Airetikos on Air: Το τανγκο θελει... παντα δυο

Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Το τανγκο θελει... παντα δυο


 Χρόνια πέρασαν πια, από τότε που ξεκίνησα στάση πληρωμών στο κράτος. Εφορία, ΟΑΕΕ, Ρεύμα, κτλ. Το ίδιο θα έκανα και στις τράπεζες αν είχα δάνεια. Όσοι με γνωρίζουν προσωπικά, μπορούν να το πιστοποιήσουν. 

Ξεκίνησα λοιπόν, όταν διάβασα την απάτη για το δημόσιο χρέος και την ληστεία που γινόταν εις βάρος όλου του λαού, εκατοντάδες χρόνια τώρα. Μέχρι τότε ήξερα ότι η πολιτική ήταν γεμάτη λαμόγια, που γλεντοκοπούσαν στην υγεία των κορόιδων, ετοιμάζοντας το έδαφος παράλληλα να κυβερνήσουν τα δισέγγονα τους. Τα τελευταία χρόνια όμως η "μηχανή" αφαίμαξης του λαού στήθηκε "τέλεια"!!! ΜΜΕ-Πολιτικοί-Μπάτσοι-Δικαστικοί με αφέντη και καθοδηγητή το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο ξεκίνησαν την "Απαλλοτρίωση" και τον Θάνατο. 

Ο πόλεμος κατάλαβα άμεσα θα ήταν σε δυο μέτωπα. Οικονομικός και ψυχολογικός. Δηλαδή πόσο θα αντέξεις οικονομικά να πληρώνεις και ψυχολογικά την πίεση του νταβατζή τοκογλύφου. 

Ας μην ξεχνάμε ότι πριν την κρίση, αυτοκτονούσαν για οικονομικούς λογούς, όσοι είχαν μπλέξει με τοκογλύφους νταβατζήδες του κοινού ποινικού δίκαιου. Απλά τώρα την "δουλειά" αυτή ανέλαβε το ίδιο το κράτος για λογαριασμό της Μαφίας. 

Άμεση και καθολική Στάση Πληρωμών στο Κράτος σκέφτηκα και συμμετοχή στα κινήματα που θέλουν ανατροπή και πραγματική ουσιαστική αλλαγή του σάπιου συστήματος. Πέρασα από διάφορους χώρους ενημερωνόμενος και ενημερώνοντας τον κόσμο. Βρέθηκα μέσα σε αμέτρητες πορείες, σε μάχες σώμα με σώμα απέναντι σε τερατόμορφα κτήνη πουψέκαζαν και χτυπούσαν αλύπητα γέρους, παιδάκια, ανάπηρους. Βρέθηκα μαζί με οικογένειες που δεν είχαν ρεύμα, φαγητό, νερό. Βρέθηκα μαζι με απεργούς καθηγητές, απεργούς στον δήμο, απεργούς κάθε είδους και σε κάθε χώρο. Συνέφαγα σε τραπέζι που έκαναν και μαγείρεψαν φίλοι μετανάστες γνωρίζοντας από κοντά την κουζίνα, την κουλτούρα και τα προβλήματα των ταλαίπωρων αυτών ανθρώπων. Βρέθηκα σε καταλήψεις αυτόνομων στεκιών που μιλούσαν για την "άλλη" και διαφορετική ελευθεριακή ζωή που αξίζουμε να ζήσουμε όλοι. Όχι δεν είμαι επαναστάτης......πατέρας απλά είμαι δυο παιδιών που κάπου, κάπως πρέπει να "Ζήσουν" και όχι απλά να επιβιώσουν. 

Έπειτα το έκανα για μένα τον ίδιο και την ψυχολογική μου ισορροπία για να μην τρελαθώ και φουντάρω όπως δυστυχώς πολλοί συνάνθρωποί μας. Σε αυτό το μέτωπο μέχρι τώρα στάθηκα τυχερός, γιατί και πραγματικούς συντρόφους γνώρισα και δέχτηκα οταν χρειάστηκα την αλληλεγγύη τους. 

Στο άλλο όμως, δηλαδή τον οικονομικό πόλεμο......... δυστυχώς ακόμα βλέπω ανθρώπους να πληρώνουν τους νταβατζήδες τοκογλύφους, όχι μόνο εκτός κινημάτων αλλά και φίλους που είναι μέσα στον αγώνα. Φίλοι κι αδέρφια, ο μαφιόζος-νταβατζής-τοκογλύφος ποτέ δεν θα σταματήσει να ζητά κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα και όσο οι πολλοί τους τα δίνουν, αυτοί θα συνεχίσουν την σφαγή. Στην ουσία δηλαδή, δεν έχει την ευθύνη μόνο ο νταβατζής αλλά κι αυτός που συννενεί στην αλητεία αυτή και την στηρίζει από ανοχή, βλακεία, δειλία, η.......δουλεία

Όσοι στηρίζουν ακόμα να θυμούνται κάτι: Κάθε φορά που πληρώνουν αυτούς τους αλήτες με τις γραβάτες, δεν σώζουν το τομάρι τους για λίγο η περισσότερο καιρό, άλλα, σκοτώνουν όλους εμάς που δηλώνουμε την ΑΝΥΠΑΚΟΗ μας στο τέρας. Γιατί η ΑΝΥΠΑΚΟΗ και η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ είναι το χαρακτηριστικό των ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ Ανθρώπων, ενώ αντίθετα η " Υπακοή" των Δούλων. 

Το τανγκό άλλωστε φίλες και φίλοι ..........θέλει πάντα δύο.anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...