Airetikos on Air: Η Τσαλιγοπούλου διαψεύδει τη μονταζιέρα: "Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ"

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Η Τσαλιγοπούλου διαψεύδει τη μονταζιέρα: "Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ"Η μονταζιέρα φαίνεται πως δουλεύει στο φουλ και τώρα ασχολείται και με καλλιτέχνες. Μερικά μέσα ενημέρωσης, ανάμεσά τους και το aixmi.gr του διευθυντή Ειδήσεων του MEGA Χρήστου Παναγιωτόπουλου, δημοσίευσαν συνεντεύξεις της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τίτλους όπως «Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα» και με σχόλια όπως για την ανάγκη ανασύστασης της Αριστεράς. Φαίνεται πως ο και ποιητής κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πρόσφατα εξέδωσε ποιητική συλλογή με τον τίτλο "Αποτύπωμα", στην παρουσίαση της οποίας παρευρέθηκε όλη η πολιτική ελίτ της χώρας, χρησιμοποίησε την ποιητική αδεία για να ερμηνεύσει με το δικό του τρόπο τη συνέντευξη Τσαλιγοπούλου. Με μήνυμά της, όμως, στη σελίδα της στο στο «facebook» η γνωστή τραγουδίστρια καταγγέλλει «πλήρη παραμόρφωση και στρέβλωση δηλώσεών της» από ΜΜΕ, καταλήγοντας:«Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».
Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου:
«Τις τελευταίες μέρες (ενόψει των παραστάσεων μου στο “Σταυρό Του Νότου” με τη Μελίνα Κανά) έδωσα μια σειρά από συνεντεύξεις. Με κατάπληξη διαπίστωσα πως σε κάποιες από αυτές (στη δημοσιευμένη εκδοχή τους) υπήρξε πλήρης παραμόρφωση και στρέβλωση του νοήματος όσων είπα, καθώς και αποσπασματική χρήση κάποιων λεγομένων μου που χρησιμοποιήθηκαν ως “τσιτάτα”, αποκομμένα από τη συνολική μου απάντηση, άρα με στρεβλωμένο το αληθινό και πλήρες σκεπτικό τους. Έτσι γράφω αυτό το σημείωμα, που εξηγεί και αποσαφηνίζει τις αληθινές μου απόψεις και γνώμες για όσα ερωτήθηκα, κι αφήνω τους ακροατές μου να αναρωτηθούν αν οι παραποιήσεις οφείλονται στον “δαίμονα του τυπογραφείου ή....”
-Φυσικά δεν πιστεύω πως “μαζί τα φάγαμε”. Είπα πως έχουμε όλοι τις ευθύνες μας στο μέτρο που μας αναλογούν, όμως η σημαντικότερη μας ενοχή (οφείλει να) είναι το γεγονός πως επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν για πολλά χρόνια όλοι εκείνοι που έφεραν τη χώρα μας στη σημερινή της κατάντια (και μας κουνούν κι από πάνω το δάχτυλο κατηγορώντας εμάς για τα δικά τους εγκλήματα), ενώ υπόσχονται να μας...σώσουν - οι ίδιοι ακριβώς που μας κατέστρεψαν.
-Θλίβομαι αφάνταστα για τη φτώχεια, την ανεργία, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την απελπισία των συμπατριωτών μου. Ντρέπομαι για την αδυναμία μας να βοηθήσουμε τους νέους μας και να συμπαρασταθούμε στους ηλικιωμένους, πονάω για το ξεπούλημα και τη δυσφήμιση της πατρίδας μου. Με εξοργίζει η σκληρότητα και ο κυνισμός απέναντι στους αδύναμους ενώ συνεχίζονται να προστατεύονται προνομιούχοι. Αυτά όλα πρέπει να τελειώσουν, και πιστεύω πως σύντομα θα τα καταργήσει ο Ελληνικός λαός. Είπα πως (και για μας τους καλλιτέχνες) η Κρίση μπορεί να αφήσει πίσω της κάτι καλό - το να διδαχθούμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στο μέλλον, σε όλα τα επίπεδα (πολιτική, κοινωνία, δημόσια κι ιδιωτική ζωή).
-Καμία “ανασύσταση” της Αριστεράς δεν θεωρώ απαραίτητη (ειδικά μέσω κινήσεων τύπου “58”) στην Ελλάδα σήμερα, επειδή απλά η Αριστερά στη χώρα μας βρίσκεται αυτή την ιστορική στιγμή στα καλύτερα της! Η κίνηση των “58” θα κριθεί έτσι κι αλλιώς από το λαό με την ψήφο του. Εγώ πάντως θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».
Διαβάστε το δημοσίευμα του aixmi.gr και συγκρίνετε:
Με τον ΣΥΡΙΖΑ όλα θα γίνουν πιο δύσκολα
Και πώς κρίνει την κίνηση ενός τραγουδιστή να αποχωρεί από το σχήμα όταν ο έτερος αποφασίζει να εκφράσει δημόσια ακραίες πολιτικές απόψεις; Αναφέρομαι, προφανώς, στην αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη όταν εκείνος έκανε δηλώσεις υπέρ της Χρυσής Αυγής.
«Καλά κάνει», μου απαντά αυθόρμητα, «αυτό είναι το κανονικό, να φύγει. Είναι πολύς κόσμος που έχει θυμώσει επειδή έχασε τα προνόμια που είχε. Και για να εκφράσει την οργή του ψηφίζει στα τυφλά. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Από την άλλη, και να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ ποιος ξέρει τι θα γίνει; Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι εάν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα»…
Και πώς κρίνει την κίνηση των 58 για την αναδιάρθρωση της Αριστεράς;
«Ναι» στην ανασύσταση της Αριστεράς
«Λέμε ναι σε οτιδήποτε βοηθήσει την Αριστερά να ανασυσταθεί».


anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...