Airetikos on Air: Ολόκληρη η ομιλία Σαμαρά στην γενέθλια συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Ολόκληρη η ομιλία Σαμαρά στην γενέθλια συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ


Από το Γραφείο Τύπου, του Μεγάρου Μαξίμου, μας ήρθε η ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στην γενέθλια συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, με την οποία σε λίγη ώρα θα κλείσει την πρώτη μέρα.

Αγαπητή μας, Συνιστώσα, 

Με χαρά και συγκίνηση, βρίσκομαι απόψε κοντά σας, στην γενέθλια συνδιάσκεψη σας. Μεταφέρω τους θερμούς χαιρετισμούς όλων των μελών της Νέας Δημοκρατίας, και ιδιαίτερα του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου μας κυρίου Βορίδη.

Γιορτάζετε σήμερα, τα 39 χρόνια σας! Και η αλήθεια είναι ότι το ΠΑΣΟΚ, ιδρύθηκε το 1974, ως αντίπαλο δέος του μεγάλου μας Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή, από τον λαϊκιστή Ανδρέα Παπανδρέου. Υιοθετώντας δυστυχώς κομμουνιστικά συνθήματα, όπως "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ, το ίδιο συνδικάτο", υπηρετώντας τον λαϊκισμό, και εμφανιζόμενοι ως λάτρεις των συμμοριτών, που τόσο βασάνισαν αυτόν τον τόπο την περίοδο 1944-1949.

Το 1981, μας συντρίψατε στις εκλογές, αλλά παράλληλα ήρθατε πιο κοντά στην πραγματικότητα. Ξεχάσατε τα κομμουνιστικά σας συνθήματα, αλλά συνεχίσατε να λαϊκίζετε. Τι και αν οι ομάδες των ΟΝΝΕΔΙΤΩΝ μας, προσπαθούσαν σπάζοντας σας αυτοκίνητα και εκλογικά κέντρα, να σας συνεφέρουν, να σας φέρουν στον "ίσιο" δρόμο, δεν τα καταφέραμε. Το 1989, οι σχέσεις μας, έφτασαν ίσως στο χειρότερο σημείο,προσπαθώντας να βάλουμε στην φυλακή το μισό ΠΑΣΟΚ.

Το 1993, γνώρισαν ένα άλλον Αντρέα Παπανδρέου, πιο υπεύθυνο, σε αντίθεση με τον δημαγωγό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Έτσι τότε, στεναχωρώντας, λίγο πιστεύω, κάποιος Νεοδημοκράτες, έκανα τον Αντρέα Πρωθυπουργό, και μαζί βγάλαμε και Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αγαπητοί συνοδοιπόροι, 

Από το 1996, το ΠΑΣΟΚ, φέρθηκε πιο υπεύθυνα, οδηγώντας την χώρα στον δρόμο της Ευρωπαϊκής Ολοκλήρωσης. Το σάλπισμα της υπευθυνότητας, το έκανε ο Κώστα Σημίτης, που έβαλε την χώρα στο άρμα της φίλης και αδελφής χώρας, Γερμανίας. Έκανε ακόμα πιο πλούσιους, κοινούς μας φίλους, όπως ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης, και πολλοί άλλοι. Οι καιροί τότε, βέβαια δεν ήταν οι κατάλληλοι για την πολιτική μας ένωση.

Μετά τις μαλακίες του Καραμανλή την περίοδο 2004-2009, το πλήρωμα του χρόνου πλησίαζε. Ο φίλος και συμφοιτητής Γιώργος Παπανδρέου, έβαλε την χώρα υπό την μόνιμη προστασία της ΕΕ, της ΕΚΤ και του ΔΝΤ. Ακόμα θυμάμαι, εκείνον τον Απρίλιο του 2010, και δακρύζω από την συγκίνηση. Βέβαια, για να ξεγελάσουμε λίγο τον Ελληνικό λαό, στην αρχή μιλούσα για "λάθος" συνταγές". Αλλά τον Νοέμβρη του 2011, το όνειρο έγινε πραγματικότητα!

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έκαναν ειλικρινή συγκυβέρνηση, και μετά από λίγους μήνες, αφού είπαν στον Ελληνικό λαό, ότι δήθεν θα κάνουμε επαναδιαπραγμάτευση, καταφέραμε, με τον Φώτη στην αρχή, μετά μόνοι μας, να έχουμε μία σωτήρια κυβέρνηση. Κλείνουν 2 χρόνια σε λίγους μήνες, κοινής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, και εύχομαι να τα ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΟΥΜΕ!

Μετά την περίοδο της ανευθυνότητας σας, 1974-1993, και μετά την περίοδο της μετεξέλιξης σας 1994-2010, εδώ και τρία χρόνια, γίνατε χειρότεροι για τον λαό, ακόμα και από εμάς, την παραδοσιακή, σκληρή δεξιά και ακροδεξιά!

Αγαπητή μας συνιστώσα, 

 Πλέον μοιραζόμαστε, τα ίδια όνειρα, για μία Ελλάδα που δεν θα ανήκει στους Έλληνες. Για μία Ελλάδα, που ο εργαζόμενος για να έχει ένα πιάτο φαΐ θα πρέπει να δουλεύει με ελάχιστα λεφτά, για 15 ώρες την ημέρα. Οραματιζόμαστε μαζί, μία Ελλάδα, που όλοι οι αναρχοκομμουνιστές θα τσακίζονται, οι πατριώτες που θέλουν ανεξάρτητη Ελλάδα θα φυλακίζονται, και όλα αυτά με την βοήθεια των παιδιών της Χρυσής Αυγής!

Μαζί πλέον προχωρούμε!

Ευχαριστώ!"

Γραφείο Τύπου ΝΔ-ΠΟΛΑΝ με ολίγον ΠΑΣΟΚ!Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...