Airetikos on Air: Χούντα οικονομικών δολοφόνων και επίδοξων εκτελεστών: "Μαμά, τον μπαμπά θα τον σκοτώσουν;"

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Χούντα οικονομικών δολοφόνων και επίδοξων εκτελεστών: "Μαμά, τον μπαμπά θα τον σκοτώσουν;"


Με αποτροπιασμό παρακολουθήσαμε χθες άλλη μία κακοπαιγμένη πράξη των φτηνιάρικων θεατρικών παραστάσεων του θιάσου σαμαρά-δένδια στα πλαίσια του δόγματος "Νόμος και τάξη", με την κατοχική έννοια που το αντιλαμβάνεται ο μερκελιζόμενος κατοχικός συρφετός. Σε επικοινωνιακό επίπεδο, το σόου δεν πείθει πλέον κανέναν, πέρα από κάποια εθελόδουλα πολιτικοκοινωνικά περιττώματα τύπου τηλεμπουμπούκου και...Δ.Χιόνη (σεσημασμένου καθοδηγούμενου "οικονομολόγου", από τους πρώτους χειροκροτητές της μνημονιακής εξαθλίωσης) που θέτουν εξαρχής το καλώς εννοούμενο συμφέρον των πολιτών πολύ πιο κάτω από τα ετσιθελικά προτάγματα του κάθε εγχώριου και διεθνούς νταβατζή, ο οποίος μετατρέπει κάθε κομμάτι της χώρας σε ιδιωτικό μπουρδελάκι, προκειμένου -μεταξύ άλλων- να συντηρήσει την καθεστηκυία πολιτική τάξη των αρχιτσατσάδων αυγατίζοντας τα κέρδη του. Ειδικά για την περίπτωση της Ιερισσού, οι νοήμονες Έλληνες έχουν συνειδητοποιήσει στο σύνολό τους ότι στα μεταλλεία της περιοχής συντελείται ένα πρωτόγνωρο περιβαλλοντικό και γιγαντιαίο οικονομικό σκάνδαλο, αντιπροσωπευτικότατο της πλήρους υποτέλειας στην οποία έχει περιπέσει η χώρα μας.
Δυστυχώς η ασυδοσία της χουντάρας, όμως, δεν σταματάει πουθενά. Πάνω στο μένος της να φερθεί εκδικητικά κατά του λαού της Ιερισσού, όπου ΟΛΟΙ από τον πλέον γέρο μέχρι τον πιο μικρό μάχονται παραδειγματικά υπέρ της στοιχειώδους επιβίωσης (περιβαλλοντικής αλλά και οικονομικής, σαν προέκταση) του τόπου τους, οι πραιτωριανοί της μνημονιακής τσογλαναρίας (γνωστοί πλέον και ως "Πυρήνες της Πουστιάς") δεν διστάζουν να επιτεθούν σωματικά και ψυχολογικά εναντίον παιδιών. Δεν φτάνει που προστατεύουν ένα έγκλημα το οποίο υπό άλλες συνθήκες θα έπρεπε να οδηγήσει τους αυτουργούς και τους προστάτες τους σε σκληρή τιμωρία χωρίς έλεος (εν ολίγοις, σε αντιμετώπισή τους ως προδότες), αλλά δεν σέβονται καν την παιδική αθωότητα, η οποία στην προκειμένη περίπτωση μπορεί και να εμφορείται από αγνή αγωνιστικότητα, πρότυπο για όποιον θέλει να προαγάγει την αληθινή πατριωτική συνείδηση. 
Την προηγούμενη φορά είδαμε τα τσουτσέκια να πετάνε χημικά σε...σχολικό χώρο. Αντί σύσσωμα τα συναποτελούμενα ρετάλια να οδηγηθούν σε διαθεσιμότητα, ο πολιτικός τους προϊστάμενος, ανεκδιήγητος δένδιας, σε παραίτηση και η ψευδοπρωθυπουργική παραδουλεύτρα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ σε δημόσια συγγνώμη, το ίδιο συνάφι προέβη στα γνωστά νεοφασιστικά ξεφτιλίκια: εντυπωσιοθηρία για φτηνή κατανάλωση με...νυχτερινές εισβολές σε σπίτια, ξεχαρβαλώματα πορτών και ουσιαστικά απαγωγές των υποτιθέμενων "υπόπτων". Αλλά τα καθάρματα εν γνώσει τους παραβίασαν το οικογενειακό άσυλο, γνωρίζοντας ασφαλώς (σιγά μην έλειπε το φακέλωμα των πολιτών, είπαμε χουντάρα με τα όλα της!) ότι οι "ύποπτοι" έχουν και παιδάκια.
Οι μαρτυρίες που δημοσιεύει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών είναι αφοπλιστικές:
«Είχαμε πέσει για ύπνο, ήταν περίπου 03.00. Χτύπησαν δυνατά το κουδούνι και κλωτσούσαν την πόρτα. Πήγα να δω, αλλά είχαν κλείσει την ταινία με ματάκι», λέει η σύζυγος ενός εκ των δύο συλληφθέντων στην εφημερίδα. «Μέχρι να συνειδητοποιήσουμε τι γίνεται είχαν ήδη σπάσει με κλοτσιές την πόρτα. Τέσσερις – πέντε αστυνομικοί ντυμένοι στα μαύρα μπούκαραν στο σπίτι και πέρασαν χειροπέδες στο Βασίλη. Ένας αστυνομικός με ακολουθούσε σε κάθε μου βήμα, οι άλλοι είχαν συνεχώς το δάχτυλο στην σκανδάλη. Ζητούσα επίμονα να δω το ένταλμα από τον εισαγγελέα και αυτός με ειρωνεύονταν ''Θα κάναμε, κυρά μου, τέτοια επιχείρηση χωρίς ένταλμα;"».
Λίγα μέτρα παραπέρα, χτυπά η πόρτα και σε ένα δεύτερο σπίτι. «Μπήκαν στο σπίτι οι αστυνομικοί πάνοπλοι και κουκουλωμένοι, μόνο τα μάτια τους βλέπαμε. Δεν μας έδειξαν ένταλμα, μόνο ένας κύριος με πολιτικά που τους συνόδευε – πρέπει να ήταν εισαγγελέας. Ποιον να πρωτοκοιτάξω; Τον άντρα μου; Τα παιδιά μου που ούρλιαζαν; Είναι 3 ο μικρός μας, 6 η κόρη μας και 10 ο μεγάλος». «Μαμά, τον μπαμπά θα τον σκοτώσουν;», ήταν τα λόγια ενός από τα παιδιά, που προφανώς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα μπορούσαν να δουν τα ματάκια του ότι θα τραβούσε ο πατέρας του σε καθεστώς..."ευνομούμενης δημοκρατίας". 
Τα πράγματα έχουν προ πολλού ξεφύγει. Με τη σωματική και ψυχική υγεία των Ελληνόπουλων (και δη οικογενειών που υπερασπίζονται εμπράκτως την πατρίδα τους), όμως, δεν παίζουμε! Δεν φτάνει η οικονομική εξαθλίωση των οικογενειών, δεν φτάνουν τα κρούσματα ασιτίας, λιποθυμιών και ψυχικής καταρράκωσης που παρατηρούνται καθημερινά, ΟΛΑ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ, πλέον έχουμε και την ευθεία επίθεση (ψυχολογική αλλά ενίοτε και σωματική) κατά παιδιών, επειδή οι πατεράδες τους ή τα ίδια αγωνίζονται για το καλό του τόπου τους. Η μνημονιακή χουντάρα εκτός από στελέχη - οικονομικούς δολοφόνους έχει και τα ένοπλα τσιράκια που φαντάζουν στα μάτια των μικρών παιδιών ως δολοφόνοι των οικογενειών τους, των ίδιων και του τόπου τους.
"Μαμά, τον μπαμπά θα τον σκοτώσουν;" Θα κάνουμε το παν να αντιστρέψουμε το ερώτημα με (συντακτικό) αντικείμενο αυτούς που αξίζουν να βρεθούν στη θέση του αντικειμένου, πριν φτάσουν σ'αυτό το έσχατο σημείο διερώτησης τα παιδιά όλων των αντιμνημονιακά, άρα πατριωτικά, σκεπτόμενων και μαχόμενων Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...