Airetikos on Air: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΝΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΝΙΝΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ: ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!Το τελευταίο διάστημα γίνονται πάρα πολλές κινήσεις για τη δημιουργία νέων κομμάτων και νέες συνεργασίες.Εμείς, το «PaphosNews.com», εντοπίσαμε την Πρόεδρο του πολιτικού κόμματος «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», την κα Νίνα Παυλίδου η οποία μας είπε τα παράκάτω σε μία συνεντεύξη η οποία έχει αρκετά σημαντικά μηνύματα. Τα συμπεράσματα δικά σας.
ΕΡ. Κα Παυλίδου η σχέση σας με την πολιτική δεν είναι αρκετά μεγάλη, ποιά η βασική σας επιδίωξη με την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»;
ΑΠ. Kάθε Ελληνίδα και Έλληνας οφείλει τούτες τις ώρες να δώσει στην Ελλάδα. Χωρίς πατριωτικές κορώνες και ιδιοτέλειες. Η συμμετοχή μου στα κοινά και στην «Ελλήνων Πολίτεια» είναι χρέος τιμής για όλους μας και το μεγαλύτερο κίνητρο που με οδήγησε να αναλάβω πρόεδρος ενός κόμματος είναι τα πέντε Ελληνόπουλα παιδιά μου!
ΕΡ. Το διακίδευμα είναι για εσάς η χρεοκοπία, η συμβολή στην Πατρίδα ή η συμετοχή σας στα κοινά;
ΑΠ. Η πολιτική είναι γένους θηλυκού και ο νοών νοείται. Αντιλαμβάνεστε και το γνωρίζω πολύ καλά τι συμφέροντα παίζονται φανέρα και κρυφά, αυτό όμως δεν με εμποδίζει να αναλάβω τα ρίσκα μου. Το θέμα είναι να το πιστέψει ο λαός γιατί ως γνωστόν όποιος καεί απο το χυλό φυσάει και το γιαούρτι!
ΕΡ. Τι θα κάνετε για τον Ελληνικό λαό;
ΑΠ. Κοιτάχτε, ένα κόμμα από μόνο του δεν μπορεί να κάνει πολλά. Εδώ πλεον στην Ελλάδα είναι τρία τα κόμματα που συγκυβερνούν και δεν μπορούν να πετύχουν πολλά. Συνεπώς θα πρέπει ο Ελληνικός λαός να ακολουθήσει και να αφήσει πίσω του τα πρόσωπα του παρελθόντος. Η Ελλάδα για να βγεί από την κρίση πρέπει όλοι όσοι κυβέρνησαν ή θήτευσαν σε Υπουργεία και δημόσιες θέσεις να αποσυρθούν από την πολιτική!
ΕΡ. Είστε αντιμνημονιακό κόμμα;
ΑΠ. Θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής, όσοι διακηρύσσουν ότι είναι αντιμνημονιακοί έχω την αίσθηση ότι το λένε για να υφαρπάξουν τις ψήφους του κόσμου. Εμείς στην «Ελλήνων Πολιτεία» είμαστε εκ των προτέρων αντιμνημονιακό κόμμα αλλά δεν είναι η κορυφή στην ατζέντα μας το μνημόνιο. Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις αλλά αυτές δεν μπορούν να γίνουν σε καθεστώς πείνας και εξαθλίωσης.
ΕΡ. Άρα κα Παυλίδου ποιές είναι οι πολιτικές προτεραιότητες της «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»;
ΑΠ. Βρίσκομαι σε καθημερινή επαφή με την Αθήνα, τα στελέχη του κόμματος, τα μέλη και βέβαια παρακολουθώ όλες τις πολιτικές εξελίξεις. Στην παρούσα φάση έχουμε επικεντρωθεί σε τρεις βασικές τομές για την αλλαγή πορείας πολιτικής στη χώρα. Πρώτον είναι η καθιέρωση ΝΕΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,δεύτερον ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ και τρίτον Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ. Η κρίση θα έχει μεγάλη διάρκεια και η τρίτη στόχευση αποτελεί προαπαιτούμενο!
 ΕΡ. Ζείτε στην Γερμανία, μήπως αυτό αποτελέσει εμπόδιο ώστε να σας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός;
ΑΠ. Ένας πολιτικός δεν έχει σύνορα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πρέπει να κατάλαβουν ότι η πολιτική δεν είναι όπως το ποδόσφαιρο όπου οι φίλαθλοι αδυνατούν να δούν αλλαγές στην ενδεκάδα μιας ομάδας. Το παλιό πάντα πρέπει να φεύγει και να αφήνει χώρο για το καινούργιο αλλά η είδηση εδώ είναι αλλού. Το πολιτικό σύστημα έχει διαφθείρει πολύ μεγάλο τμήμα του λαού και η μεγάλη ευκαιρία για τους Έλληνες είναι η ομογένεια την οποία καμία δανείστρια χώρα δεν μπορεί να κατηγορήσει ότι είναι διεφθαρμένη.
ΕΡ. Πρόσφατα μάθαμε ότι θα συνεργαστείτε με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του κ. Καμμένου. Μήπως αντιφάσκετε;
ΑΠ. Ακούστε, μιλάμε για μια πολιτική συνεργασία στο πλαίσιο της ενοποίησης όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων. Είναι αυτό που λέμε, ένα δημοκρατικό πατριωτικό τόξο το οποίο μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντισταθούμε. Αν βάλουμε το εγώ από το εμείς έχουμε χαθεί σαν Έθνος. Με τους ΑΝ.ΕΛ. πράγματι έγιναν συζητήσεις αλλά έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα ο κ. Καμμένος δεν έχει θέσει δικούς του όρους πέρα από τη λευτεριά της πατρίδος, συνεπώς από αυτή τη συνεργασία θα βγούν νικητές όλοι οι Έλληνες και όχι μόνο οι Ανεξάρτητοι!
ΕΡ. Κα Παυλίδου, κάποιες πολιτικές κινήσεις στο μέλλον;
ΑΠ. Ναι, με τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος και τον ιδρυτή έχουμε σχεδιάσει κάποιες κινήσεις που θα γίνουν και οι οποίες έχουν και συμβολικό και ουσιαστικό χαρακτήρα. Μια πρώτη κίνηση είναι μια εκδήλωση στη Γερμανία για τις πολεμικές αποζημιώσεις όπου θα βραβεύσουμε και σημαντικό πρόσωπο. Μία δεύτερη κίνηση είναι μια κοινή συνέντευξη τύπου που θα γίνει στην Αθήνα με όλες τις αντιμνημονιακές δυνάμεις με θέμα το άρθρο 120 του Σύνταγματος. Επίσης σε εξέλιξη βρίσκεται έγγραφο για τους οικονομικούς εισαγγελείς για την λίστα Λαγκαρντ!
ΕΡ. Τι μύνημα θα στέλνατε στους Έλληνες της Κυπρου αλλά και γενικά της ομογένειας;
ΑΠ. Η χρυσή εφεδρεία της Ελλάδος βρίσκεται έξω από την χώρα. Αν το πιστέψουν οι ομογενείς και οι άνθρωποι που ζουν μακριά απο την πατρίδα τους, η Ελλάδα μπορεί να επαναποκτήσει την ελευθερία της και την αξιοπρέπεια της. Εμείς ως ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ στείλαμε μια επιστολή στο Γερμανικό κοινοβουλίο την οποία τα μέσα στην Ελλάδα »έθαψαν». Εκείνο όμως που τα μέσα δεν μπορούν να θάψουν είναι οι φωνές των Ελλήνων από όλον τον πλανήτη. Εύχομαι στους Κύπριους και την ομογένεια Καλή Χρονιά, δύναμη και ομοψυχία, θάρρος και αποτελεσματικότητα!
Εδώ κλείνει η συνέντευξη την οποία θα ονομάσω Α´ μέρος γιατί προετοιμαζόμαστε και για άλλες, μιας και παρακολουθούμε στενά όλα τα κόμματα και δε θα έλεγα μόνο τα αντιμνημονιακά αλλά και αυτά τα οποία σκέφτονται και λειτουργούν υπέρ των ελλήνων, της χώρας και του έθνους, μη καταπατώντας πάντοτε τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Για το paphosnews.com
Παντελής Βαλταδώρος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...