Airetikos on Air: Φασίστες στα κανάλια. Το πρόβλημα εκεί είναι κυρίως τα κανάλια!

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Φασίστες στα κανάλια. Το πρόβλημα εκεί είναι κυρίως τα κανάλια!

 Πολύ θόρυβος  προκλήθηκε την προηγούμενη Κυριακή, με την φιλοξενία 4 βουλευτών της Χ.Α. στην εκπομπή του Τράγκα στον ΣΚΑΙ. Πολλά γράφτηκαν, σωστά πολλά σε ότι αφορά κυρίως την άθλια εικόνα μίας εκπομπής που ο παρουσιαστής προσπαθούσε να αβαντάρει τους φασίστες, στα θέματα ασφάλειας πολιτών και διαφθοράς.
Διαφωνώ με άποψη πολλών ότι τα φασισταριά δεν πρέπει να καλούνται στα κανάλια, γιατί δεν χρειάζεται να ακούγονται οι φασιστικές τους αντιλήψεις γενικά. Αν δεν θέλουμε να ακούγονται στην κοινή γνώμη οι απόψεις τους, τότε κακοί είμαστε και εμείς οι Bloggers που εκθέτουμε απόψεις τους για να τις χτυπάμε, και κακοί είναι και αρθρογράφοι της Αριστεράς και όχι μόνο που χαλάνε φαιά ουσία με το να εκθέτουν τις απόψεις τους, και αυτοί για να τις αποδυναμώσουν στην κοινή γνώμη. Γενικά δηλαδή, να σταματήσουμε να γράφουμε για τον φασισμό, τα δεινά που προκάλεσε, για τις απόψεις της Χ.Α. παντού. Να τους αφήσουμε μόνο κατ ιδίαν να προσπαθούν να πείθουν κόσμο στις γειτονιές, ή ακόμα καλύτερα να  αφανίσουμε τα στελέχη Χ.Α. από προσώπου γης, με κάθε τρόπο. Αν δεν εκτεθούν δημόσια, μόνο έτσι!
  Είναι σαφές ότι πολλοί φίλοι που έχουν την παραπάνω άποψη, τους ενοχλεί η πρόσβαση στα καθεστωτικά ΜΜΕ, με τον φόβο ότι περνάνε απόψεις τους σε μεγάλο μέρος το Ελληνικού λαού, που δεν διαβάζει καμιά σοβαρή εκδοτική προσπάθεια(Unfollow, Hotdoc, Κτλ), ή δεν ενημερώνεται από το διαδίκτυο. Και εκεί κολλάει και ο τίτλος του άρθρου μου. Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν ήταν ο Παναγιώτας, Ο Κασιδιάρης ο Παππάς και ο τέταρτος που δεν τον θυμάμαι. Το πρόβλημα στην συγκεκριμένη εκπομπή ήταν ο Τράγκας και το ΣΚΑΙ.
  Το ΣΚΑΙ καταρχάς έχει το ρεκόρ των πιο πολλών φιλοξενιών Χρυσαυγιτών. Και ξαναλέω δεν είναι το θέμα μου εκεί, αλλά σε όλες αυτές τις ''φιλοξενίες'' οι εκάστοτε παρουσιαστές των εκπομπών τους άφησαν να λένε ότι θέλουν χωρίς να τους κάνουν δύσκολες ερωτήσεις. Και επειδή το ίδιο πλέον έχει συμβεί αρκετές φορές στο ίδιο κανάλι, είναι σαφής η ευθύνη του καναλιού. Μία φορά μπορεί να είναι σύμπτωση, περισσότερες απλά είναι πολιτική γραμμή ενίσχυσης των φασιστών, μιας και αποτελούν τα δεκανίκια της τρικομματικής κυβέρνησης, είτε στηρίζοντας νομοσχέδια τους, είτε αποπροσανατολίζοντας κοινή γνώμη με ακραίες, εγκληματικές φασιστικές ενέργεις.
  Και έρχομαι στον Τράγκα, και ότι πω για τον Τράγκα ισχύει και για Μπόγδανους, Σρόιτερ κτλ. Ο ''θείος'' καλό πρακτόρι από τα παλιά και με μεγάλη εμπειρία, καλεί τα φασιστάκια να μας που για την διαφθορά ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, λίστες, κτλ. Καταρχάς για να καταγγείλεις την διαφθορά, θα πρέπει να είσαι καθαρός και σαν κόμμα και σαν άνθρωπος. Αν ήθελε ο ''θείος'' να τους ''εκθέσει'' γιατί δεν τους ρώτησε, για έγγραφα και ντοκουμέντα σύμφωνα με τα οποία η Χ.Α. χρηματοδοτείται από ΝΔ, ΕΥΠ;; Γιατί δεν τους είπε πόσο αρμόδιοι είναι να μιλάνε για διαφθορά, εντιμότητα, όταν στελέχη τους, και σχεδόν όλοι οι Βουλευτές της έχουν καταδικαστεί παλιότερα, ή έχουν εκκρεμότητες με τον νόμο; Δεν ρώτησε ο Τράγκας, γιατί δεν ήθελε είναι η απάντηση.
  Τους αβάνταρε ο ΄΄θείος'', για το πόσο καλά κάνουν στις γειτονιές, αφού η Ελληνική Αστυνομία είναι απούσα, και δεν καταπολεμά την εγκληματικότητα. Αλήθεια, γιατί ο Τράγκας δεν τους ρώτησε αν θεωρούν τα φασισταριά εγκληματικότητα το μαχαίρωμα; Είναι νόμιμο να μαχαιρώνεις αλλοδαπούς;; Γιατί δεν τους ρώτησε αφού καταγγέλλουν τους ''Πυρήνες της Φωτιάς'' για τρομοκρατία και οπλοκατοχή, τι έχουν να πουν για μέλη της Χρυσής Αυγής που τους έπιασαν με τεράστιες ποσότητες  όπλων και πυρομαχικών;; Αυτό δεν είναι εγκληματικότητα;; Τα ήξερα αυτά τα περιστατικά ο Τράγκας, και δεν ξεχάστηκε την Κυριακή. Δεν ήθελε να τους ρωτήσει για αυτά απλά!
  Τέλος για το πόσο αντιμνημονιακοί είναι.......Γιατί ο ''θείος'' δεν τους ρώτησε γιατί υπερψήφισαν την πρόταση της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της Αγροτικής, και το δωράκι που έγινε στον μεγαλοτραπεζίτη της Πειραιώς; Γιατί ρε Τράγκα δεν τους ρώτησες, γιατί βουλευτής τους ψήφισε υπέρ του γρήγορου ξεπουλήματος δημόσιας υπηρεσίας σε ιδιώτες, με αδιαφανείς όρους;;
  Απλά ο Τράγκας, ίσως και με ανταλλάγματα τους προμόταρε. Για αυτό δεν τους εξέθεσε την προηγούμενη Κυριακή. Αν τους έπαιρνα εγώ ή πολλοί άλλοι φίλοι συνέντευξη σε ένα πανελλαδικό κανάλι, απλά θα γύριζαν σε μία νύχτα στο 0,5%! Ίσως να είμαι υπερβολικός, αλλά μεγάλη ζημιά θα πάθαιναν στα σίγουρα!
http://anemosantistasis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...