Airetikos on Air: Όταν οι σατανιστές της Χρυσής Αυγής συμμαχούν με τους φανατικούς ορθόδοξους!

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012

Όταν οι σατανιστές της Χρυσής Αυγής συμμαχούν με τους φανατικούς ορθόδοξους!

Πολύ κουβέντα αυτές τις μέρες, για το ''αιρετικό'' έργο που ανεβάζεται στο θέατρο ''Χυτήριο'', το οποίο, έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις από υπερ-ορθόδοξους κύκλους, με αποτέλεσμα πιστοί εδώ και δύο μέρες, με σταυρούς και εικονίσματα να διαμαρτύρονται έξω από το εν λόγω θέατρο. Μάλιστα στο πλευρών των ευσεβών Χριστιανών, έτρεξε και η Χρυσή Αυγή, ή οποία έδωσε την ευκαιρία οι αποδοκιμασίες εναντίον της θεατρικής παράστασης να γίνουν πιο ακραίες, με αποτέλεσμα προσαγωγές από τα ΜΑΤ.
Και εδώ, μία αλήθεια η Χρυσή Αυγή δεν είναι η ιστορική συνέχεια της ΕΠΕΝ.(Του πατρίς, θρησκεία, οικογένεια). Η Χρυσή Αυγή, είναι μια νεονανζιστική οργάνωση, βαθύτατα επηρεασμένη από το ιδεολογικό backround άλλων νεοναζιστικών οργανώσεων ανά τον κόσμο, που καμία σχέση και κανένα πάθος δεν έχουν με τον Χριστιανισμό, πολύ περισσότερο δεν είναι και φανατικοί Χριστιανοί.
 ο κ. Γερμενής είναι ο μπασίστας του ακραίου ελληνονορβηγικού συγκροτήματος Naer Mataron που έχει κάνει διεθνή καριέρα στο black metal. Το ''χαϊδευτικό'' του είανι ''Καιάδας'', και είναι βασικό στέλεχος και βουλευτής της Χρυσής Αύγης. Για όσους δεν γνωρίζουν, το black metal ένα είδος «μέταλ» μουσικής με ρίζες από τις σκανδιναβικές χώρες το οποίο έχει συνδεθεί ουκ ολίγες φορές -καλώς ή κακώς- με το σατανισμό.
Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλου ενός παλιότερου δίσκου των Naer Mataron, με τίτλο «Σκότος Αέναον» και εικαστικό και στίχους με αναφορές στον Εωσφόρο.

Naer Mataron Skotos Aenaon

Πάντως, οι στίχοι των Naer Mataron, διαβάζουμε στην Wikipedia, έχουν έντονες επιρροές από την ελληνική μυθολογία, με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργήσει ένα νέο υποείδος το λεγόμενο «Ελληνικό black metal». Ήδη έχουν πέντε δίσκους στο ενεργητικό τους με τελευταία κυκλοφορία πριν τέσσερα χρόνια, ενώ σύμφωνα με τη σελίδα τους στο MySpace έχουν έτοιμο νέο δίσκο.
Μάλιστα, στις 27 Απριλίου, όταν δηλαδή ο Kaiadas βρισκόταν εν μέσω της προεκλογικής του εκστρατείας με τη Χρυσή Αυγή, οι Naer Mataron κυκλοφόρησαν το νέο τους EP με τίτλο: I Am The Light Of The World και εξώφυλλο που θυμίζει χριστιανική εικόνα. Ωστόσο, το εικονιζόμενο πρόσωπο μόνο ο Χριστός δεν είναι:
Maraton Iamthelightoftheworld
Παράλληλα, το ακραίο συγκρότημα του Kaiadas ετοιμάζει εδώ και καιρό το νέο του δίσκο (όπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του χέβι μέταλ περιοδικού Metal Hammer) με τίτλο "ΖΗΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ" που θα κυκλοφορήσει σε όλον τον κόσμο.
Επιστρέφοντας στον Kaiadas (στη φωτό παρακάτω), κατά κόσμον Γιώργο Γερμενή, φαίνεται πως διορίστηκε στην Κεντρική Επιτροπή της Χρυσής Αυγής με προσωπική απόφαση του Νίκου Μιχαλολιάκου, στο πρόσφατο 7ο συνέδριο.
Από εκεί ήταν περίπου αναμενόμενη η υποψηφιότητά του για βουλευτής στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Και όπως δείχνουν τα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών, κατάφερε να εκλεγεί τρίτος. Μέχρι στιγμής, στο 33% των καταμετρημένων ψήφων, ο Γιώργος Γερμενής (aka Kaiadas) λαμβάνει πάνω από 4000 ψήφους.
Kaiadas1
Ακολουθεί απόσπασμα συνέντευξης του Kaiadas, κατά κόσμον Γιώργου Γερμενή, στο rockap.gr τον Αύγουστο του 2009 επ' ευκαιρίας της κυκλοφορίας -τότε- του τελευταίου δίσκου τους με τίτλο «Praetorians». Tο απόσπασμα παρατίθεται για το σημείο εκείνο στο οποίο αναφέρεται στο αντιχριστιανικό πνεύμα που διακρίνει την μπάντα του...
– Πιστεύετε ότι οι πολιτικές απόψεις έχουν θέση στο black metal;
Ας είμαστε ρεαλιστές. Τίποτε δεν μένει αγνό όταν "μολύνεται'' από το ανθρώπινο μυαλό. Όπου και να κοιτάξεις πολιτικές απόψεις θα δεις ακόμα και αν ακούς Madonna, Elton John, Ministry, Napalm Death, Kreator ή Bob Marley. Ολοι οι παραπάνω στέλνουν πολιτικά μηνύματα μέσω της μουσικής τους. Το black metal είναι αντιχριστιανικό και παγανιστικό όσον αναφορά στην μουσική, και αναζητά την κατάργηση του χριστιανικού συστήματος και την δημιουργία ενός καινούργιου. O Euronymous (mayhem) έκανε πολιτική προπαγάνδα όπως και ο Varg. Η μουσική είναι η έκφραση κάθε άρρωστου ανθρώπινου μυαλού που θέλει να εκφράσει ό,τι μήνυμα θέλει. Αν κάποιος το σταματήσει αυτό οδηγούμαστε σε μία κατάσταση μη ομαλή, διότι σταματά το ανθρώπινο μυαλό και το σκλαβώνει. Μπορεί να μας λοβοτομήσουν κιόλας.
- Συμφωνείς με την ετικέτα του εθνικιστικού black metal;
Ποιος είμαι εγώ να κρίνω τους άλλους; Οποιοσδήποτε μπορεί να λέει την μουσική του όπως θέλει. Μόνο οι Έλληνες πιστεύουν αυτές τις ηλίθιες ταμπέλες, κανένας άλλος! Ποτέ δεν ήμασταν πολιτική μπάντα. Πάντα μας γοήτευαν το αντιχριστιανικό πνέυμα και η αρχαιότητα όπως το καταλαβαίνεις και από το όνομά μας.
- Επίσης, στη Σκανδιναβία υπάρχει έντονα το θέμα του Σατανισμού ως πρακτική. Σας έχει δυσκολέψει η κατάσταση αυτή;
Μην νομίζεις! Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουν με τις αυτοκτονίες. Όσον αναφορά στα προβλήματα, πήγα να χάσω τον φίλο μου τον Carl σε αυτοκινητιστικό, αλλά ευτυχώς όλα καλά. Τις προάλλες πέθανε το παιδί από τους Celestial Bloodshed.

Πηγή: iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...