Airetikos on Air: Τα "παπαγαλάκια" της ΝΔ τα βάζουν με Στουρνάρα, μπας και σωθεί ο Σαμαράς

Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013

Τα "παπαγαλάκια" της ΝΔ τα βάζουν με Στουρνάρα, μπας και σωθεί ο Σαμαράς

Ο πανικός πλέον και των πιο φανατικών υποστηρικτών της κυβέρνησης, δεν κρύβεται.Μιλάνε ανοιχτά, για μεγάλο άνοιγμα της δημοσκοπικής ψαλίδας υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, και έχουν εγκαταλείψει τι αναφορές στις δημοσκοπήσεις που προβάλλονται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, όπου η διαφορά παρουσιάζεται μικρή....Βέβαια τα "παπαγαλάκια" δεν εγκαταλείπουν τον Σαμαρά, αλλά προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στον Στουρνάρα, όπως κάνει το παρακάτω άρθρο, του Μαυρίδη  

"Οι εμμονές του Γ. Στουρνάρα δίνουν πόντους στον ΣΥΡΙΖΑ

Εισαγωγή Α: O υπουργός Οικονομίας κ. Γιάννης Στουρνάρας δείχνει μία εκδικητική διάθεση έναντι των εχόντων πισίνα και ιδίως εκείνων που κατοικούν στην περιοχή της Εκάλης. Γιατί κύριε Στουρνάρα μας; Ποιός σας πείραξε να τον μαλώσουμε. Μην αφήνετε όμως την οργή σας να ξεχειλίζει, μέρες που είναι, και να κρυώνουν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες για χάριν ενός πείσματος. Εισαγωγή Β: Αντώνη Σαμαρά, αυτός θα σε πάρει για πάντα μαζί του στην άβυσσο της αναλγησίας. Κι η αριστερά θα του χρωστάει αιώνια την αναρρίχησή της στην εξουσία... 

Ανεξάρτητα από το ποιά ακριβώς εισαγωγή θα διαλέξει κανείς, η ουσία είναι ότι ο κ. Στουρνάρας προκαλεί με τις δηλώσεις του και βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις να ανοίξει η διαφορά στις δημοσκοπήσεις υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Σε λίγο θα είναι τόσο μεγάλη η απόσταση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ  που θα είναι σχεδόν αδύνατο να καλυφθεί και γι΄ αυτό θα ονομαστεί προς τιμή του "διαφορά Στουρνάρα".

Ο κ. Στουρνάρας είναι ένας επίμονος άνθρωπος. Ένας οικονομολόγος με αρκετές εμμονές. Το μοναδικό του έργο στην Εμπορική Τράπεζα ήταν η αλλαγή των ταμπελών σε όλα τα καταστήματα της τράπεζας με το νέο της λογότυπο. Από ουσία; Μηδέν. 

Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Πλήθος νέων διατάξεων, νομοθετημάτων, που όλα έχουν την ίδια κεντρική ιδέα: Περισσότερους φόρους. Από ουσία; Μηδέν. 

Μέρα με την ημέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι βρίσκονται σε αδυναμία να πληρώσουν τους υπερβολικούς φόρους. Αλλά η κεντρική εξουσία δεν δείχνει ίχνος συμπόνιας. Σημασία, λέει, έχει να εκπληρωθούν οι στόχοι.

Μέρα με την ημέρα επιδεινώνεται η υγεία χιλιάδων συμπολιτών μας λόγω της αλόγιστης χρήσης των τζακιών. Ούτε αυτό όμως συγκινεί τον υπουργό μας, ο οποίος δηλώνει ότι δεν θα μειώσει τον ειδικό φόρο κατανάλωσης στο πετρέλαιο για να μην κερδίσουν οι λαθρέμποροι και να μην ζεστάνουν τις πισίνες τους οι πλούσιοι. Άρες, μάρες κουκουνάρες. Ο γεμάτος εμμονές Στουρνάρας δεν θέλει να πάρει πίσω μία λαθεμένη ρύθμιση.

Τι νόημα έχουν όλα αυτά, κύριε Στουρνάρα, αν δεν εξυπηρετείτε το κοινωνικό σύνολο; Ποιός σας έδωσε το δικαίωμα να έχετε τόσο θράσος;  Οι πολίτες, πάντως, δεν το ανέχονται και φροντίζουν να το δείχνουν σε κάθε δημοσκόπηση. Αλήθεια, εσείς τι λέτε; Να θέλουν οι πολίτες να περάσουν άλλο έναν κρύο χειμώνα με εσάς στο τιμόνι του υπουργείου; Για να σας ακούσουν να κάνετε δηλώσεις σαν τις προχτεσινές; Με τίποτα! 

Θανάσης Μαυρίδης"

Είναι αφελές να υπάρχει λογικός άνθρωπος, και να μπορεί να πιστέψει, να δει τα πράγματα με την οπτική γωνία του κ. Μαυρίδη, ή του κ. Χατζή. Στο κάτω-κάτω, η τρόικα που τόσο πιστά υπηρετεί ο Σαμαράς, είναι αυτή που απαγόρεψε την άρση του μέτρου εξίσωσης του φόρου πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης. Και ο Σαμαράς υπάκουσε, ως καλό δοσίλογο σκυλάκι!

Όσο πλησιάζει η ώρα των εθνικών εκλογών, που πλησιάζουν αφού το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα είναι νικηφόρο για τον ΣΥΡΙΖΑ, και ο νικητής ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές στις αρχές του 2015, μη συναινώντας για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο τρόμος τους μεγαλώνει. Προσπαθούν να σώσουν τον Σαμαρά, για να γλιτώσει η ΝΔ την εκλογική συντριβή!

Μάταια όμως!

anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...