος,Αθήνα)
49.Ανδρίτσου Πένυ (φοιτήτρια,Πάτρα)
50.Ανδρώνη Μαλβίνα (φοιτήτρια,Πάτρα)
51.Αντωνάτος Λάμπρος (ιδιωτικός υπάλληλος,Πατήσια)
52.Αντωνίου Αναστάσιος (φοροτεχνικός,Νέα Φιλοθέη)
53.Αντωνίου Βαγγέλης (επιχειρηματίας,)
54.Αντωνίου Γιώργος (υδραυλικός,Νέα Ιωνία)
55.Αντωνίου Μαρία (βρεφονηπιαγωγός,Άνω Πατήσια)
56.Αντωνίου Νάσια (φοιτήτρια,Φιλοθέη)
57.Αντωνίου Περικλής (συνταξιούχος,Άγιος Αρτέμιος)
58.Αντώνογλου Ελπίδα (συνταξιούχος,Δραπετσώνα)
59.Αντώνογλου Μανώλης (συνταξιούχος ναυτικός,Πειραιάς)
60.Αντώνογλου Χαριτωμένη (δημόσιος υπάλληλος,Δραπετσώνα)
61.Αντωνόπουλος Αντρέας (φωτογράφος,Ίλιον)
62.Αντωνόπουλος Παναγιώτης (φοιτητής,Αθήνα)
63.Αντωνόπουλος Σταύρος (φοιτητής,Πάτρα)
64.Αποστόλου Γιάννης (εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας,Πετράλωνα)
65.Αποστόλου Μιχάλης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Πετράλωνα)
66.Αραχωβίτη Ευαγγελία (εκπαιδευτικός,Μεταξουργείο)
67.Αργυράκη Νατάσα (φοιτήτρια,Νέα Ιωνία)
68.Αριστίδου Μιχάλης   (άνεργος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
69.Αριστοπάνος Αλέξανδρος (φοιτητής,Πειραιάς)
70.Αρσενά Ιωάννα (εκπαιδευτικός,Βέροια)
71.Αρσενά Κωσταντίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Βέροια)
72.Αρχοντής Χαρίλαος (αγρότης,Λάρισα)
73.Ασημακόπουλος Θανάσης (γιατρός,Χαϊδάρι)
74.Ατσοπάρδη Κορίνα (φοιτήτρια,Πάτρα)
75.Αυγερινού Αγγελική (άνεργη,Γαλάτσι)
76.Αυλωνίτη Πηνελόπη (δημόσιος υπάλληλος,Νέο Ηράκλειο)
77.Αφολάνιο Μανώλης (μουσικός, MC Yinka,Μεταξουργείο)
78.Αφολάνιο Μιχάλης (ηθοποιός,Μεταξουργείο)
79.Βαϊρακταράκη Αγγελική (φοιτήτρια,Πάτρα)
80.Βαϊρακταράκη Λυδία (μαθήτρια,Αγία Παρασκευή)
81.Βακαλόπουλος Κώστας (ιδιωτικός υπάλληλος,Νέα Σμύρνη)
82.Βαλωμένου Γεωργία (καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης,Γαλάτσι)
83.Βανικιώτης Κυριάκος (εκπαιδευτικός,Αθήνα)
84.Βασβατέκης Γιάννης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
85.Βασιλάκης Βασίλης (μηχανικός Η/Υ,Έσσεξ, Αγγλία)
86.Βασιλείου Αφροδίτη (δικηγόρος,Νέο Ηράκλειο)
87.Βασιλοπούλου Αναστασία (φοιτήτρια,Πάτρα)
88.Βάσσος Δημήτρης (μισθωτός μηχανικός,Γιάννενα)
89.Βασταρδής Δημήτρης (ιδιωτικός υπάλληλος,Χαλκίδα)
90.Βαχαβιώλος Γιώργος (πολιτικός μηχανικός,Αργυρούπολη)
91.Βδοκάκη Μαρία (φοιτήτρια,Νέος Κόσμος)
92.Βεγαΐτη Ευαγγελια (συνταξιούχος,Δάφνη)
93.Βέκης Χρήστος (ιδιωτικός υπάλληλος,Ορμύλια Χαλκιδικής)
94.Βεκιάρη Γιώτα   (ιδιωτικός υπάλληλος,Τούμπα )
95.Βελητζέλου Ακτίνα (κτηνοτρόφος,Λειβαδιά)
96.Βέλλιου Γεωργία   (τοπογράφος μηχανικός,Συκιές)
97.Βερβέρα Στάθια (αυτοαπασχολούμενη μηχανικός,Γλυφάδα)
98.Βεργαδή Μαρία (εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας,Πετράλωνα)
99.Βεργή Μαρία (συνταξιούχος,Βαθύ Σάμου)
100.Βεργόπουλος Γιάννης (μέλος ΔΣ Συλλόγου Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ,Ίλιον)
101.Βερναδάκης Αλέκος (συνταξιούχος,Αθήνα)
102.Βερναδάκης Νίκος (πανεπιστημιακός,Θεσσαλονίκη)
103.Βερούση Βασιλική (φοιτήτρια,Ρέθυμνο)
104.Βέτσικα Ελένη (ιδιωτικός υπάλληλος/ μέλος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιρλανδίας,Δουβλίνο)
105.Βεττα Ευη (εκπαιδευτικός,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
106.Βίκυ Βέκιου (εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας,Γαλάτσι)
107.Βιραράκη Μαρία (άνεργη,Αθήνα)
108.Βλαζάκη Ειρήνη   (εκπαιδευτικός,Συκιές)
109.Βλασσόπουλος Λεωνίδας (φοιτητής,Πάτρα)
110.Βλαχογιώργος Γιώργος (γιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος,Χαλκίδα)
111.Βλαχόπουλος Κυριάκος (φοιτητής,Κορυδαλλός)
112.Βλαχοπούλου Μαρία (εκπαιδευτικός,Αθήνα)
113.Βλάχου Ήρα (φοιτήτρια,Πάτρα)
114.Βογιατζής Γιάννης (άνεργος,Καλαμαριά)
115.Βογιατζής Παναγιώτης (ελεύθερος επαγγελματίας,Συκιές)
116.Βουδούρης Αλέκος (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
117.Βούλγαρης Αντώνης (υπάλληλος,Χαλκίδα)
118.Βούρτσης Διονύσης (οφθαλμίατρος,Πάτρα)
119.Βραγοτέρη Μαρίκα   (δημόσιος υπάλληλος ,Σταυρός Χαλκιδικής )
120.Βρακατσέλης Αλέξανδρος (έμπορος,Πάτρα)
121.Γαγάρας Γρηγόρης (νοσηλευτής,Βόλος)
122.Γαζάκης Αντώνης (εκπαιδευτικός,Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης)
123.Γαλάνης Νίκος (μηχανικός,Αθήνα)
124.Γαλάνης Νίκος (φοιτητής,Γαλάτσι)
125.Γαραντζιώτη Γεωργία (ιδιωτικός υπάλληλος,Κολωνός)
126.Γαρεφαλάκης Θεοδόσης (συνταξιούχος,Σητεία)
127.Γενούζου Ισιδώρα (μεταφράστρια,Διόνυσος)
128.Γεραλή Ελένη (αρχιτέκτων,Βόλος)
129.Γεραλή Ευαγγελία (νοσηλεύτρια,Κυψέλη)
130.Γεραλής Κυριάκος (αναπληρωτής εκπαιδευτικός,Ροβιές Εύβοιας)
131.Γερολυμάτος Απόστολος (Εμπορος,Αθήνα)
132.Γεωργακόπουλος Πάνος   (φοιτητής,Κέρκυρα)
133.Γεωργακόπουλος Κωνσταντίνος (εργάτης,Ρέντης)
134.Γεωργακοπούλου Ελισάβετ (άνεργη,Ρέντης)
135.Γεωργακοπούλου Ντίνα (οδηγός ΕΘΕΛ,Ηλιούπολη)
136.Γεωργαλάς Κώστας (πολιτικός μηχανικός,Πάτρα)
137.Γεωργάρας Λευτέρης (ιδιωτικός υπάλληλος,Καισαριανή)
138.Γεωργιάδης Μάκης (ελεύθερος επαγγελματίας,Βόλος)
139.Γεωργιάδης Στέλιος (ελεύθερος επαγγελματίας,Βόλος)
140.Γεωργίου Παναγίωτης (λογιστής,Άρτα)
141.Γεωργόπουλος Νεοκλής (πανεπιστημιακός,Πάτρα)
142.Γεωργοπούλου Μαρία (συνταξιούχος τραπεζικός,Άγιος Αρτέμιος)
143.Γεωργούλας Σταύρος (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Άρτα)
144.Γεωργούλη Ελεάννα (ηθοποιός,Μεταξουργείο)
145.Γιακουμάκη Χρυσούλα (υπάλληλος,Πειραιάς )
146.Γιακουμής Μιχάλης (φιλόλογος σε ΚΕΚ,Γαλάτσι)
147.Γιακουμιδης Παναγιωτης (φοιτητής,Τούμπα)
148.Γιακουμίδης Πάνος (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
149.Γιαλαμά Σταυρούλα (δασκάλα,Καλαμάτα)
150.Γιαμαρέλου Μάντυ (γιατρός,Πάτρα)
151.Γιαννακίτσα Μαριλένα (αυτοαπασχολούμενη,Ηλιούπολη)
152.Γιαννακοπούλου Γεωργία (συνταξιούχος,Βάρη)
153.Γιαννιώτου Ελένη (έμπορος,Νίκαια)
154.Γιαννόπουλος Παναγιώτης (ιδιωτικός υπάλληλος,Πατήσια)
155.Γιαννόπουλος Γιώργος (αρχιτέκτων,Καλαμάτα)
156.Γιαννόπουλος Νίκος (φοιτητής,Αθήνα)
157.Γιαννόπουλος Νίκος (ιδιωτικός υπάλληλος,Ίλιον)
158.Γιάννος Γεράσιμος (εργαζόμενος-φοιτητής,Πάτρα)
159.Γιαντσίδης Ανδρέας (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
160.Γιούργας Μελέτης (ιδιωτικός υπάλληλος,Βόλος)
161.Γκαντίνας Παναγιώτης (έμπορος,Βόλος)
162.Γκεκόπουλος Κώστας (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Αγία Παρασκευή)
163.Γκερέκος Γιάννης (φοιτητής,Κομοτηνή)
164.Γκερέκου Έλλη (φοιτήτρια,Λάρισα)
165.Γκόντγουιν Μάμου (μαθητής,Πολύγωνο)
166.Γκόντγουιν Σόλες (γιατρός,Πολύγωνο)
167.Γκόντγουιν Τζέικερι (μαθητής,Πολύγωνο)
168.Γκόντγουιν Τζο (μικροπωλητής,Πολύγωνο)
169.Γκόντγουιν Χάπινες (πρωτοβουλία μεταναστών μικροπωλητών,Αθήνα)
170.Γκόρου Ζακλίν (αντιπρόεδρος ΔΣ σωματείου εργαζομένων στην Vodafone,Πατήσια)
171.Γκόρου Μαργαρίτα (συνταξιούχος,Νέα Φιλαδέλφεια)
172.Γκουλιάρας Κώστας (μαθητής,Θεσσαλονίκη )
173.Γκχάζαλ Ιμπραήμ (,Αθήνα)
174.Γκχαρέσε Όζο (,Αθήνα)
175.Γουδέβενος Σπύρος (,Πάτρα)
176.Γουενταμούχαμ Αρούνα (πρόσφυγας, εργαζόμενος στην εστίαση,Αθήνα)
177.Γούζιος Κρίτωνας (άνεργος,Πλάκα)
178.Γουίλιαμς Φράνσις (πρόεδρος Τανζανικής κοινότητας, οικοδομή,Αθήνα)
179.Γούλα Κατερίνα (εκπαιδευτικός,Μυτιλήνη)
180.Γούτη Γεωργία (άνεργη,Ίλιον)
181.Γούτη Έλενα (εμποροϋπάλληλος,Ίλιον)
182.Γούτη Μεσσηνία (συνταξιούχος,Πύργος Ηλείας)
183.Γρίσπος Γιώργος (μελος Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕΙΔΔ (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ),Μήλος)
184.Γώρου Ιωάννα (φοιτήτρια,Πάτρα)
185.Δάβαρης Άρης (φοιτητής,Πάτρα)
186.Δαβελάς Κώστας (άνεργος,Αθήνα)
187.Δάγλα – Σπυροπούλου Κωνσταντίνα           (φοιτήτρια,Πάτρα)
188.Δαμιανίδου Πηνελόπη   (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζυρίχη)
189.Δάρας Γιάννης (δημόσιος υπάλληλος,Παγκράτι)
190.Δασκαλάκη Πένη (ψυχολόγος, νοσοκομείο Γεννηματά,Αμπελόκηποι)
191.Δερμιτζάκης Μίμης (αγρότης,Σητεία)
192.Δέτσης Δημήτρης (μηχανικός,Αθήνα)
193.Δημακάκος Βασίλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Νέο Ηράκλειο)
194.Δημακάκου Εύα (φοιτήτρια,Νέα Ιωνία)
195.Δημάκη Βιολέττα (ιδιωτικός υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
196.Δημάκη Κυριακή (τοπογράφος μηχανικός,Πάτρα)
197.Δημάκης Αντώνης (πρόεδρος σωματείου εργαζομένων 'Περιβολάκι',Ζωγράφου)
198.Δημάκης Δημήτρης (ηλεκτρολόγος,Βόλος)
199.Δημητριάδης Νίκος (άνεργος,Σέρρες)
200.Δημητριάδου Βίκυ   (εκπαιδευτικός,5ο Διαμέρισμα)
201.Δημητριάδου Κασσιανή (εκπαιδευτικός,Λουξεμβούργο)
202.Δημητρούκας Νίκος (φοιτητής,Ζωγράφου)
203.Δημοβασίλη Άλκιστις (φοιτήτρια,Αθήνα)
204.Δημοκωστούλα Εύα (αδιόριστη εκπαιδευτικός,Βόλος)
205.Δημοκωστούλα Ευγενία (συνταξιούχος,Ράχες Φθιώτιδας)
206.Δημοκωστούλας Γιάννης (συνταξιούχος,Ράχες Φθιώτιδας)
207.Δήμος Κώστας (φοιτητής,Καβάλα)
208.Δήμου Άννα (άνεργη,Άγιοι Ανάργυροι)
209.Δήμου Ελένη   (ιδιωτικός υπάλληλος,Ευκαρπία )
210.Δήμου Πέτρος   (ελεύθερος επαγγελματίας,Ευκαρπία )
211.Δήμου Αρετή (άνεργη,Άγιοι Ανάργυροι)
212.Δήμου Τριανταφυλλιά (συνταξιούχος,Άγιοι Ανάργυροι)
213.Διαμαντή Φωτεινή (μικροπωλήτρια,Ιλίσια)
214.Διαμαντόπουλος Στέφανος   (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζυρίχη)
215.Διαμαντόπουλος Γεράσιμος (ιδιωτικός υπάλληλος,Πάτρα)
216.Δίγκα Τάνια (συνταξιούχος,Περαία)
217.Δόνα Θοδώρα (φοιτήτρια,Λάρισα)
218.Δόνας Σπύρος (οδοντίατρος,Κέρκυρα)
219.Δουλγκέρη Έφη (αρχαιολόγος,Τούμπα)
220.Δουλγκέρη Σάσα (οδοντίατρος,Τουμπα)
221.Δούνα Ελένη (φοιτήτρια,Πάτρα)
222.Δούρου Κατερίνα (φοιτήτρια,Πάτρα)
223.Δραγώτης Ευθύμιος (οικονομολόγος,Εδινβούργο)
224.Δρακόπουλος Παναγιώτης (οδηγός ΕΘΕΛ,Ηλιούπολη)
225.Δρίβας Κωνσταντίνος (μισθωτός γεωλόγος,Νέα Ιωνία)
226.Εγκχαρέβμπα Κάρλος (,Αθήνα)
227.Εγκχαρέβμπα Πάμελα (,Αθήνα)
228.Ελεμένογλου Κώστας (φοιτητής,Βόλος)
229.Εμμανουήλ Κατερίνα (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Αθήνα)
230.Ενταφεατέρε Άλεξ (,Αθήνα)
231.Έρμπεν Ζντένιεκ (μηχανικός αυτοκινήτων,Ίλιον)
232.Ερνάντεζ Λουίς Σάντος (καλλιτέχνης,Άγιος Ελευθέριος)
233.Ευαγγελία Κουτή (άνεργη φιλόλογος,Γουδή)
234.Ευμορφία Μανταφούνη (δικηγόρος,Συκιές)
235.Ευσταθίου Ευφημία (συνταξιούχος,Αίγινα)
236.Ευσταθίου Θανάσης (οικονομολόγος,Αθήνα)
237.Ζαρκάδη Έλλη (φοιτήτρια,Πετράλωνα)
238.Ζαρόκωστας Κώστας (φοιτητής,Πετρούπολη)
239.Ζαφειρόπουλος Δημήτρης   (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζυρίχη)
240.Ζαχαράτος Θωμάς (δημόσιος υπάλληλος,Συκιές)
241.Ζαχαριάς Βαγγέλης (άνεργος,Ξάνθη)
242.Ζαχαρίας Χρήστος (τραπεζοϋπάλληλος,Αθήνα)
243.Ζέρβας Αντώνης (ελεύθερος επαγγελματίας,Πάτρα)
244.Ζευγώλη Ανέζα (δημοσιογράφος,Αθήνα)
245.Ζευγώλη Μαρία (εκπαιδευτικός,Αθήνα)
246.Ζήβας Γιάννης (μεταφραστής,Αθήνα)
247.Ζηκουλη Κωνσταντίνα (υπάλληλος,Πειραιάς )
248.Ζηκούλης Ανδρέας (υπάλληλος,Πειραιάς)
249.Ζηκούλης Γιώργος (υπάλληλος,Πειραιάς)
250.Ζηκούλης Νίκος (υπάλληλος,Πειραιάς)
251.Ζιαζιά Γεωργία (φοιτήτρια,Πάτρα)
252.Ζιαζιάς Δημήτρης (φοιτητής,Πάτρα)
253.Ζιαζιάς Παναγιώτης (φοιτητής,Αθήνα)
254.Ζουμπούλης Χρήστος (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
255.Ζωγραφάκη Αθηνά (φιλόλογος,Νέα Σμύρνη)
256.Ηλιάδης Ηλίας (φοιτητής,Πάτρα)
257.Θεοδώρου Μαρτίνη (εκπαιδευτικός,Μοσχάτο)
258.Θεοφίλης Αποστόλης (φοιτητής,Ζωγράφου)
259.Θεοχαρίδου Φωτεινή (ελεύθερος επαγγελματίας,)
260.Θωμάκου Ελευθερία (υπάλληλος,Πειραιάς )
261.Ιάκωβος Πάνος (ιδιωτικός υπάλληλος,Καλαμάτα)
262.Ιατρόπουλος Κώστας (ζαχαροπλάστης,Βόλος)
263.Ιατροπούλου Βάσω (ηθοποιός,Αθήνα)
264.Ιγκμπινόμπια Μπιούτυ (,Αθήνα)
265.Ιγκμπινόμπια Πολ (,Αθήνα)
266.Ιγνατιάδου Χριστίνα (γραφίστρια,Θεσσαλονίκη)
267.Ιντίλορ Μπεν (,Αθήνα)
268.Ίντοου Μαριάνθη (άνεργη,Πατήσια)
269.Ιορδανίδης Χρήστος (φοιτητής,Ζωγράφου)
270.Ιορδανίδου Αναστασία (φοιτήτρια,Ζωγράφου)
271.Ιωακειμίδης Κίμωνας (άνεργος,Περιστέρι)
272.Ιωαννίδης Αλέξης   (δημόσιος υπάλληλος ,Θεσσαλονίκη )
273.Ιωαννίδης Λάζαρος (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
274.Ιωαννίδου Δέσποινα (μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
275.Ιωάννου Βάσω (,Αθήνα)
276.Ιωάννου Πέτρος (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Πετρούπολη)
277.Καββαδία Σοφία   (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζυρίχη)
278.Κάγκαλος Δημήτρης (οδηγός ΕΘΕΛ,Δάφνη)
279.Καζιλάρης Χρήστος (σπουδαστής ,Βόλος)
280.Καϊμακτσίδης Γιάννης (φυσικός,Καλαμαριά)
281.Κακαράντζας Νίκος (πολιτικός μηχανικός ,Σεπόλια)
282.Καλαντώνης Βασίλης (ηλεκτρολόγος,Αθήνα)
283.Καλεργιάδης Βαγγέλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Βέλγιο)
284.Καλογερής Νίκος (φοιτητής,Ηλιούπολη)
285.Καλογεροπούλου Ιλιάνα (φοιτήτρια,Ζωγράφου)
286.Καλομοίρης Γιάννης (φοιτητής,Πάτρα)
287.Καλπακιόρη Μαρία (φοιτήτρια,Πάτρα)
288.Καλτσά Αθηνά (ιδιωτικός υπάλληλος,Νέος Κόσμος)
289.Καλτσάς Αλέκος (μισθωτός τεχνικός,Αμπελόκηποι)
290.Καλυβιώτης Νίκος (μεταπτυχιακός φοιτητής,Εδιμβούργο)
291.Καμάρα Καλλιόπη (ιδιωτικός υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
292.Καμαράς Στάθης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
293.Καμπούρη Παναγιώτα (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
294.Καμπούρης Σωτήρης (άνεργος,Αθήνα)
295.Κανάκογλου Ελισάβετ (φοιτήτρια,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
296.Κανάκογλου Ευγενία (άνεργη,Καλλικράτεια Χαλκιδικής)
297.Κανέλια Μαρία (εκπαιδευτικός,Αθήνα)
298.Κανελλάκης Παναγιώτης (γιατρός,Πάτρα)
299.Κανελλής Νίκος (μηχανολόγος μηχανικός,Βόλος)
300.Κανελλής Δημήτρης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Βόλος)
301.Κανελλοπούλου Χριστίνα (άνεργη,Ηλιούπολη)
302.Καπαράκη Μαρία (άνεργη αρχιτέκτων,Νίκαια)
303.Καπετανάκη Δέσποινα (κοινωνιολόγος,Γλυκά Νερά)
304.Καπετανάκη Κορίνα (κοινωνιολόγος,Παρίσι)
305.Καπίτσα Ζωή (διαμερισματική σύμβουλος δήμου Περιστερίου,Αθήνα)
306.Καπλάνη Ιωάννα (συνταξιούχος εκπαιδευτικός,Κουκάκι)
307.Καπράνου Κωνσταντίνα (λογίστρια,Κορυδαλλός)
308.Καραβά Κυριακή (άνεργη,Γαλάτσι)
309.Καραβασίλης Νίκος (λογιστής,Άρτα)
310.Καραβότα Χαριλένα (φοιτήτρια,Πάτρα)
311.Καραγιάννη Αννα (άνεργη,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
312.Καραγιάννη Σταυρούλα (εκπαιδευτικός,Πρέβεζα)
313.Καραγιάννης Γιώργος (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
314.Καραδήμας Κωνσταντίνος (άνεργος,Μεσολόγγι)
315.Καρακούλας Λάζαρος (οδηγός ΕΘΕΛ,Καλλιθέα)
316.Καρακούσης Θεόφιλος (ιδιωτικός υπάλληλος,Χαριλάου)
317.Καράμπελα Νίκη (ελεύθερη επαγγελματίας,Βόλος)
318.Καράμπελας Χρήστος   (φοιτητής,Κέρκυρα)
319.Καράμπελας Αντρέας (εκπαιδευτικός,Άγιος Δημήτριος)
320.Καρανικόλα Κωνσταντίνα (φοιτήτρια,Πάτρα)
321.Καρατζάς Νϊκος (μηχανικός,Σεπόλια)
322.Καρατσίκας Χαράλαμπος (οδηγός ΕΘΕΛ,Άγιος Δημήτριος)
323.Καραφίνα Ισμήνη (ιδιωτικός υπάλληλος,Συκιές)
324.Καραφίνα Μαρία (σπουδάστρια,Χολαργός)
325.Καρδάση - Παπαστεφάνου Γεσθημανή (εκπαιδευτικός,Μεταμόρφωση)
326.Καρελάκη Χρύσα (φοιτήτρια,Πάτρα)
327.Καρέλλα Ζωή (φοιτήτρια,Γέρακας)
328.Καριοφύλλογλου Κατερίνα   (δημόσιος υπάλληλος,Καλαμαριά)
329.Καριοφύλλογλου Φωτής   (ιδιωτικός υπάλληλος,Τούμπα )
330.Καρρά Μαρίνα (φοιτήτρια,Πάτρα)
331.Καρράς Φώτης (σπουδαστής,Πάτρα)
332.Καρυάτη Αθηνά (ιδιωτικός υπάλληλος,Λευκωσία)
333.Καρυάτη Κατερίνα (συνταξιούχος,Περαία)
334.Καρύδας Μιχάλης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
335.Κασiμέρης Αποστόλης (εργαζόμενος ΕΘΕΛ, μέλος ΔΣ Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ - Αγ. Αρτέμης,Παγκράτι)
336.Κασαμπαλάκος Γιώργος (ταξιτζής,Πετρούπολη)
337.Κασδοβασίλη Στέλλα (φοιτήτρια,Πειραιάς)
338.Καστρινού Ελένη (αδιόριστη εκπαιδευτικός,Πολύγωνο)
339.Κατάκη Ευαγγελία (ιδιωτικός υπάλληλος,Γκύζη)
340.Καταλάκτη Γαρυφαλλιά (συνταξιούχος,Ζωγράφου)
341.Κατέχη Μαρία (μαθήτρια,Περαία)
342.Κατριτζιδάκης Νίκος (μέλος ΔΣ Συλλόγου Μουσικών Φιλαρμονικής Πολιτισμικού Οργανισμού ΔήμουΑθήνας (ΣΥΜΦΠΟΔΑ) ,Καισαριανή)
343.Κατσαϊτη Αγγελική (συνταξιούχος,Πάτρα)
344.Κατσακούλης Βαγγέλης (γιατρός,Πάτρα)
345.Κατσάμπης Κώστας (λογιστής,Παγκράτι)
346.Κάτσης Χρήστος (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
347.Κατσίκα Αθηνά (λογίστρια,Αθήνα)
348.Κατσιοπούλου Έλλη (αδιόριστη εκπαιδευτικός,Βόλος)
349.Κατσούλας Στάθης (αναπληρωτής εκπαιδευτικός,Πετρούπολη)
350.Κατσούλας Χρίστος (αναπληρωτής εκπαιδευτικός,Ίλιον)
351.Καψάλης Γιάννης (μεταπτυχιακός φοιτητής Πληροφορικής,Χολαργός)
352.Καψάλης Χρήστος (άνεργος,Χολαργός)
353.Κεδράς Παναγιώτης (αναπληρωτής εκπαιδευτικός,Σάμος)
354.Κελεπούρης Γιώργος (λογιστής,Γαλάτσι)
355.Κέτουλα Μάγια (άνεργη,Βόλος)
356.Κιοσσές Γιώργος (γυμναστής,Αμπελόκηποι)
357.Κιουρτζόγλου Στράτος (ελεύθερος επαγγελματίας,Νίκαια)
358.Κισκήρα-Μπαρτζώκα Δανάη (δημοσιογράφος,Θεσσαλονίκη )
359.Κλαδής Διονύσης (φοιτητής,Κερατέα)
360.Κλείτσα Άννα (άνεργη,Άγιος Στέφανος)
361.Κλείτσα Ηλέκτρα (φιλόλογος,Ζωγράφου)
362.Κλείτσα Κατερίνα (άνεργη,Αμπελόκηποι Θεσσαλονίκης)
363.Κλείτσα Μαρία (φοιτήτρια,Ξάνθη)
364.Κλεφτοδήμος Δημήτρης (δημόσιος υπάλληλος,Αμπελόκηποι)
365.Κλημόπουλος Θωμάς (φαρμακοποιός/ δημοτικός σύμβουλος "Δρόμοι Συνεργασίας" ,Βόλος)
366.Κόγκας Σπύρος (εκπαιδευτικός,Πάτρα)
367.Κόγκας Σπύρος (καθηγητής Αγγλικών,Πάτρα)
368.Κοΐδης Κωνσταντίνος (τεχνικός,Λαύριο)
369.Κόκκαλη Άννα (εκπαιδευτικός – μεταφράστρια,Αθήνα)
370.Κοκκάλης Νίκος (δημοσιογράφος,Αγία Παρασκευή)
371.Κόκκας Κώστας (μεταπτυχιακός,Λονδίνο)
372.Κοκορέ Μαίρη (τραπεζοϋπάλληλος,Ζωγράφου)
373.Κόλλιας Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
374.Κολοβού Παναγιώτα   (φοιτήτρια,Κέρκυρα)
375.Κολοκοτρώνης Βασίλης (συνταξιούχος,Αθήνα)
376.Κολοκυθά Μαριάνθη (φοιτήτρια,Ίλιον)
377.Κολτσίδου Μαρία (δημόσιος υπάλληλος,Βόλος)
378.Κολτσίδου Μαρία (δημόσιος υπάλληλος,Βόλος)
379.Κομνηνός Αντώνης (ελεύθερος επαγγελματίας,Βόλος)
380.Κονδύλης Στυλιανός (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
381.Κονταράς Νίκος (τεχνολόγος,Πεύκη)
382.Κοντογιάννης Γιάννης (εργάτης,Άρτα)
383.Κοντραφούρη Δήμητρα (φοιτήτρια,Πάτρα)
384.Κορέας Σπύρος (εκπαιδευτικός,Πειραιάς)
385.Κόρια Γιουνίς (,Αθήνα)
386.Κόρια Τζο (,Αθήνα)
387.Κοσμάς Χρήστος (μηχανολόγος μηχανικός,Βόλος)
388.Κοσμάτος Γιάννης (λογιστής,Πάτρα)
389.Κοσμίδης Κωνσταντίνος (φοιτητής,Δάφνη)
390.Κοτούζας Αποστόλης (φοιτητής,Κοζάνη)
391.Κουβάτσος Φίλιππος (διαιτολόγος,Κορωπί)
392.Κουκίδου Ευαγγελία (φοιτήτρια,Ρέθυμνο)
393.Κουκίδου Σοφία (φοιτήτρια,Ηλιούπολη)
394.Κούκιος Άγγελος (μισθωτός οικονομολόγος,Λονδίνο)
395.Κουκουνός Άρης (τραπεζοϋπάλληλος,Τουμπα)
396.Κουλούρη Σταυρούλα (φοιτήτρια,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
397.Κουνινιώτης Δημήτρης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Γουδή)
398.Κουντούρη Κλαίρη (ιδιωτικός υπάλληλος,Συκιές)
399.Κουντούρη Μαρια (εκπαιδευτικός,Κομοτηνή)
400.Κούρας Λεωνίδας (γιατρός,Θεσσαλονίκη)
401.Κουρτέσας Άρης (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
402.Κούρτης Ηλίας (άνεργος,Πολύγωνο)
403.Κούσση Νίκη (φοιτήτρια,Πάτρα)
404.Κουτάλας Μανώλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Γαλάτσι)
405.Κούτουλα Νατάσα (φοιτήτρια,Καλλιθέα)
406.Κουτσιανάς Πάνος (ιδιωτικός υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος,Ίλιον)
407.Κουτσιανάς Παντελής (λογοθεραπευτής,Θεσσαλονίκη)
408.Κούτσιας Νίκος (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
409.Κουτσιούμπα Αντριάννα (άνεργη,Άγιοι Ανάργυροι)
410.Κουτσιούμπα Παρασκευή (νοσηλεύτρια,Ίλιον)
411.Κουτσιούμπης Αντώνης (φοιτητής,Αγρίνιο)
412.Κουτσιούμπης Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος- γεωλόγος,Πεύκη)
413.Κουτσόκωστας Νίκος (λογιστής,Άρτα)
414.Κουτσούλας Θανάσης (μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
415.Κυπραίος Βασίλης (φοιτητής,Πάτρα)
416.Κυπραίος Μανώλης (δάσκαλος,Πάτρα)
417.Κυπριανού Αλεξάνδρα (κοινωνιολόγος,Μαρούσι)
418.Κυπρίδου Μαριάνθη (εργαζόμενη στο Υπουργείο Πολιτισμού/ Μουσείο Βόλου,Βόλος)
419.Κυπρίδου Χριστίνα (αναπληρώτρια εκπαιδευτικός,Χαλάνδρι)
420.Κυπριοτέλης Στράτος (άνεργος,Βόλος)
421.Κυριακίδης Νίκος (μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
422.Κυριάκος Αποστόλης (μουσικός,Αθήνα)
423.Κύρκου Παυλίνα (φοιτήτρια,Ιλίσια)
424.Κυρμιτζόγλου Νίκος (υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
425.Κωλέττη Βάσω (γιατρός,Πάτρα)
426.Κωνσταντινίδη Σύλβια (κοινωνιολόγος,Αθήνα)
427.Κωνσταντινίδης Θωμάς   (άνεργος,Έδεσσα)
428.Κωνσταντινίδης Δημήτρης (ιδιωτικός υπάλληλος,Πετράλωνα)
429.Κωνσταντινίδης Μάριος (δημοσιογράφος,Αγία Παρασκευή)
430.Κωνσταντινίδης Σπύρος (συνταξιούχος,Εύβοια )
431.Κωνσταντινίδου Ναταλία (μικροπωλήτρια,Νέο Ηράκλειο)
432.Κωστάκη Πολυξένη (μηχανικός,Άγιος Δημήτριος)
433.Κωστακιώτης Δημήτρης (γιατρός,Πάτρα)
434.Κωσταρά Φρύνη (φοιτήτρια,Ιλίσια)
435.Κωστάρης Γιάννης (ηθοποιός,Αμπελόκηποι)
436.Κωστελέτου Αφροδίτη (εκπαιδευτικός,Μαρούσι)
437.Κωστόπουλος Κώστας (εκπαιδευτικός,Θεσσαλονίκη)
438.Κωστούλα Άννα (εκπαιδευτικός,Θεσσαλονίκη)
439.Κώτσος Δημήτρης (εκπαιδευτικός,Αθήνα)
440.Λαβδογιάννη Αθηνά (συνταξιούχος εκπαιδευτικός,Βόλος)
441.Λαβδογιάννη Αθηνά (συνταξιούχος εκπαιδευτικός,Βόλος)
442.Λαβδογιάννης Μιχάλης (εκπαιδευτικός σε ειδικό σχολείο,Βόλος)
443.Λαγουμτζή Σοφία (φοιτήτρια,Νίκαια)
444.Λαγουμτζής Μιχάλης (συνταξιούχος,Νίκαια)
445.Λαδά Κρυσταλλία (υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
446.Λαζαρίδης Γιάννης (ψυχολόγος,Κατερίνη)
447.Λαζαρίδης Γιάννης (φοιτητής,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
448.Λάζου Βασιλική (διδάκτορας ιστορίας,Λαμία)
449.Λάμπογλου Σωτήρης (φοιτητής,Γιάννενα)
450.Λαμπρής Δημήτριος (έμπορος (μέλος ΔΣ Εμπ.Συλ.Άρτας),Άρτα)
451.Λαμπρίδης Στράτος (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
452.Λαμπρόπουλος Λάμπρος (μισθωτός μηχανικός,Χαλκίδα)
453.Λαπαβίτσας Κώστας (καθηγητής οικονομικών ,Λονδίνο)
454.Λάππα Μαριάννα (φοιτήτρια,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
455.Λάππα Νατάσα (φοιτήτρια,Γιάννενα)
456.Λάππα Σίλα (φοιτήτρια,Γιάννενα)
457.Λάσκαρης Χρήστος (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
458.Λάσχου Μάντη (ιδιωτικός υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
459.Λαυράνου Κατερίνα (ξενοδοχοϋπάλληλος,Πάτρα)
460.Λέκκα Χαρίκλεια (συνταξιούχος,Βόλος )
461.Λέκκας Δημήτρης (μισθωτός τεχνικός,Χαλάνδρι)
462.Λέλη Χαρά (άνεργη,Κορυδαλλός)
463.Λεονάρδου Γιάννης (άνεργος,Μεταξουργείο)
464.Λεονταράκης Πάνος (δημόσιος υπάλληλος,Καβάλα)
465.Λεωνίδας Μαριδάκης (μουσικός ,Παγκράτι)
466.Λεωνίδης Βασίλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Καλλιθέα)
467.Λεωνίδης Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος,Καλλιθέα)
468.Λήτζου Ντόνα (φοιτήτρια,Ρέθυμνο)
469.Λιάπα Ζωή (φοιτήτρια,Πάτρα)
470.Λιάπη Ρένα (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
471.Λιβιτσάνου Ντορίνα (φοιτήτρια,5ο Διαμέρισμα)
472.Λίγκας Γιώργος (φοιτητής,Πάτρα)
473.Λιγουριώτη Δήμητρα (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη )
474.Λιγουριώτης Γιάννης (λογιστής,Θεσσαλονίκη )
475.Λιόλιος Ζήσης (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
476.Λογοθέτης Γιώργος (φοιτητής,Κερατσίνι)
477.Λουλουδά Νικολέττα (λογίστρια,Αθήνα)
478.Λουλουδά Φρόσω (λογίστρια,Πειραιάς)
479.Λούπας Γιώργος (λογιστής,Άρτα)
480.Λουράκης Μάνος (φοιτητής,Αθήνα)
481.Λυγουριώτη Ανθή (άνεργη,Πολύγωνο)
482.Λυγουριώτης Γιώργος (άνεργος,Πολύγωνο)
483.Λύκος Αλέκος (άνεργος,Εύοσμος)
484.Λυτσιούλης Παναγιώτης (φοιτητής,Χαϊδάρι)
485.Μαγκμπαΐλο Άντονι (μικροπωλητής,Κυψέλη)
486.Μακρής Νίκος (ηλεκτρολόγος,Νέα Σμύρνη)
487.Μακρίδης Πάρης (ιδιωτικός υπάλληλος,Νέα Σμύρνη)
488.Μακρίδης Φοίβος- Σταύρος (ιδιωτικός υπάλληλος,5ο Διαμέρισμα)
489.Μαλάμης Σπύρος (φοιτητής,Χαλάνδρι)
490.Μαλίνογλου Νίκος (νοσηλευτής, μέλος ΔΣ σωμετείου Σισμανόγλειου Νοσοκομείου,Δάφνη)
491.Μαμόγλου Νένα (μαθήτρια,Λάκκωμα Χαλκιδικής)
492.Μανδατζής Παναγιώτης   (άνεργος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
493.Μανιαδάκη Μαρία (εργαζόμενη σε ιδιωτική κλινική,Βόλος)
494.Μανιάτης Παναγιώτης (άνεργος,Νέα Ελβετία)
495.Μανιός Κώστας (ιδιωτικός υπάλληλος,Ηλιούπολη)
496.Μανούσακα Στέλλα (εκπαιδευτικός,Πειραιάς)
497.Μανούσος Θανάσης (ιδιωτικός υπάλληλος,Νέα Ιωνία)
498.Μανούσου Σοφία (γιατρός,Σουηδία)
499.Μάντζαρης Γιάννης (φοιτητής,Πάτρα)
500.Μαντζίρης Κώστας (ιδιωτικός υπάλληλος,Βόλος)
501.Μανώλας Γιάννης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Γαλάτσι)
502.Μανωλιάδου Ναταλία (εκπαιδευτικός,Νίκαια)
503.Μανωλίδης Δημήτρης (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
504.Μαργαρόνης Αντώνης (φοιτητής,Λυκόβρυση)
505.Μαργέτη Ρίτα (άνεργη αρχαιολόγος,Καρδίτσα)
506.Μαρία Βερέμη (δικαστικός υπάλληλος,Χαλάνδρι)
507.Μαρία Μακρή (άνεργη,Χαριλάου)
508.Μαρινάτος Κώστας (άνεργος,Άγιοι Ανάργυροι)
509.Μαρίνη Κατερίνα   (φοιτήτρια,Τούμπα)
510.Μαρίνης Δημήτρης   (δημόσιος υπάλληλος ,Σταυρός Χαλκιδικής )
511.Μαρίνης Θανάσης   (εργαζόμενος ΕΤΕ ,Τούμπα )
512.Μαρίνης Σπύρος (εκδόσεις,Γκύζη)
513.Μαρίνης Στέλιος (μαθηματικός – συγγραφέας,Πειραιάς)
514.Μαρκαμπέλλας Θωμάς (ιδιωτικός υπάλληλος,Άρτα)
515.Μαρκεσίνης Φώτης (ξενοδοχοϋπάλληλος,Κέρκυρα)
516.Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος (φοιτητής,Πάτρα)
517.Μαρούδας Διονύσης (εκπαιδευτικός,Άρτα)
518.Μαρούδας Παναγιώτης (αρχιτέκτων,Αθήνα)
519.Μαρτάκη Μαρία   (ιδιωτικός υπάλληλος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
520.Μαστέλος Χρήστος (φοιτητής,Παλαιό Φάληρο)
521.Ματαλλιωτάκης Μιχάλης (φοιτητής,Γουδί)
522.Ματζιάρη Ελένη (υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
523.Ματθαίου Γιώργος (δημοσιογράφος,Γέρακας)
524.Ματσούδη Ευρυδίκη (φοιτήτρια,Πάτρα)
525.Ματσούκας Κώστας (ηλεκτρολόγος,Ηλιούπολη)
526.Μαυρόμάτη Βέτα (υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
527.Μεζιλτσόγλου Ρένα (φοιτήτρια,Τούμπα)
528.Μεϊτανίδης Δημήτρης (προγραμματιστής Η/Υ,Σουηδία)
529.Μέντης Φίλιππος (φοιτητής,Πετρούπολη)
530.Μεριβάνη Ξένια (φοιτήτρια,Καλαμαριά)
531.Μεταξάτου Λίλιαν (φοιτήτρια,Νέα Σμύρνη)
532.Μηλιά Δήμητρα (γιατρός,Πάτρα)
533.Μηλιάδου Ανθή (δασκάλα Ειδικής Αγωγής,Θεσσαλονίκη)
534.Μητράκας Βασίλης   (φοιτητής,Κέρκυρα)
535.Μητράκας Δημήτρης   (πρόεδρος συλλόγου φοιτητών Τεχνών Ήχου και εικόνας παν. Κέρκυρας,Κέρκυρα)
536.Μητρόπουλος Δημήτρης (εκπαιδευτικός,Νέα Σμύρνη)
537.Μήτσου Ελένη (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζωγράφου)
538.Μιάμης Αλέξης (οδηγός ΕΘΕΛ,Βύρωνας)
539.Μιμιγιάννης Δημήτρης (μισθωτός μεταλλειολόγος,Βύρωνας)
540.Μίντζα Μαρίνα (εναπληρώτρια εκπαιδευτικός,Χολαργός)
541.Μιχαηλίδου Μαριάννα   (ιδιωτικός υπάλληλος,Περαία)
542.Μιχάλης Γιώργος (ιδιοκτήτης φροντιστηρίου ξένων γλωσσών,Ελληνικό)
543.Μιχαλογλου Χριστόφορος   (τοπογράφος μηχανικός,Συκιές)
544.Μιχαλόπουλος Θεόδωρος (ψυχολόγος,Διόνυσος)
545.Μίχας Δημήτρης (μουσικός, συνθέτης,Ανθούσα)
546.Μίχος Κωνσταντίνος (φοιτητής,Πάτρα)
547.Μιωτέρη Γαρυφαλλιά (ιδιωτικός υπάλληλος,Αργυρούπολη)
548.Μοϊντίνης Γιώργος (συνταξιούχος,Βόλος)
549.Μοϊντίνης Θανάσης   (οικοδόμος,Πολωνία)
550.Μοϊντίνης Κώστας (ιδιωτικός υπάλληλος,Βόλος)
551.Μολφέτας Ρομανός (φοιτητής,Νέα Ιωνία)
552.Μομίτσα Κατερίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
553.Μοριχοβίτου Ανθή (γιατρός,Τούμπα)
554.Μόρφη Ιωάννα (αισθητικός,Νέα Σμύρνη)
555.Μόρφη Μάρω (εκπαιδευτικός,Νέα Σμύρνη)
556.Μοσχοχωρίτου Όλγα (δικηγόρος,Αθήνα)
557.Μούκα Αθανασία (μαγείρισσα,Πάτρα)
558.Μουρατίδης Νίκος (ιδιωτικός υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
559.Μούρτος Κώστας (άνεργος,Γέρακας)
560.Μουταφίδης Άγγελος   (φοιτητής,Άνω Πόλη)
561.Μουταφίδης Δημήτρης (μαθητής,Λάκκωμα Χαλκιδικής)
562.Μουχάμαντ Αρίφ (εργάτης,Νέα Ιωνία)
563.Μπαβέας Αλέξανδρος (εργάτης,Νέα Σμύρνη)
564.Μπαγκέρης Μανώλης (οικονομολόγος,Ηράκλειο)
565.Μπαζίγου Γώγα (ιδιωτικός υπάλληλος,Αιγάλεω)
566.Μπαϊγκούση Κατερίνα   (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζυρίχη)
567.Μπαϊράμογλου Γιώργος (φοιτητής,Αγ. Ιωάννης Ρέντης)
568.Μπακάλη Μαρία (μαθήτρια,Πάτρα)
569.Μπακερτζής Αντρέας (φοιτητής,Πάτρα)
570.Μπακερτζής Εμμανουήλ (ιδιωτικός υπάλληλος,Πάτρα)
571.Μπαλαδήμας Δημήτρης (πολιτικός μηχανικός,Καρδίτσα)
572.Μπαλτάς Χαράλαμπος (δάσκαλος,Αθήνα)
573.Μπαλωτή Εύη (έμπορος,Γαλάτσι)
574.Μπαμούνγκο Ίνοσεντ (πρόσφυγας,Αθήνα)
575.Μπαντίδος Χρήστος (αγρότης,Άρτα)
576.Μπάρκα – Κατσένου Βασιλική (δασκάλα,Πάτρα)
577.Μπάρμπας Βασίλης  (άνεργος,Γιάννενα)
578.Μπαρούνης Κώστας (φοιτητής,Πάτρα)
579.Μπάρτσα Χριστίνα (εκπαιδευτικός,Αθήνα)
580.Μπάτσιαρης Ορέστης (φοιτητής,Γιάννενα)
581.Μπεζεριάνου Βίκυ ( ελεύθερη επαγγελματίας,Νέα Σμύρνη)
582.Μπέζος Βαγγέλης (σπουδαστης,Βόλος)
583.Μπέκης Νίκος (εκπαιδευτικός, πρόεδρος ΕΛΜΕ Ημαθίας,Βέροια)
584.Μπέλλος Θωμάς (φοιτητής,Πάτρα)
585.Μπενέκου Παναγιώτα (φοιτήτρια,Πάτρα)
586.Μπέτας Νίκος (φοιτητής,Βόλος)
587.Μπίρμπας Γιάννης (φοιτητής,Πετράλωνα)
588.Μπιρμπίλη Ελένη (συγγραφέας,Θεσσαλονίκη)
589.Μποσινάκος Γιάννης (λογιστής,Αθήνα)
590.Μποσινάκος Νίκος (δημόσιος υπάλληλος, μέλος ΔΣ Συλλόγου Υπαλλήλων Υπουργείου Εργασίας,Αθήνα)
591.Μπούγαλη Μαρία (άνεργη,Αθήνα)
592.Μπουμπουκιώτης Άλεξ (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
593.Μπούντας Γιάννης (χημικός-μεταπτυχιακός φοιτητής,Πάτρα)
594.Μπούρδαλας Παναγιώτης (εκπαιδευτικός,Πάτρα)
595.Μπουρελιάς Αλέκος (φοιτητής,Κουκάκι)
596.Μπουρελιάς Χρήστος (φοιτητής,Κουκάκι)
597.Μπουρνέλη Ελεάννα (άνεργη,Πειραιάς)
598.Μπούρτζος Ζήσης (φοιτητής,Πάτρα)
599.Μπουτζαρέλος Βασίλης (φοιτητής,Ραφήνα Αττικής)
600.Μπουτζαρέλου Μαρία (οικονομολόγος,Αγία Παρασκευή)
601.Μπουτχρικίτζε Καίτη (μετανάστρια/οικιακή βοηθός,Αθήνα)
602.Μπουτχρικίτζε Μάγια (μετανάστρια/οικιακή βοηθός,Αθήνα)
603.Μυλωνά Ανδριανή (άνεργη,Ηλιούπολη)
604.Μυλωνάς Κώστας (συμβασιούχος ΟΤΑ,Βόλος)
605.Μυλωνόπουλος Θοδωρής (άνεργος,Περιστέρι)
606.Μωραΐτη Ιωάννα (ιδιωτικός υπάλληλος,Ακαδημία Πλάτωνος)
607.Μωραΐτης Κώστας (ιδιωτικός υπάλληλος,Ακαδημία Πλάτωνος)
608.Μωραϊτης Λεωνίδας (φοιτητής,Νέα Σμύρνη)
609.Μωραΐτης Σωτήρης (φοιτητής,Πάτρα)
610.Μωυσιάδης Γιάννης (εργατοτεχνίτης,Κοζάνη)
611.Νάκας Αριστοτέλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Πάτρα)
612.Νανούρης Δημήτρης (δημοσιογράφος,Αθήνα)
613.Νασιοπούλου Ελπίδα (μαθηματικός-μεταπτυχιακή φοιτήτρια,Πάτρα)
614.Ναστούλη Αικατερίνη (συνταξιούχος,Πειραιάς )
615.Νάτσιος Δημήτρης (άνεργος,Εύοσμος)
616.Νικητέα Χαρά (ελεύθερη επαγγελματίας,Λευκωσία)
617.Νικητόπουλος Ανδρέας (οικονομολόγος,Αθήνα)
618.Νικολάου Γιάννος (φοιτητής,Βόλος)
619.Νικολάου Βαγγέλης (φοιτητής,Άρτα)
620.Νικολάου Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος,Άρτα)
621.Νικολάου Θωμάς (φοιτητής,Γέρακας)
622.Νικολάου Κώστας (δημοτικός υπάλληλος,Άρτα)
623.Νικολάου Χάρης (φοιτητής,Γέρακας)
624.Νικολέας Νικόλας (φοιτητής,Γαλάτσι)
625.Νικολόπουλος Ιάσωνας (μαθητής,Πάτρα)
626.Νικολοπούλου Ελιάνα (φοιτήτρια,Αθήνα)
627.Νομικού Μαρία (θεατρολόγος,Ηλιούπολη)
628.Νουσβίλη Ελένη (εκπαιδευτικός,Θεσσαλονίκη)
629.Νούσιας Σταύρος (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Γιάννενα)
630.Νταβλούρος Γιώργος (συνταξιούχος,Πάτρα)
631.Νταβλούρου Ιωάννα (φοιτήτρια,Πάτρα)
632.Ντάνης Γιώργος (φοιτητής,Καλλιθέα)
633.Ντάνης Γιώργος (γιατρός,Πάτρα)
634.Νταντσένκο Άννα (εργαζόμενη,Αμπελόκηποι)
635.Νταρλαδήμας Σπύρος (φαντάρος,)
636.Ντασιώτη Βαγιούλα (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
637.Ντε Σίλβα Ιράνγκα (πρόσφυγας, εργαζόμενος στην εστίαση,Αθήνα)
638.Ντίτσου Σοφία (φοιτήτρια,Αθήνα)
639.Ντόλιας Θωμάς (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
640.Ντόσας Δημήτρης (φοιτητής,Αθήνα)
641.Ντουτσούκβε Κρίστιαν (πρόσφυγας, μικροπωλητής,Ιλίσια)
642.Ντρενογιάννη Αντωνία (φοιτήτρια,Πάτρα)
643.Ξάρχης Νίκος (φοιτητής,Αγρίνιο)
644.Ξιάρχος Δημήτρης (εκπαιδευτικός,Αθήνα)
645.Ξιάρχου Σταματική (πολιτική επιστήμων,Αθήνα)
646.Ξύδης Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος,Λευκωσία)
647.Ξυπολιά Θεοδώρα (καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης,Γαλάτσι)
648.Ξυπολιάς Παρασκευάς (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Γαλάτσι)
649.Οικονομίδης Γιώργος (πολιτικός μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
650.Οικονομίδης Στέλιος (φοιτητής,Νεάπολη)
651.Οικονόμου Ανθή (ιδιωτικός υπάλληλος,Νεάπολη)
652.Οκαφόρ Εζέζα Νταν (εργαζόμενος σε σούπερ μάρκετ,Αθήνα)
653.Όμπιγιαν Κλέμεντ (,Αθήνα)
654.Ονγουντσέκβα Πάσιενς (,Αθήνα)
655.Ονγουντσέκβα Πις (,Αθήνα)
656.Ονγουντσέκβα Σάντεϊ (,Αθήνα)
657.Ονγουντσέκβα Τζόυ (,Αθήνα)
658.Όνια Κένεθ (καθαριστής,Πατήσια)
659.Ονομπουκχάκμπο Μόργκαν (,Αθήνα)
660.Οσάγκιε Ιγιέν Άμος (,Αθήνα)
661.Οσεβίρε Στέφεν (,Αθήνα)
662.Οσονόβχο Τάνζι (,Αθήνα)
663.Οσούντε Ογουστίν (,Αθήνα)
664.Οϋεφέσο Τούιν (,Αθήνα)
665.Ουκπέμπορ Τζέιμς (,Αθήνα)
666.Ουμουρχούρχου Κρίστοφερ (,Αθήνα)
667.Ούντε Αμάρα (,Αθήνα)
668.Οχιλέμπο Μαρία (πρόεδρος της Ένωσης Νιγηριανών γυναικών, εργαζόμενη στην εστίαση,Αθήνα)
669.Οχιλέμπο Πέγκυ (μαθήτρια,Αθήνα)
670.Οχιλέμπο Σάνυ (πρόεδρος στην Κοινότητα Nιγηριανών από το Edo state της Νιγηρίας, εργαζόμενος σε ταξί,Αθήνα)
671.Παγιάτσος Αντρέας (οικονομολόγος,Ζωγράφου)
672.Παϊρη Μαρία (θεατρολόγος,Πάτρα)
673.Παλαιολόγου Ελένη (φοιτήτρια,Ζωγράφου)
674.Παληκύρα Μαρία (οικιακά,Κέρκυρα)
675.Πανάγιος Κώστας (δάσκαλος,Περιστέρι)
676.Παναγιώτης Μιχελής (ιδιωτικός υπάλληλος,Μεταμόρφωση)
677.Παναγιωτόπουλος Κων/νος (εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας,Ίλιον)
678.Παναγιωτοπούλου Σαββίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Πάτρα)
679.Παναγιώτου Μιχάλης (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Άργος)
680.Παναγόπουλος Ιάκωβος   (Γραμματέας συλλόγου φοιτητών Τεχνών Ήχου και εικόνας παν. Κέρκυρας,Κέρκυρα)
681.Παναγώτας Μάκης (φοιτητής,Πάτρα)
682.Πανδή Χριστίνα (τραπεζοϋπάλληλος,Κέρκυρα)
683.Πανιτσίδη Ιωάννα   (φοιτήτρια,Φλώρινα)
684.Πανταζόπουλος Δημήτρης (αδιόριστος εκπαιδευτικός,Αγία Παρασκευή)
685.Παντελοπούλου Λίνα (δημόσιος υπάλληλος ,Αθήνα)
686.Πάντος - Κίκκος Στέφανος (αρχιτέκτων,Αθήνα)
687.Παπαγεωργίου Θεόφιλος (χημικός μηχανικός,Λάρισα)
688.Παπαγεωργίου Νίκος (άνεργος,Πειραιάς)
689.Παπαγεωργίου Πέτρος (ειδικός τέχνης,Χαλάνδρι)
690.Παπαγεωργόπουλος Νίκος (πολιτικός μηχανικός,Πάτρα)
691.Παπαγιαννόπουλος Παναγιώτης (φοιτητής,Πάτρα)
692.Παπαδάκης Παναγιώτης (καθηγητής Οικονομικών,Σεπόλια)
693.Παπαδημητρίου Βασίλης (αδιόριστος εκπαιδευτικός,Περιστέρι)
694.Παπαδημητρίου Ειρήνη (ιδιωτικός υπάλληλος,Γάνδη Βελγίου)
695.Παπαδημητρίου Έλσα (εκπαιδευτικός,Τούμπα)
696.Παπαδημητρίου Σοφία (χημικός,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
697.Παπαδόπουλος Δημήτρης (άνεργος,Περιστέρι)
698.Παπαδόπουλος Νίκος (πολιτικός επιστήμονας,Παρίσι)
699.Παπαδοπούλου Μαρία   (συμβασιούχος,5ο Διαμέρισμα)
700.Παπαδοπούλου Κυριακή (δασκάλα Ειδικής Αγωγής,Δράμα)
701.Παπαζαχαριου Νικολέτα (αυτοαπασχολούμενη φυσιοθεραπεύτρια,Βόλος)
702.Μουχταρέλου Κατερίνα, Δικηγόρος, Θεσσαλονίκη
703.Παπαθανασίου Λάμπρος (φοιτητής,Πάτρα)
704.Παπαθανασίου Χρήστος (φοιτητής,Πάτρα)
705.Παπαϊωάννου Γιάννης (μεταπτυχιακός,Κυψέλη)
706.Παπαμεντζέλου Νάσια (φοιτήτρια,Αθήνα)
707.Παπαμιχαήλ Ξένια (εκπαιδευτικός,)
708.Παπανικολάου Ασημίνα (γιατρός,Νέα Φιλοθέη)
709.Παπανικολάου Γιώργος (φοιτητής,Πάτρα)
710.Παπαπδημητρίου Ναταλία   (ιδιωτικός υπάλληλος,Τούμπα )
711.Παπαποστόλου Αποστόλης (γιατρός,Πάτρα)
712.Παπασπύρος Σπύρος (εργαζόμεμνος ΕΘΕΛ,Περιστέρι)
713.Παπαφλωράτος Κωσταντίνος (φοιτητής,Μάντσεστερ)
714.Παπαχαραλάμπους Φωτεινή   (ψυχολόγος,Τούμπα )
715.Παπαχρήστος Χρήστος (μεταπτυχιακός,Πάτρα)
716.Παπαχρυσοστομίδου Ειρήνη (ιδιωτικός υπάλληλος,Νάουσα)
717.Παπαχρυσοστομίδου Ειρήνη (ιδιωτικός υπάλληλος,Νάουσα)
718.Παπία Κατερίνα   (συνταξιούχος,Τούμπα )
719.Παπίας Γιάννης   (άνεργος ,Τούμπα )
720.Παππάς Γιάννης (βιβλιοθηκονόμος,Εξάρχεια)
721.Παράλαιμος Ηλίας (ιδιωτικός υπάλληλος,Ικαρία)
722.Παραλής Γιώργος (τραπεζοϋπάλληλος,Πολύγυρος)
723.Παρασκευόπουλος Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος,Αμπελόκηποι)
724.Παρασκευόπουλος Χάρης (φοιτητής,Πάτρα)
725.Παρτάλης Βασίλης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
726.Πασιαλής Γιώργος (μισθωτός μηχανικός,Έδεσσα)
727.Πασσαλίδης Γιώργος (μαθηματικός,Αθήνα)
728.Πασσαλίδης Φίλιππος (φοιτητής,Αθήνα)
729.Πασχάλη Άννυ (φοιτήτρια,Νέα Ιωνία)
730.Πάτρα Λίτσα (αδιόριστη εκπαιδευτικός,Κυψέλη)
731.Πατρίκη Δέσποινα (τραπεζοϋπάλληλος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
732.Πατρώνα Στέλλα (δικηγόρος,Πειραιάς)
733.Πατσέας Νίκος (μηχανικός αυτοκινήτων,Βόλος)
734.Παυλάκη Σοφία (ιδιωτικός υπάλληλος,Άγιος Ελευθέριος)
735.Παυλίδη Ειρήνη (συνταξιούχος ιδιωτικού τομέα,Αθήνα)
736.Παυλίδης Άρης (άνεργος,Αθήνα)
737.Παυλίδου Λεμονιά (εκπαιδευτικός,Κοζάνη)
738.Παύλου Ρολάνδος (γιατρός,Εύβοια)
739.Παύλου Χαριλένα (φοιτήτρια,Πάτρα)
740.Πεϊκος Βασίλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
741.Πετκέλης Δημήτρης   (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζυρίχη)
742.Πετρέλης Πάνος (φοιτητής,Πάτρα)
743.Πετρίτης Σπύρος (αναπληρωτής εκπαιδευτικός,Κερατσίνι)
744.Πετροπούλου Γιώτα (ιδιωτικός υπάλληλος,Κόρινθος)
745.Πέτρου Αργυρώ (τεχνολόγος,Αθήνα)
746.Πιλάτη Μαρία (εκπαιδευτικός,Άνω Πόλη)
747.Πιπεροπούλου Ειρήνη (φοιτήτρια,Συκιές)
748.Πίσια Μαίρη (εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας,Πετρούπολη)
749.Πιστιόλης Γιάννης (φαντάρος,)
750.Πιστόλης Γεράσιμος (τεχνολόγος,Αθήνα)
751.Πιτσιούνη Ρένα (ελεύθερος επαγγελματίας,Νάουσα)
752.Πλιακογιάννη Νάσια (φοιτήτρια,Θεσσαλονίκη)
753.Πλιακογιάννης Δημήτρης (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
754.Πλουμπίδη Ειρήνη (λογίστρια,Ζωγράφου)
755.Ποδιά Πόπη (φοιτήτρια,Πάτρα)
756.Ποδιάς Κώστας (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Πάτρα)
757.Πολιτάκη Πολύνα (νηπιαγωγός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης,Μύκονος)
758.Πολύζος Νίκος (αγρότης,Λάρισα)
759.Πολύζου Ιφιγένεια (μαθήτρια,Καλλικράτεια Χαλκιδικής)
760.Πολύζου Στέλλα (αγρότισσα,Λάρισα)
761.Πολυζώη Μαρία (μουσικής,Μεταμόρφωση)
762.Πολυμεροπούλου Βασιλική (δασκάλα,Περιστέρι)
763.Πουλόπουλος Γιάννης (φοιτητής,Ζωγράφου)
764.Πραντούνα Μαρία (φοιτήτρια,Αμπελόκηποι)
765.Πραντούνας Αλέξανδρος (άνεργος,Αμπελόκηποι)
766.Πρεβενιός Γρηγόρης (άνεργος,Γαλάτσι)
767.Προκόπη Νατάσα (βιολόγος- μεταπτυχιακή φοιτήτρια,Ολλανδία)
768.Πρώιμου Κατερίνα (φοιτήτρια,Ρόδος)
769.Πυλαρινός Ηρακλής (εκπαιδευτικός,Πάτρα)
770.Ράνιος Αλέξανδρος (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Νέα Σμύρνη)
771.Ράπτης Ηλίας (φοιτητής,Πάτρα)
772.Ράπτης Μάκης (συνταξιούχος,Αθήνα)
773.Ραφτοπούλου Χριστίνα (φοιτήτρια,Πάτρα)
774.Ρέμος Γιάννης (φοιτητής,Πάτρα)
775.Ρέππας Χρήστος (δάσκαλος,Αίγινα)
776.Ρετάλη Αγγελική (συνταξιούχος,Αθήνα)
777.Ρηγόπουλος Αναστάσιος (αρχιτέκτων,)
778.Ρηγόπουλος Γιώργος (δημόσιος υπάλληλος,Χορτιάτης)
779.Ρήγος Γιάννης (μισθωτός μηχανικός,Αγία Παρασκευή)
780.Ρόδη Άννα (δασκάλα,Αίγινα)
781.Ροδόπουλος-Χατζής Θάνος (χημικός μηχανικός,Αθήνα)
782.Ρούλιας Δημήτρης (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Πάτρα)
783.Ρούτη Δήμητρα (μουσικός ,Αμπελόκηποι)
784.Ρούτη Τζένη (γραφίστρια,Αμπελόκηποι)
785.Ρουχώτας Χαράλαμπος (τεχνολόγος,Νίκαια)
786.Σαββίδης Μάρκος (ιδιωτικός υπάλληλος,Καλαμαριά)
787.Σαββίδης Χάρης (οικονομολόγος,Μαρούσι)
788.Σαββίδου Αναστασία (μισθωτή οικονομολόγος,Λονδίνο)
789.Σαββουλίδη Σουλτάνα (αυτοαπασχολούμενη,Τρίκαλα)
790.Σαγρής Βασίλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Λάρισα)
791.Σακελαρόπουλος Νίκος (πολιτικός μηχανικός,Αθήνα)
792.Σακελλαρίου Κώστας (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Πάτρα)
793.Σακκαλή Χριστίνα   (ιδιωτικός υπάλληλος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
794.Σακκάς Τάσος (φοιτητής,Πάτρα)
795.Σαμιώτου Καλιόπη (συνταξιούχος,Πειραιάς )
796.Σαριδάκης Βασίλης (φοιτητής,Ζωγράφου)
797.Σαρίδης Μπάμπης (γιατρός,Σητεία)
798.Σαρλής Δημήτρης (ηλεκτρολόγος,Αθήνα)
799.Σαρρηβασιλείου Βικυ (συνταξιούχος,Περαία)
800.Σάφνερ Άλεξ (φοιτητής,Κέρκυρα)
801.Σερβέ Κατερίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Καισαριανή)
802.Σερετίδης Χρήστος (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Νέα Φιλαδέλφεια)
803.Σέρπη Έλενα (,Πάτρα)
804.Σεφεριάδης Σεραφείμ (πανεπιστημιακός, Πάντειο,Αθήνα)
805.Σιαμέτης Κώστας (ταξιτζής,Νέα Σμύρνη)
806.Σιαπέρας Σίμωνας (φοιτητής,Αγία Παρασκευή)
807.Σιαπκίδης Φώτης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
808.Σιαφάκα Ευτυχία (δημόσιος υπάλληλος,Άρτα)
809.Σιγάλα Κατερίνα (εκπαιδευτικός,Νίκαια)
810.Σιδεράς Διονύσης (ελεύθερος επαγγελματίας,Ζωγράφου)
811.Σιδέρης Θανάσης (οδηγός ΕΘΕΛ,Κουβαράς)
812.Σιδέρης Χάρης (εργαζόμενος σε εταιρία τηλεφωνίας,Μεταξουργείο)
813.Σιδηρόπουλος Άρης (ελεύθερος επαγγελματίας,Ζυρίχη)
814.Σιλιγαρδάκη Αγγελική (πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων σε φορείς Ψυχικά Ασθενών και Ευάλωτων Κοινωνικών Ομάδων,Πετρούπολη)
815.Σινάς Νίκος (φοιτητής,Σέρρες)
816.Σιώζος Γιώργος (διαφημιστής,Γέρακας)
817.Σιώκος Βλάσσης (ελεύθερος επαγγελματίας,Νέα Ιωνία)
818.Σιώκου Μιρένια (φοιτήτρια,Νέα Ιωνία)
819.Σκαβάτσου Ελένη (μεταπτυχιακός,Πάτρα)
820.Σκαλιδάκης Γιάννης (ιστορικός,Νέα Σμύρνη)
821.Σκαμπαρδώνη Ιωάννα (φοιτήτρια,Ζωγράφου)
822.Σκανδάλης Φώτης (ηλεκτρολόγος,Γιάννενα)
823.Σκαρβέλη Γιώτα (εικαστικός,Αθήνα)
824.Σκέντζου Δανάη (φοιτήτρια,Γλυφάδα)
825.Σκόρδος Γιάννης (νοσηλευτής,Νίκαια)
826.Σκόρδος Λεονάρδος (εργαζόμενος σε δομή Ψυχικής Υγείας,Νίκαια)
827.Σκόρδος Γιάννης (φοιτητής,Χαλάνδρι)
828.Σκόρδος Μάρκος (λογιστής,Ηλιούπολη)
829.Σκουλάκης Στρατής (φοιτητής ,Ζωγράφου)
830.Σκρέκα Χαρά (δασκάλα,Πάτρα)
831.Σόιλες Σίμος (μηχανολόγος μηχανικός,Πολύγωνο)
832.Σολάνου Μαρία (φοιτήτρια,Θεσσαλονίκη)
833.Σοπικιώτης Βαγγέλης (υπάλληλος ΟΤΕ,Πρέβεζα)
834.Σοπικιώτης Βασίλης (φοιτητής,Πειραιάς)
835.Σουβατζής Κώστας (μαθητής,Τούμπα)
836.Σοφιανού Ολγα (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
837.Σπανογιάννη Μαρίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
838.Σπανουδάκη Δήμητρα (φοιτήτρια,Σταυρούπολη)
839.Σπανουδάκη Κωνσταντίνα (οικιακά,Σταυρούπολη)
840.Σπηλιόπουλος Τάκης (μηχανολόγος μηχανικός,Αθήνα)
841.Σταγώνης Δημήτρης   (δημόσιος υπάλληλος ,Χαλκιδική )
842.Σταθόπουλος Κώστας (οικοδόμος,Πολύγωνο)
843.Σταθοπούλου Μυρσίνη (ιδιωτικός υπάλληλος,Αμπελόκηποι)
844.Σταματόπουλος Κώστας (μισθωτός τεχνικός,Πάτρα)
845.Σταματόπουλος Χρίστος (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Ηλιον)
846.Στάμος Θωμάς (πολιτικός μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
847.Σταμουλακάτος Δημήτρης (φοιτητής,Πάτρα)
848.Σταμουλακάτου Δήμητρα (φοιτήτρια,Πάτρα)
849.Σταμπουλή Σταυρούλα (συνταξιούχος,Περαία)
850.Σταμπούλης Θανάσης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
851.Σταυρόπουλος Μάνος (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
852.Σταυρουλιδάκης Παντελής (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
853.Σταφανάκη Κοΐδη Μαρία (εκπαιδευτικός,Λαύριο)
854.Στεργιανού Μεταξία (δικηγόρος,Θεσσαλονίκη)
855.Στεφανάκη Ευαγγελία (εργαζόμενη στο Τζάνειο,Πειραιάς)
856.Στογιάννης Βαγγέλης (εθελοντική Δασοπροστασία Καισαριανής,Χολαργός)
857.Στογιάννης Δημήτρης (μαθηματικός,Χολαργός)
858.Στοιβακτσάκης Ρωμανός (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
859.Στόμη Παγώνα (μηχανικός,Αμπελόκηποι)
860.Στρίμπερ Χριστίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Κολωνός)
861.Στρούμπος Σάββας (ηθοποιός,Μεταξουργείο)
862.Στυλίδου Μαρία (μεταπτυχιακός,Θεσσαλονίκη)
863.Συμμεού Νίκη (πολιτικός μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
864.Συριοπούλου Αναστασία (κομμώτρια,Πολύγωνο)
865.Σφαντού Φαίδρα (φοιτήτρια,Αθήνα)
866.Σώζος Κώστας (φοιτητής,Πάτρα)
867.Ταγκλής Δημήτρης (γραμματέας ΔΣ κλαδικού σωματείου ΣΕΨΑΕΚΟ,Πατήσια)
868.Ταμπακούδης Γιώργος (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
869.Ταμπίσκου Σταματούλα (μαθηματικός,Χολαργός)
870.Τεκνετσίδης Στάθης (άνεργος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
871.Τελώνη Αναστασία (φοιτήτρια,Αθήνα)
872.Τερζάκης Μιχάλης (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
873.Τερζής Γιώργος (ιδιωτικός υπάλληλος,Ωραιόκαστρο)
874.Τερζόπουλος Μιχαήλ-Άγγελος (μαθητής,Θεσσαλονίκη )
875.Τζαβαλά Μαρία (ελεύθερη επαγγελματίας,Πάτρα)
876.Τζαμαδάνης Ερρίκος (ιδιωτικός υπάλληλος,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
877.Τζήμας Κώστας (εργαζόμενος,Αμπελόκηποι)
878.Τζιβανόπουλος Χρήστος (υπάλληλος,αθήνα)
879.Τζίμα Βάσω (φοιτήτρια,Γιάννενα)
880.Τζιοβάρα Ματίνα (άνεργη,Θεσσαλονίκη)
881.Τζομάκας Πέτρος (κλειδαράς,Πατήσια)
882.Τζουμουσλή Ελισάβετ (δημόσιος υπάλληλος,Βόλος)
883.Τζωρτζακάκης Μιχάλης (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
884.Τζώρτζογλου Φώτης (φοιτητής,Βόλος)
885.Τιλλυρός Γιώργος (άνεργος,Πάτρα)
886.Τόγγος Στέφανος (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Ηράκλειο Αττικής)
887.Τόλιου Κική (ιδιωτικός υπάλληλος,Εύοσμος)
888.Τομαράς Γιάννης (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Ακράτα)
889.Τοπαλίδης Χρήστος (δικηγόρος,Τούμπα)
890.Τουτζιαράκης Δημήτρης (ηλεκτρολόγος,Φλώρινα)
891.Τούτιου Δάφνη   (συμβασιούχος,Συκιές)
892.Τριανταφυλλίδου Μένη (ενδυματολόγος,Θεσσαλονίκη)
893.Τριανταφυλλόπουλος Βασίλης (,Αθήνα)
894.Τριανταφυλλόπουλος Γιώργος (φοιτητής,Καβάλα)
895.Τριανταφυλλοπούλου Μαρία (φοιτήτρια,Πάτρα)
896.Τριβιζάκης Γιώργος (εκπαιδευτικός,Γλυφάδα)
897.Τρίγκας Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος,Τούμπα)
898.Τριχόπουλος Γιώργος (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Πάτρα)
899.Τρομπούκης Νίκος (συνταξιούχος υποψήφιος με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ,Άρτα)
900.Τρύφωνος Μαρία (ιδιωτικός υπάλληλος,Κυψέλη)
901.Τσάκα Σταυρούλα (κομμώτρια,Πάτρα)
902.Τσακαλάκης Κώστας (μισθωτός μηχανικός,Βουκουρέστι)
903.Τσακίρη   Μαγδαλινή (άνεργη,Ευκαρπία)
904.Τσακίρη Μαριάννα   (φοιτήτρια,Κέντρο Θεσσαλονίκης)
905.Τσαμπλές Στέλιος (σπουδαστής,Λάρισα)
906.Τσαμπλές Χρήστος (αγρότης,Λάρισα)
907.Τσαούση Ελένη (φοιτήτρια,Παλαιό Φάληρο)
908.Τσαρδανίδης Γρηγόρης (φοιτητής,Αγία Παρασκευή)
909.Τσάτης Χρήστος (φοιτητής,Πάτρα)
910.Τσατρίζου Εύα (φοιτήτρια,Πάτρα)
911.Τσατσάγιας Ανδρέας (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
912.Τσεκούρας Λυκούργος (μισθωτός μηχανικός,Βριλίσια)
913.Τσέλιος Βασίλης (φοιτητής,Πάτρα)
914.Τσέλιος Μπάμπης (φοιτητής,Πάτρα)
915.Τσερέπης Ανέστης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
916.Τσετσέ Βάσω (φοιτήτρια,Πάτρα)
917.Τσιακμακίδης Λάκης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
918.Τσιάκος Παναγιώτης (ιδιωτικός υπάλληλος,Μαρούσι)
919.Τσιαμήτρος Νίκος (φοιτητής,Ζωγράφου)
920.Τσιάρας Στέλιος (φοιτητής,Μαρούσι)
921.Τσιγάρα Δώρα (ιδιωτικός υπάλληλος,Καλαμάτα)
922.Τσίκος Γιώργος (αρχιτέκτων,Αθήνα)
923.Τσιλιάκου Ευανθία (εκπαιδευτικός,Γλυφάδα)
924.Τσιλιγκίρης Νίκος (φοιτητής,5ο Διαμέρισμα)
925.Τσιμπούρη Χριστίνα (ιδιωτικός υπάλληλος,Ίλιον)
926.Τσιουλάκης Γιάννης (λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Cork,Κορκ Ιρλανδίας)
927.Τσιούρβα Μαρία (φοιτήτρια,Πάτρα)
928.Τσιούστα Εύη (φοιτήτρια,Νέα Σμύρνη)
929.Τσιριτίδου Ελισάβετ (ιδιωτικός υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
930.Τσιτιρίδης Κωνσταντίνος (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
931.Τσιτουρίδης Γιάννης (μαθητής,Πανόραμα)
932.Τσολής Γάννης (πολιτικός μηχανικός,Βόλος)
933.Τσότσου Σταυρούλα (ιδιωτικός υπάλληλος,Συκιές)
934.Τσούκα Ιωάννα (φοιτήτρια,Πάτρα)
935.Τσούκας Κώστας (ψυχολόγος,Ζωγράφου)
936.Τσουνόπουλος Παναγιώτης (οικονομολόγος,Αθήνα)
937.Τσουρουκίδης Πάρης (φοιτητής,Αθήνα)
938.Τσόχατζης Στέλιος (γιατρός,Μυτιλήνη)
939.Φαλούι Ελένη (μαθήτρια,Νέα Φιλαδέλφεια)
940.Φέρος Γιάννης (ιδιωτικός υπάλληλος,Λευκωσία)
941.Φιλίμωνος Αναστασία (φοιτήτρια,Αθήνα)
942.Φίλιος Αχιλλέας (άνεργος,Γιάννενα)
943.Φιλιππαίος Φραγκίσκος (άνεργος,Γλυφάδα)
944.Φιλιππίδου Σοφία (εκπαιδευτικός,Καβάλα)
945.Φιλίππου  Δημήτρης (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
946.Φιλίππου Φίλιππος (συγγραφέας,Αθήνα)
947.Φίλλιπος Στεφάνου (φοιτητής,Θεσσαλονίκη)
948.Φλαμουρτζώγλου Μαρία (μαθήτρια,Ξηροκρήνη)
949.Φλαμπούρη Δήμητρα (άνεργη,Παλαιό Φάληρο)
950.Φλαμπούρης Κυριάκος (ιδιωτικός υπάλληλος,Παλαιό Φάληρο)
951.Φλωριώτης Αλέξανδρος (φοιτητής,Πάτρα)
952.Φλώρος Γιώργος (γεωλόγος,Μεσολλόγγι)
953.Φλώρου Ιωάννα (φοιτήτρια,Πάτρα)
954.Φουγιατζή Κατερίνα (βοηθός φαρμακείου,Άγιοι Ανάργυροι)
955.Φούντας Γιώργος (άνεργος,Βόλος)
956.Φραγγίσκου Σοφία (αυτοαπασχολούμενη μηχανικός,Γαλάτσι)
957.Φράγκος Θοδωρής   (δημόσιος υπάλληλος ,Θέρμη)
958.Φράγκος Γιώργος (φοιτητής,Αθήνα)
959.Φράγκου Ειρήνη (φοιτήτρια,Αθήνα)
960.Φύκαρη Καλλιόπη (εκπαιδευτικός,Χίος)
961.Φυλακτίδης Τάσος (οικονομολόγος,Καλαμάτα)
962.Φυσαράκη Καλλιόπη (φοιτήτρια,Πάτρα)
963.Φώλια Μαρία (ιδιωτικός υπάλληλος,Γλυφάδα)
964.Φωτιάδης Δημήτρης (μικροπωλητής,Αμπελόκηποι)
965.Φωτοπούλου Ελένη (κτηνίατρος,Καλάβρυτα)
966.Φωτοπούλου Νιόβη (φοιτήτρια,Χολαργός)
967.Χαιρετάκης Μιχάλης (ηλεκτρονικός,Θεσσαλονίκη)
968.Χάλαρης Γιώργος (ελεύθερος επαγγελματίας,Πατήσια)
969.Χάλαρης Κυριάκος (οικονομολόγος,Γκύζη)
970.Χαλυβόπουλος Δημήτρης, (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
971.Χαμπέρης Σπύρος (ερευνητης μοριακης βιολογιας - διδακτορικος φοιτητης Ιατρικης Πατρας,Πάτρα)
972.Χαραλαμπίδης Αποστόλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Θεσσαλονίκη)
973.Χαραλαμπίδης Βλαδίμηρος (μουσικός,Αθήνα)
974.Χαραλαμπίδου Χρύσα (ιδιωτικός υπάλληλος,Γαλάτσι)
975.Χαρίσης Μιχάλης (μαθηματικός,Μεταμόρφωση)
976.Χαρίσης Σωκράτης (φοιτητής,Μεταμόρφωση)
977.Χαρπιδού Ιουλία (συνταξιούχος,Αθήνα)
978.Χάσου Χριστίνα (μεταπτυχιακός,Συκιές)
979.Χατζηβασιλείου Αδαμαντία (φοιτήτρια,Αιγάλεω)
980.Χατζηβασίλογλου Μαρία (φοιτήτρια,Πάτρα)
981.Χατζηδημητρίου Ζωή (,Κέρκυρα)
982.Χατζηιωαννίδη Άννα (φοιτήτρια,Νέα Ερυθραία)
983.Χατζηκώστας Δημήτρης (φαντάρος,)
984.Χατζηλίας Ναπολέων (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
985.Χατζηφούντα Σοφία (ιδιωτικός υπάλληλος,Κως)
986.Χατζοπούλου Ελένη (μηχανικός,Θεσσαλονίκη)
987.Χειμαριός Κωνσταντίνος (μουσικός,Λονδίνο)
988.Χήτα Μελίνα (αυτοαπασχολούμενη μηχανικός,Γαλάτσι)
989.Χήτας Λάμπρος (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Γαλάτσι)
990.Χιώτης Νίκος (φοιτητής,Αγρίνιο)
991.Χλούζος Δημήτρης (συνταξιούχος,Θεσσαλονίκη)
992.Χονδροματίδου Στέλλα (γιατρός,Θέρμη)
993.Χουμπουρίδης Μάριος (ιδιωτικός υπάλληλος,Τούμπα )
994.Χουτζούμης Πέτρος (εργατοτεχνίτης,Λειβαδιά)
995.Χουχούλης Αντώνης (ιδιωτικός υπάλληλος,Συκιές)
996.Χρηστίδης Γιώργος (,Κέρκυρα)
997.Χριστογιάννης Αντώνης (φοιτητής,Πάτρα)
998.Χριστοδούλου Στέλιος (φοιτητής,Ιλίσια)
999.Χριστοδούλου Στέφανος (αυτοαπασχολούμενος μηχανικός,Καισαριανή)
1000.Χριστόπουλος Διονύσης (πρόεδρος Συλλόγου Μουσικών Φιλαρμονικής Πολιτισμικού Οργανισμού ΔήμουΑθήνας (ΣΥΜΦΠΟΔΑ) ,Καισαριανή)
1001.Χρόνη Δήμητρα (οικιακά,Πάτρα)
1002.Χρόνη Μαρία (φοιτήτρια,Πάτρα)
1003.Χρόνης Βασίλης (ιδιωτικός υπάλληλος,Πάτρα)
1004.Χρόνης Νίκος (ελεύθερος επαγγελματίας,Πάτρα)
1005.Χρυσανθίδης Δημήτριος (οικονομολόγος,Πειραιάς)
1006.Χρυσανθίδης Ιορδάνης (τεχνολόγος,Νέο Φάληρο)
1007.Χρυσός Πέτρος (ιδιωτικός υπάλληλος,Ζωγράφου)
1008.Χρυσός Πέτρος (τεχνικός η/υ,Πολύγωνο)
1009.Χρυσού Άννα (ελεύθερη επαγγελματίας,Πολύγωνο)
1010.Χρυσού Μαριάννα (γεωπόνος,Αμπελόκηποι)
1011.Ψαρρά Κυριακή (φιλόλογος,Καλλιθέα)
1012.Ψημένου Βάσια (ιδιωτικός υπάλληλος,Αθήνα)
1013.Ψιλόπουλος Κώστας (ηλεκτρολόγος μηχανικός,Άρτα)
1014.Αστερίου Αντιγόνη, δημόσιος υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
1015.Κουκουνάρης Γιώργος, πολιτικός μηχανικός, Θεσσαλονίκη
1016.Κατίδου Ειρήνη, ελεύθερος επαγγελματίας, Φλωρίνα
1017.Τσιμενίδου Σοφία, οδοντίατρος, Θεσσαλονίκη
1018.Δραγασάκη Μαρία, γιατρός ΕΣΥ, Θεσσαλονίκη
1019.Καραβερβέρης Χάρης, ιδ. υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
1020.Κασάπης Κώστας, εκπαιδευτικός, Θεσσαλονίκη
1021.Κατσαντώνης Γιώργος, ίδ. υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
1022.Μουχταρελου Ευαγγελία, ιδ. υπάλληλος, Θεσσαλονίκη
1023.Κοντογιάννης Βασίλης, σπουδαστής ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...