Airetikos on Air: Πέτα τον Χριστό απ΄τη φάτνη

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Πέτα τον Χριστό απ΄τη φάτνηΧωρίς εκπλήξεις κυλά η χριστουγεννιάτικη περίοδος στη Θεσσαλονίκη, αφού εκλάπη και φέτος το Θείο Βρέφος από τη φάτνη που στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων 4 χρόνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλες οι άλλες φιγούρες της φάτνης βρίσκονται στη θέση τους, αφού την ώρα της κλοπής ο Ιωσήφ είχε βγάλει τα ζώα για βοσκή στην Τσιμισκή και η Παναγία είχε πεταχτεί μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα και καπότες.

Βαριές κατηγορίες, ανάμεσά τους και η εγκατάλειψη και ανεπαρκής εποπτεία ανηλίκου, αντιμετωπίζει η Παρθένος Μαρία, ενώ κοντά της βρίσκονται από την πρώτη στιγμή της σύλληψης ο βιολογικός πατέρας του παιδιού Κρίνος και ο Άγγελος Γαβριήλ προκειμένου να της συμπαρασταθούν.

Ύποπτη κρίνεται από την αστυνομία και η στάση των 3 Μάγων οι οποίοι, παρόλο που ήταν παρόντες τη στιγμή της αρπαγής του βρέφους, υποστηρίζουν ότι δεν είδαν τίποτα, ενώ αυτόπτες μάρτυρες φαίνεται να τους "καίνε", αφού κατέθεσαν ότι εντόπισαν 3 σκουρόχρωμους άντρες άγνωστης καταγωγής να αρπάζουν το Θείο Βρέφος από την κούνια και να τρέχουν στην πλατεία σκορπίζοντας πίσω τους λιβάνι, σμύρνα και χρυσό.

Άντρες της Δίωξης Παρεμπορίου εικάζουν ότι οι 3 Μάγοι ανήκουν σε κύκλωμα διακίνησης ανηλίκων που σκοπό είχε να πουλήσει τον μικρό Χριστούλη σε οικογένεια Ρομά, ώστε να δουλέψει στα φανάρια την παραμονή των Χριστουγέννων τραγουδώντας τα κάλαντα σε χριστιανούς συμπολίτες μας.

Πράγματι, έπειτα από συντονισμένη έφοδο των ΜΑΤ και του ισραηλίτικου στρατού σε καταυλισμό Ρομά κοντά στη Βηθλεέμ, εντοπίστηκε ο μικρός Ιησούς σε ηλικία 9 ετών - θαύμα! -, ενώ μέχρι την άνοιξη αναμένεται να έχει γίνει 33 χρονών μαντράχαλος, οπότε θα τον σταυρώσουμε για να αναστηθεί και να ντερλικώσουμε αρνί την Κυριακή του Πάσχα.

Το ξανθό αγγελούδι παραδόθηκε στην Πρόνοια σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ αύριο θα είναι καλεσμένο στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου όπου θα μιλήσει για την πρεζού μητέρα του Παναγία που άναβε το μαγκάλι για να μαστουρώνει από τις αναθυμιάσεις, σε αντίθεση με τον πιο ήπιο χρήστη Ιωσήφ που προτιμούσε να τη βρίσκει με καλαματιανό μαύρο.

Άγνωστο παραμένει ακόμα αν ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα αντικαταστήσει τη φιγούρα του μωρού στη φάτνη, ενώ ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι του χρόνου θα βάλει φάτνη χωρίς Θείο Βρέφος για να εκδικηθεί τους κλέφτες, αφού, όπως τόνισε, δεν είναι εύκολο να κλέψεις κάτι που δεν υπάρχει.

Βέβαια, αν ο κ. Μπουτάρης είχε χιούμορ θα έβαζε στην πλατεία ένα στολισμένο υποβρύχιο που γέρνει προς τιμήν του Ευάγγελου Βενιζέλου που εκλέγεται ανελλιπώς βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης από το 1993.

Εύγε Καρντάσηδες!

by To Skouliki Tom

(Aνήθικο δίδαγμα: ♫♪ Άγια Νύχτα σε προσμένουν με στουπιά οι αναρχικοί, με κουκούλα καρτερούνε, τον ΜΑΤά ξυλοκοπούνε, με μια πέτρα μια κλωτσιά, ναι με μια κλωτσιά...♫♪)

thethreemooges.blogspot.gr
Silver Alert! Εξαφάνιση Moύτζας. Πληροφορίες εδώ: facebook.com/TheThreeMooges

anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...