Airetikos on Air: Τρομοκρατούν τον λαό....Σπάστε τον τρόμο, κάθε μέρα!

Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013

Τρομοκρατούν τον λαό....Σπάστε τον τρόμο, κάθε μέρα!

  Το έχω γράψει και παλιότερα, ότι εδώ και τρία χρόνια, απροκάλυπτα οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν σταματήσει να λειτουργούν ως κράτος, αλλά πλέον λειτουργούν ως ληστρική συμμορία, που επιτίθεται στον Ελληνικό λαό, αδιάλειπτα και χωρίς έλεος!
  Και όταν ληστρικές αποφάσεις όπως φόροι, έκτακτα χαράτσια, συναντάνε αντίσταση, είτε γιατί συνειδητά συμπολίτες μας αρνούνται ενώ έχουν να πληρώνουν κεφαλικούς φόρους, είτε γιατι οι περισσότεροι συμπολίτες απλά δεν έχουν, τότε οι ληστρικές κυβερνητικές συμμορίες απειλούν, τρομοκρατούν. Έτσι, θυμόμαστε τον Βενιζέλο να απειλεί τους πολίτες με άμεση διακοπή ρεύματος τους πολίτες που δεν πλήρωναν το χαράτσι, αν και ήταν παράνομο να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά θυμόμαστε Βενιζέλο και Στουρνάρα, να απειλούν με κατασχέσεις ακινήτων και μισθών, για χρέη πολιτών που αδυνατούν να πληρώνουν χαράτσια και έκτακτες εισφορές. Και τώρα απειλούν, να κατασχέσουν τα αυτοκίνητα, για τα οποία τα τέλη κυκλοφορίας είναι απλήρωτα.
  Να προσθέσω βέβαια και την ιδεολογική τρομοκρατία. Την τρομοκρατία που άσκησαν και ασκούν και θα ασκήσουν ΔΝΤ, τρόικα, ΜΜΕ, κυβέρνηση για την δραχμή που θα πέσει να μας πλακώσει αν δεν ψηφιστούν τα εκατοντάδες μέτρα που επιβάλλονται από τους δανειστές μας. Την τρομοκρατία βέβαια των συνεπειών της εφαρμογής των μνημονίων που εκατοντάδες χιλιάδες συμπολιτών μας, με ανθρώπους να σκέφτονται ή και να πέφτουν από τα μπαλκόνια, αφού η εύρεση φαγητού, στέγης για τους ίδιους και τις οικογένειες τους, αποτελεί όνειρο απατηλό. Πόσο  τρομοκρατικό είναι, να κοιμάσαι το βράδυ, και να μην έχεις φάει μέρες; Πόσο τρομοκρατικό είναι να σου φέρνουν το παιδί σου λιπόθυμο από το σχολείο, λιπόθυμο;
  Και η φυσική τρομοκρατία ακολουθεί, βέβαια. Με τρομοκράτηση αγωνιζόμενων ομάδων, από την συντεταγμένη πολιτεία. Έχουμε συνηθίσει, πλέον η αστυνομία πριν τις πορείες να κάνει προσαγωγές διαδηλωτών, γιατί έχουν περίεργη φάτσα. Και να εισβάλουμε σε χώρους που συχνάζουν, είτε είναι πανεπιστήμια είτε εγκαταλειμένα από το κράτος κτίρια, και να συλλαμβάνονται άδικα. Συγνώμη, αδέλφια αλλά για εμένα σε χώρους που βρίσκονται 300-500 νεαρά άτομα, καφάσια μπύρας δεν αποτελούν ενοχοποιητικό στοιχείο, ούτε σημαίες που ενοχλούν επειδή είναι μαύρες, κόκκινες. Για τους μπάχαλους, και όχι τους αναρχικούς, να ψάξουν αλλού.....
  Σπάστε τον τρόμο, αδέλφια! Και αν δεν είναι η εποχή που σαν λαός δεν εμπνεόμαστε από το πιο αποτελεσματικό όπλο που έχουμε, που είναι η μαζική λαϊκή πάλη στους δρόμους, αντισταθείτε καθημερινά. Μην μασάτε, μην τους φοβόσαστε. Μην πληρώνεται χαράτσια, ακόμα και αν έχετε τα χρήματα. Ακόμα και για τους τακτικούς φόρους, εφόσον έχουν κάνει τον λαό να μην έχει να φάει, είναι ευνόητο ότι πρώτα θα πρέπει να καλυφθούν τα βασικά, διαμονή, διατροφή, και μετά οι όροι. Μην πεινάτε για να πληρώνεται εφορίες και τράπεζες. Το μόνο βραβείο που θα πάρετε θα είναι αυτό της ''Ανοικτής Παλάμης''.
  Και  πάνω από όλα, μιλήστε με τους διπλανούς σας, πείτε την αλήθεια σας, σε αυτούς. Καλέστε τους σε ανυπακοή. Ειλικρινά, τι νόημα έχει να αγανακτείς στο facebook, και να μην μπορείς να συζητήσεις με τον συγγενή, τον φίλο και τον διπλανό σου. Η δική σου αλήθεια καμία δύναμη δεν έχει, αν δεν είναι η αλήθεια πολλών ακόμα! Αντίσταση, κάθε μέρα, παντού!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...