Airetikos on Air: Ναζί....Ο πολιορκητικός κριός του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Ναζί....Ο πολιορκητικός κριός του νεοφιλελευθερισμού στην Ευρώπη

Του Σπύρου Γουδέβενου

Πολλά έχουν γραφεί, αυτές τις μέρες, για τα τεκταινόμενα στην Ουκρανία. Αίσθηση έχει προκαλέσει, και αυτό έχει αναλυθεί επαρκώς, ο πρωταγωνιστικός ρόλος της Ουκρανικής νεοναζιστικής ακροδεξιάς, στην ανατροπή του Γιανούκοβιτς, με την "λαϊκή" απαίτηση, η χώρα να συνδεθεί με την Ευρωπαίκή Ένωση. Η νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας, είναι πραγματικότητα, και η εικόνα του νέου ακροδεξιού πρωθυπουργού να χαιρετά ναζιστικά εκτός από σοκαριστική είναι κυρίως αποκαλυπτική!Η "Δημοκρατική" Ευρωπαϊκή Ένωση, που απεχθάνεται το ναζισμό, που μέχρι σήμερα διαλαλούσε ότι πήρε το μάθημα της, από την επέλαση του Γ' Ράιχ κάποιες δεκαετίες νωρίτερα, σήμερα σφυρίζει αδιάφορα όταν σε μία χώρα που θέλει να γίνει μέλος της, επικρατούν Νεοναζί. Οι εικόνες των τελευταίων ημερών στην Ουκρανία συμπληρώνουν την παραπάνω φωτογραφία. Νεοναζί να εισβάλουν σε κυβερνητικά κτίρια, να χτυπάνε δικαστικούς, επιθέσεις σε κομμουνιστές και Εβραίους, απειλές σε άλλες εθνικές μειονότητες(και την Ελληνική) να χτυπάνε, εν μέσω συναυλίας, συγκρότημα επειδή αρνήθηκε να φωνάξει ναζιστικό σύνθημα. Με λίγα λόγια, η Ουκρανία ζει στιγμές...Γερμανίας της δεκαετίας του 30, και Ε.Ε., ΗΠΑ, και εμείς ως "Πρόεδροι" από κοντά να αναγνωρίζουμε την νέα κυβέρνηση (που δεν έχει προέλθει από κάποια δημοκρατική διαδικασία), και να κουνάμε το δάκτυλο στην Ρωσία που με την σειρά της, το μόνο ενδιαφέρον της, είναι η διασφάλιση των γεωπολιτικών της συμφερόντων.

Στην Ουκρανία λοιπόν βλέπουμε, ότι η Ε.Ε., δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει τους κακούς ναζί, με σκοπό την υποδούλωση της χώρας στον ευρωπαϊκό νεοφιλελεύθερο μηχανισμό, και ξεδιάντροπα καλείται και το ΔΝΤ, να τη επιβάλει άμεσα. Η Ουκρανία, όμως δεν είναι η πρώτη περίπτωση που οι νεοναζί προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, στο Ευρωπαϊκό Νεοφιλελεύθερο όραμα. Προηγήθηκε η Ελλάδα........

Και μην βιαστεί κάποιος να μου πει, ότι στην Ελλάδα έδωσαν εντολή στους εδώ τοποτηρητές τους, να συλληφθούν μέλη της οργάνωσης. Μπορεί, ακροδεξιοί και όχι μόνο κύκλοι, να "έπαιξαν" το σενάριο Ε.Ε, ΗΠΑ, Εβραίοι απαίτησαν την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής, αλλά οι σημερινές εξελίξεις στην Ουκρανία νομίζω ότι τα διαψεύδουν περίτρανα! Η Χρυσή Αυγή, μία περιθωριακή εγκληματική ομάδα, διαφημίστηκε από τα ίδια κέντρα, και στην περίπτωση μας. Αφού επινοήθηκε από τα συστημικά παπαγαλάκια η κυριαρχία τους στις Πλατείες των αγανακτισμένων το 2011, πρώτα την φούσκωσαν δημοσκοπικά, μετά της έδωσαν βήμα, και τέλος την χαρακτήρισαν "αντισυστημική", και την απογείωσαν.....

Στράφι πήγαν τα ντοκουμέντα του παρελθόντος με τον Μιχαλολιάκο να χρηματοδοτείται από την ΕΥΠ, στράφι έρευνες,  που την συνέδεαν με εφοπλιστικούς κύκλους. Η Χρυσή Αυγή έπρεπε να γίνει "αντισυστημική", για να προσελκύσει τους αγανακτισμένους και εξαθλιωμένους Έλληνες, πριν προλάβουν και στοιχηθούν με πραγματικές αντισυστημικές δυνάμεις, που έφερναν σχέδια, που έπλητταν τα σχέδια Ευρωπαϊκής Ένωσης, ΕΚΤ, και ΔΝΤ. 

Και επειδή η Ελλάδα δεν ήταν Ουκρανία, η ιστορία της και η πορεία της Αριστεράς δεν επέτρεπαν στην Χρυσή Αυγή να πρωταγωνιστήσει εκλογικά, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των δημοσκόπων, επιλέχθηκε το σενάριο, σύμφωνα με το οποίο πρώτα τραβάμε ένα μικρό, πλην σημαντικό κομμάτι του λαού στις αγκάλες των νεοναζί, και μετά "ανακαλύπτουμε την Αμερική", το πόσο εγκληματίες είναι, ότι έχουν ρητορική μίσους, και αφού τους αποδυναμώνουμε σαν "υπεύθυνη κυβέρνηση", στερούμε την ψήφο από κάποιους μετανάστες, βουλιάζουμε και ένα πλοίο με λαθρομετανάστες, και η ΝΔ του Σαμαρά γίνεται το alter ego του κοινού της Χρυσής Αυγής! Χάρισμα του λέω, εγώ, μην κλαψουράμε για αυτό το κοινό, δεν αξίζει!

Έτσι κάπως, οι Νεοναζί και στην Ελλάδα, έπαιξαν ενισχυτικό ρόλο στο "σχέδιο" της Ε.Ε., με σκοπό την υποταγή του Ελληνικού λαού, την κατοχή των μέσων παραγωγής αυτού του τόπου, την λεηλασία της δημόσιας περιουσίας! Όπως ακριβώς, κάνουν σήμερα οι ομοϊδεάτες τους, στην Ουκρανία! 


anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...