Airetikos on Air: Ο Μοχάμεντ είναι ο τρόπος για να κάτσεις στον καναπέ σου, και να υπομείνεις νέα μέτρα και δοσίλογους!

Τρίτη, 28 Αυγούστου 2012

Ο Μοχάμεντ είναι ο τρόπος για να κάτσεις στον καναπέ σου, και να υπομείνεις νέα μέτρα και δοσίλογους!


Το έχω ξαναγράψει, ότι πριν τις εκλογές του Ιούνη, η πιθανότητα κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ώθησε το μνημονιακό σύστημα, να ''εξαγοράσει'' συνειδήσεις πατριωτών, που μέχρι τότε από την δική τους την σκοπιά, εμφανιζόντουσαν αντι-μνημονιακοί μέχρι το κόκαλο. Αυτές οι ''εξαγορασμένες'' συνειδήσεις, μετά τις εκλογές, είχαν να αντιμετωπίσουν μία δύσκολη κατάσταση. Τα νέα μέτρα, ενάντια στον λαό κινδύνευαν να εκτινάξουν την Αξιωματική Αντιπολίτευση, έτσι προέκυψε το οξύ πρόβλημα του μεταναστευτικού, ως η ιδανική λύση(λες και δεν προϋπήρχε).
Η κακιά Αριστερά, δαιμονοπιήθηκε. Με τερατουργήματα από καθεστωτικά και μη μέσα, πέρασε μια εικόνα, της Αριστεράς που ''δικαιολογούσε'' την εγκληματικότητα των μεταναστών. Μία εικόνα πλαστή, αλλά βολική, αφού ο λαός ναι μεν κάποτε θα ξεσπάσει ενάντια στην κυβέρνηση των δοσίλογων, αλλά παράλληλα θα συνειδητοποιήσει ότι η πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά θα οδηγήσει τους Συριζαίους στην εξουσία. Οι αντιδράσεις της κοινής γνώμης είναι δεδομένες, αλλά το θέμα είναι να περιοριστούν στα σπίτια μας, άντε και σε κανά καφενείο, αλλά με τίποτα στους δρόμους  και στις πλατείες.
Ο Έλληνας νοικοκυραίος, που τόλμησε πέρσι να κατέβει στο Σύνταγμα και στον Λευκό Πύργο, σκεπτόμενος ότι οι πλατείες θα είναι γεμάτες από ''άπλυτους''(αυτό ήταν πάντα), και διψασμένους για την εξουσία Αριστερούς, λένε δεν θα κατέβει αυτή τη φορά στην πλατεία. Θα τους πουν,'' πας να διαδηλώσεις, με αυτούς που θέλουν τους μετανάστες στην χώρα(τι και αν οι κυβερνήσεις είναι υπεύθυνες για την είσοδο τους); Θα γίνεις ένα, με ανθρώπους που δικαιολογούν βιασμούς κοριτσιών;''
Τα παραπάνω είναι οι στόχοι των πρώην αντιμνημιακών μέσων, που εξαγοράστηκαν και συνεχίζονται να εξαγοράζονται. Το πρόβλημα τους δεν είναι καθαυτό ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά το γεγονός πως μέτρα 20 δις, θα οδηγήσουν τους νέους εργοδότες τους, στον πολιτικό τους αφανισμό(ότι συνέβη με το ΠΑΣΟΚ). Θα χάσουν το χαρτζιλίκι, εν μέσω δύσκολων καιρών για την δημοσιογραφία. Αντιλαμβάνονται, ότι ακόμα και ένας μη κομουνιστικός ΣΥΡΙΖΑ(γιατί αυτό είναι), μετά τις συνέπειες των μέτρων πυο θα εφαρμοστούν, όσο και αν συμβιβαστεί, θα αναγκαστεί να ακολουθήσει το λαϊκό μονοπάτι της αντίστασης, αργά ή γρήγορα. Γιατί απλά, οι άνθρωποι της Αριστεράς, με όλα τα στραβά τους, εκφράζουν τον μέσο Έλληνα ως προς το βασικό του πρόβλημα, που είναι η απαίτηση για ένα κράτος δικαίου, και όχι ένα κράτος ληστών, και πλιατσικολόγων.
Το ερώτημα, είναι αν ο Αριστερός, ο κεντρώος και ο ''νοικοκυραίος'', βρεθούν πάλι μαζί. Γιατί όταν βρέθηκαν πέρσι, βεβαίως δεν είχε σαν αποτέλεσμα την είσοδο στην Βουλή της Χρυσής Αυγής(όπως γράφει σε ένα ευφάνταστο άρθρο του, το Πρώτο Θέμα.....), αλλά αυτός ο κόσμος ριζοσπαστικοποίησε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και την ομάδα Καμμένου(για την συντηρητική μερίδα). Ο κόσμος, ανάγκασε μέρος του τότε επίσημου πολιτικού κόσμου(γιατί αυτό ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ), να περπατήσει σε άγνωστα μονοπάτια για αυτόν, στα μονοπάτια της λαϊκής έκφρασης. Το στοίχημα και τώρα, είναι αν η μαζικότητα και η αποφασιστικότητα μας, στείλει το μήνυμα σε ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΚΕ, ότι δεν τους χρειαζόμαστε τόσο για να αγορεύουν στην Βουλή(σε κάποιες περιπτώσεις χρήσιμο είναι και αυτό), αλλά κυρίως να εκφράσουν τις φωνές μας(και όχι εμείς να εκφραστούμε από τις δικές τους), και όλοι μαζί να αναγκάσουμε την εμετική συγκυβέρνηση, τροικα, ΔΝΤ και τους τραπεζίτες, να εγκαταλείψουν την χώρα, εν μία νυκτί. Στο κάτω-κάτω, όσο μένουν στην εξουσία και νέα μέτρα κάθε τρίμηνο θα έχουμε, και θα τους κάνουμε το χατήρι μέσα στον χειμώνα να πτωχεύσουμε, σώζοντας τα ευρώ τους.
Για να ζήσουμε αυτή την ''μαγική'' νύκτα, σαν της Αργεντινής, θα πρέπει να είμαστε μαζί. Με τις διαφωνίες μας, και την αποψάρα μας, αλλά με ανεκτικότητα, πάθος και πίστη για την τελική μας νίκη.Μπορούμε να συμφωνήσουμε, ότι θέλουμε μία Ελλάδα, με δικαιοσύνη, και που θα διασφαλίζει για όλους μας, αξιοπρεπή διαβίωση. Στο κάτω-κάτω αδέλφια, πιστεύω ότι το πρόβλημα μας, δεν πρέπει να είναι πως θα συνετίσουμε τον εγκληματεί, πεινασμένο Μοχάμεντ, αλλά πως δεν θα καταλήξουμε σαν αυτόν, άστεγοι, ρακένδυτοι,εξαθλιωμένοι, και έτοιμοι με την δικαιολογία της πείνας μας, να μαχαιρώσουμε και τον δικό μας γείτονα.
Ελπίζω, και πιστεύω ότι θα ξαναβρεθούμε, εκεί που μας φοβήθηκαν και θα μας ξαναφοβηθούν. Στους δρόμους, στις πλατείες και στις γειτονιές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...