Airetikos on Air: Οι μνημονιακοι δολοφόνοι μιλάνε για συνιστώσα "τρομοκρατίας" εντός ΣΥΡΙΖΑ

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Οι μνημονιακοι δολοφόνοι μιλάνε για συνιστώσα "τρομοκρατίας" εντός ΣΥΡΙΖΑ


Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει ότι την ημέρα της έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρώπη, «το επίσημο κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, η εφημερίδα Αυγή, επιλέγει να προβάλλει τους συμμάχους του κ. Τσίπρα στην Ευρώπη. Χωρίς ντροπή, παρουσιάζει ανάμεσα στους υποστηρικτές Τσίπρα,  τον  Αντόνιο Νέγκρι, που καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκιση από την Ιταλική Δικαιοσύνη (που μετατράπηκαν σε 13) για υποκίνηση και συμμετοχή σε ένοπλη βία. Υποθέτουμε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι περήφανοι που εξασφάλισαν την υποστήριξη ενός ακόμα ακραίου, περιθωριακού προσώπου».

Για να τελειώνουν, όπως λέει, τα αστεία του ΣΥΡΙΖΑ, ζητεί την έμπρακτη καταδίκη τόσο του Αντόνιο Νέγκρι, όσο και των στελεχών του κόμματός του και της Αυγής, «που σε κάθε ευκαιρία υπερασπίζονται  τρομοκράτες».
Ζητεί επίσης -για αρχή- τη διαγραφή  του μέλους της Κεντρικής του Επιτροπής Δημήτρη Μπελαντή, «που δεν χάνει ευκαιρία να συμμετέχει σε εκδηλώσεις, από κοινού με τον Κουφοντίνα (που παρεμβαίνει μέσω τηλεφώνου) και σε δράσεις για την απελευθέρωση Γιωτόπουλου,  αποκαλώντας  τους επισήμως ''πολιτικούς κρατούμενους''».
Στη σχετική ανακοίνωσή της τονίζει ότι είναι γνωστές οι θέσεις (και οι σχέσεις) του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, καθώς «παραμένουν -μέχρι και σήμερα- επίλεκτα στελέχη του,  οι κεντρικοί μάρτυρες και οι δικηγόροι υπεράσπισης των δολοφόνων της 17Ν».
«Ίσως γι αυτό δεν ψέλλισε λέξη χθες ο ΣΥΡΙΖΑ  για την απόδραση του δολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού. Πώς να το κάνει άλλωστε, όταν στις 22 Δεκεμβρίου 2013, πάλι μέσω του επίσημου Οργάνου του της Αυγής,  ζητούσε την χορήγηση αδείας εξόδου από την φυλακή για τον Γιωτόπουλο και τον Κουφοντίνα και την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού. Δεν του βγήκε η  αποφυλάκισή τους, αλλά όπως αποκαλύπτει η σιωπή  των στελεχών του, ικανοποιήθηκε  μερικώς με την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Απευθυνόμενη στον Αλ.Τσίπρα τον καλεί «να ξεκαθαρίσει τη θέση του. Χωρίς μισόλογα και αοριστίες». «Σήμερα ο ελληνικός λαός και ολόκληρη η Ευρώπη περιμένουν από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το κόμμα του από τη ''συνιστώσα της τρομοκρατίας''. Σήμερα. Διαφορετικά θα επιβεβαιώσει  ότι ταυτίζεται απολύτως μαζί της!», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το να απαντήσεις σε αυτή την ανακοίνωση, σημείο-σημείο περιττό είναι, αλλά  τι να πεις όταν το κυβερνών κόμμα το αίτημα και του ΣΥΡΙΖΑ να μεταφερθεί ο πολυτραυματίας Σάββας Ξηρός σε νοσοκομείο εκτός φυλακής, αίτημα που έγινε άλλωστε δεκτό από την Δικαιοσύνη, το περνάει από μονταζιέρα και μιλάει για αίτημα σε Κουφοντίνα και Γιωτόπουλο;;

Τι να πεις , όταν επί χρόνια η Αριστερά μιλώντας για την 17Ν, μιλάει για πολιτικούς κρατούμενους, γιατί διέπραξαν φόνους, απόπειρες, επιθέσεις, με πολιτικά κριτήρια(ακόμα και αν η Αριστερά δεν αποδέχθηκε ποτέ αυτές τις πρακτικές), και ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, μίλαγαν για εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, και ξαφνικά χθες παραδέχθηκαν ότι είναι πολιτικοί κρατούμενοι;;

Τι να πει κάποιος, για μία κυβέρνηση, που πιστεύει ότι ακόμα και αυτοί οι κατηγορούμενοι δεν είχαν το στοιχειώδες και συνταγματικό δικαίωμα της υπεράσπισης;; (Δεν είδα τέτοιο μένος της ΝΔ, για τους μάρτυρες υπεράσπισης της Χρυσής Αυγής)

Μιλάνε για κάλυψη σε τρομοκράτες, αυτοί οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ......

Οι Δολοφόνοι 5.000 αυτοκτονομένων Ελλήνων

Οι Δολοφόνοι χιλιάδων που έφυγαν, είτε μη μπορώντας οικονομικά να καλύψουν θεραπείες τους, είτε με εγκεφαλικά, καρδιακά επεισόδια λόγω πίεσης από την ανεργία, την ανέχεια και τα χρέη.

Οι Δολοφόνοι κάποιων δεκάδων Ελλήνων, που καίγονται ή πεθαίνουν απο αναθυμιάσεις, γιατί ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος θέλει να βάλει κάποιοα εκατομμύρια παραπάνω στο ταμείο των δανειστών μας.

Οι Δολοφόνοι ονείρων, ενός ολόκληρου λαού, που μέσα σε λίγους μήνες βρέθηκε μη γνωρίζοντας αν θα έχει δουλειά, φαγητό, ακόμα και την ελευθερία του, την επόμενη μέρα!

Μιλάνε για κάλυψη σε εγκληματικές ενέργειες, το κόμμα, που ακόμα καλύπτει τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας Τεμπονέρα, που σήμερα κλείνουν 23 χρόνια, από την βραδιά, όπου η ΟΝΝΕΔ, με τον Καλαμπόκα, κατόπιν εντολών των Μητσοτάκη, Κοντογιαννόπουλου, Μπεκίρη, κ.α., δολοφόνησε τον καθηγητή, γιατί και τότε οι κοινωνικοί αγώνες ήταν ο εχθρός της ΝΔ.

Στις δικές σας δίκες, επειδή δεν ήμαστε σαν τα μούτρα σας, θα σεβαστούμε το δικαίωμα σας για υπεράσπιση!

Γιατί εμείς είμαστε το ΔΙΚΑΙΟ και εσείς απλά οι ΤΥΡΑΝΝΟΙ!


anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...